Értékeld a legutóbbi meccset
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Én bedobnám Bélát is meg Hazardot is, kb 60 perc után kifingik úgyis a walesi, akkor rájuk lehet ereszteni a predátort.
nekem már befáradt ez a Vini-Rodrygo-Asensio vonulat.
nekem már befáradt ez a Vini-Rodrygo-Asensio vonulat.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
valverde camavinga rendszeresen gyengek egyutt, az nem fer bele.
benzema alap, de igazabol barki mas helyett nalam hazi alapkezdo, ha egeszseges, akkor jatsszon.
nyilvan vini kezdeni fog, aztan remelhetoleg nem esik el a sajat lababan......
benzema alap, de igazabol barki mas helyett nalam hazi alapkezdo, ha egeszseges, akkor jatsszon.
nyilvan vini kezdeni fog, aztan remelhetoleg nem esik el a sajat lababan......
thereisonly1ronaldo
- ___Samy___
Visszavagora nyugodt szivvel dobnam fel a Courtois, Lucas, Militao, Nacho, Alaba, Valverde, Camavinga, Kroos, Bale, Benzema, Vini kezdot.
Ha igy sem tudjuk oket megverni, akkor megette a fene.
Ha igy sem tudjuk oket megverni, akkor megette a fene.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
Lehetne értékelni a meccset meg hogy döntetlenre játszottunk de ez inkább azt mutatta meg, hogy a BL szinthez nagyon kevés a csapat, egyszerűen kifutott és főleg támadásban nincs bennünk kakaó. Ide mindenképpen erősítés kell és ezért csak az Mbappe-Halland kettős lehet az alap ha vissza szeretnénk jutni az elitbe viszont ők ketten nem lesznek elegek. Meg kell reformálni a csapatot más posztokon is, leginkább itt a jobbhátvéd és középpályás posztra gondolok. A PSG nyilván sokaknak egy ellenszenves csapat, de most náluk megvan az extra és a megfelelő egyensúly a csapatrészek között ami ebben a sorozatban elengedhetetlen. Ez a tegnapi meccs szerintem reális volt, nyilván mi formán kívül is vagyunk. A visszavágón extra kell a továbbjutáshoz, nyílt sisakkal kell felmenni a pályára aztán meglátjuk mi lesz de ez a két eltiltás nagyban fogja befolyásolni a továbbjutást. Én viccen kívül Balet megpróbálnám formába és játékba hozni addig. Nincs jobb opciónk jobb oldalra nála bármennyire próbáljuk nyomatni Rodrygot vagy Asensiot.
- Mester77
Nem tudom ki hogy van vele, de én ezt a tegnapi agyvérzés közeli állapotot hozó késői gólt csak akkor tudom megbocsátani Mbappenak, ha jövőre már tényleg nálunk pengeti.
Hozzáállás, kezdő stb stb már mindent leírtatok.
Hozzáállás, kezdő stb stb már mindent leírtatok.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Rodry fizikailag lett volna kevés, a balbekk gyerek úgy tette arrébb, ahogy akarta. Viszont Fedet a szélen játszatni pocsékolás lett volna, igen, nem (csak) a szélen volt a baj.RealAsensio írta: Nem ertek egyet, ha baj van, pont a kp-ra lettek volna megoldasok, peldaul Camavinga, vagy ne adj Isten Hazard, nem kellett volna Asensiot kezdetni es Valverdet nem tamadonak kellett volna szanni, hanem vedekezesben segitett volna be, illetve Modricek helyett melozni es kp-n es kimozogni a szelere, ha nalunk a labda, futni jobban tud, mint a spanyol, be is tud indulni, ha kell, lasd a Barca elleni goljat… Asensio kezdetese budos nagy hiba volt ezen a meccsen, de megkockaztatom, meg Rodrygo is jobb lett volna egy fokkal. Na mindegy, utolag mar bachatjuk, legalabb a visszavagon kezdo lesz Fede, ha addig nem serul le o is.
Amúgy Modric fizikumával nekem btw semmi bajom. Nem értem ezeket a nagy gondolatokat, hogy elengedni, meg stb.. Én pont egy Case-Fede-Modric hármast küldtem volna fel: ütni-futni-passzolni (és kocogni). Vannak a meccsek amikor jó a CMK, van amikor Case-Fede-Kroos, meg van amikor egy Case-Fede-Modric trió lehet a nyerő..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem ertek egyet, ha baj van, pont a kp-ra lettek volna megoldasok, peldaul Camavinga, vagy ne adj Isten Hazard, nem kellett volna Asensiot kezdetni es Valverdet nem tamadonak kellett volna szanni, hanem vedekezesben segitett volna be, illetve Modricek helyett melozni es kp-n es kimozogni a szelere, ha nalunk a labda, futni jobban tud, mint a spanyol, be is tud indulni, ha kell, lasd a Barca elleni goljat… Asensio kezdetese budos nagy hiba volt ezen a meccsen, de megkockaztatom, meg Rodrygo is jobb lett volna egy fokkal. Na mindegy, utolag mar bachatjuk, legalabb a visszavagon kezdo lesz Fede, ha addig nem serul le o is.kiserik írta: Én a tegnapit (és az idei nagy részét) a keret lyukasságának a kárára írom. Kb a legerősebb kezdőt küldte fel Carlo, ami erre volt képes.
Védelem: egyértelmű, de sajnos lyukas. Carvajal már nem tényező ezen a szinten. Nem csak a védekezése, de az össz-, előre játéka sem elégséges. Aki még nekem nagy szívfájdalmam az Mendy, aki hátra beton (a tegnapi nem mérvadó, de sérülésből jött vissza), de előre még mindig olyan, mint aki nem a csapathoz tartozik. Nincs meg az összhang a bal oldalon a többiekkel, sokszor azt látom, mint aki nem érzi, hogy hova kelle mozogni, mit kellene csinálni. A közepe az beton.
KP: nagyon rég óta fújom, hogy a legnehezebb döntés az lesz, hogy mikor teszi le valamelyik edző Modricot a kispadra végleg. Eszméletlen tudása van a kis horvátnak, a mezőnyben az egyik legnagyobb (Kroosé a másik), de fizikálisan már nem ér fel ehhez a szinthez. Nagyon jól megtanulta beosztani, menedzselni az erejét, ebből adódóan már nem tud akkora melót letenni a pályára, amit egy btb-nek kellene. Case-Kroos, jelenleg jobb alternatívát nem nagyon tudok mondani.
Támadók: Vinit mindenki ismeri, sokan elismerik, sokan gyűlölik. Idén a legjobb szélsőnk, viszont jobb oldal nélkül folyamatosan duplázva (triplázva) van/volt. Karim szintén harmatos teljesítményt hozott, de neki se rónám fel. Asensio, aki mindig lő egy gólt, amivel kibérli a helyet magának hosszabb időre viszont egy métely. Totálisan tönkrevágja a támadó focinkat. Minden esetben állva várja a labdát, folyamatosan megelőzi az ellenfél balhátvéde, így a labdakihozatalok megoldhatatlanok a jobb oldalon. Innen egy ember bőven elég, és mehet mindenki a másik kettőre.
A kívánt cserék: Asensio-Fede. Fede az egyetlen értelmes kp-s csere. Én sem kezdettem volna támadóba, mert ha baj van, nincs kihez nyúlni. Ugyan ez a helyzet sajnos LV-vel is, hogy ha beteszed támadóba, akkor sajnos nem marad ember a védelem jobb oldalára, ha baj van. egy edzőnek ezt is figyelembe kell vennie. Hazadrot sokan akarjátok a pályára folyamatosan, sajnos Carloval kell egyet értenem, mikor megkapta a lehetőséget nagyon nem tudott vele élni, csak azt bizonyította, hogy minden szélsőnk jobb nála.
PSG: rohadt jól össze volt rakva ez a tegnapi csapat és mindegyikük tökéletesen megcsinálta a feladatát. Messi pont annyira ólálkodott Case mellett, hogy zavarja a labdakihozataloknál, Mbappe/DM folyamatosan visszazártak védekezni, Danilo (akit egy botnak tartok) gyönyörűen állt be a védelembe 3-diknak Hakimi helyére és lépett fel Karimra, ha kellett, Paredes/Verratti meg tökéletesen lefogta a Kroos-Luka párost. Az meg, hogy Hakami és Mendes mennyit és milyen tempóban robotolt mutatja, hogy hol van a legnagyobb hiányosságunk. Támadni is tudó, gyors, nagy munkabírású szélsővédők.

Én a tegnapit (és az idei nagy részét) a keret lyukasságának a kárára írom. Kb a legerősebb kezdőt küldte fel Carlo, ami erre volt képes.
Védelem: egyértelmű, de sajnos lyukas. Carvajal már nem tényező ezen a szinten. Nem csak a védekezése, de az össz-, előre játéka sem elégséges. Aki még nekem nagy szívfájdalmam az Mendy, aki hátra beton (a tegnapi nem mérvadó, de sérülésből jött vissza), de előre még mindig olyan, mint aki nem a csapathoz tartozik. Nincs meg az összhang a bal oldalon a többiekkel, sokszor azt látom, mint aki nem érzi, hogy hova kelle mozogni, mit kellene csinálni. A közepe az beton.
KP: nagyon rég óta fújom, hogy a legnehezebb döntés az lesz, hogy mikor teszi le valamelyik edző Modricot a kispadra végleg. Eszméletlen tudása van a kis horvátnak, a mezőnyben az egyik legnagyobb (Kroosé a másik
), de fizikálisan már nem ér fel ehhez a szinthez. Nagyon jól megtanulta beosztani, menedzselni az erejét, ebből adódóan már nem tud akkora melót letenni a pályára, amit egy btb-nek kellene. Case-Kroos, jelenleg jobb alternatívát nem nagyon tudok mondani.
Támadók: Vinit mindenki ismeri, sokan elismerik, sokan gyűlölik. Idén a legjobb szélsőnk, viszont jobb oldal nélkül folyamatosan duplázva (triplázva) van/volt. Karim szintén harmatos teljesítményt hozott, de neki se rónám fel. Asensio, aki mindig lő egy gólt, amivel kibérli a helyet magának hosszabb időre viszont egy métely. Totálisan tönkrevágja a támadó focinkat. Minden esetben állva várja a labdát, folyamatosan megelőzi az ellenfél balhátvéde, így a labdakihozatalok megoldhatatlanok a jobb oldalon. Innen egy ember bőven elég, és mehet mindenki a másik kettőre.
A kívánt cserék: Asensio-Fede. Fede az egyetlen értelmes kp-s csere. Én sem kezdettem volna támadóba, mert ha baj van, nincs kihez nyúlni. Ugyan ez a helyzet sajnos LV-vel is, hogy ha beteszed támadóba, akkor sajnos nem marad ember a védelem jobb oldalára, ha baj van. egy edzőnek ezt is figyelembe kell vennie. Hazadrot sokan akarjátok a pályára folyamatosan, sajnos Carloval kell egyet értenem, mikor megkapta a lehetőséget nagyon nem tudott vele élni, csak azt bizonyította, hogy minden szélsőnk jobb nála.
PSG: rohadt jól össze volt rakva ez a tegnapi csapat és mindegyikük tökéletesen megcsinálta a feladatát. Messi pont annyira ólálkodott Case mellett, hogy zavarja a labdakihozataloknál, Mbappe/DM folyamatosan visszazártak védekezni, Danilo (akit egy botnak tartok) gyönyörűen állt be a védelembe 3-diknak Hakimi helyére és lépett fel Karimra, ha kellett, Paredes/Verratti meg tökéletesen lefogta a Kroos-Luka párost. Az meg, hogy Hakami és Mendes mennyit és milyen tempóban robotolt mutatja, hogy hol van a legnagyobb hiányosságunk. Támadni is tudó, gyors, nagy munkabírású szélsővédők.
KP: nagyon rég óta fújom, hogy a legnehezebb döntés az lesz, hogy mikor teszi le valamelyik edző Modricot a kispadra végleg. Eszméletlen tudása van a kis horvátnak, a mezőnyben az egyik legnagyobb (Kroosé a másik

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
raul 4 ever írta:Ráadásul szerintem nem is a legerősebb (a szó fizikai értelmében) hármast dobta fel Poch, ez a Danilo-Paredes-Veratti trió inkább biztonsági, semmint agyonverős/szétfutós fajta volt.. Tudott volna felrakni olyat is, ahol a CMK 5 perc után azt se tudja, merre van előre. Így még majdnem pariban is voltak. Egyedül Danilo lógott ki felfelé (mármint őt nem tudtuk fizikailag tartani)..füst írta: Elég hálátlan feladat felkészülni egy erősebb ellenfélre. Gyorsabb, fiatalabb, mélyebb kerete van a Párizsnak. Hétszentség hogy nem ez volt Carlo terve amit tegnap láttunk,de ugye az ellenfél is a pályán van a saját tervével, és hát az erősebb kutya közösült. Sajnos ez ilyen. Tele vannak csúcsnégerekkel, nekünk egy szem Benzema a támadójátékunk, hetek óta szenvedünk a góllövéssel, szóval lehettt arra számítani, hogy nem fogunk sziporkázni párizsban. A 0-0 jó lett volna, de a 0-1 is vállalható, meglátjuk 2 hét múlva mi lesz. A keretünk jobb nem lesz, de Modric, Benzema vagy Vini esetleg játszhat majd ihletett formában, ennyiben azért lehet bízni. Aztán majd meglátjuk.
Szerintem a brutál első hármasuk és a 2 szélső hátvéd volt a kulcs. Annyit futottak és olyan gyorsak, hogy ott voltak mindenhol.. Nem is 433-at játszottak, hanem 2143-at
Szerintem meg azért rakta ezt fel, hogy meglegyen a balansz a csapatában. Hogy ne legyeb helyünk kihozni a labdát. Ha a futós verziót rakja fel, lehetseges hogy sokkal jobb meccset játszunk.
Annak ellenére hogy mezőnyben fosok coltunk, még mindog minden helyzetet Mbappéról alakítottak ki.
Ő volt a differnece.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ráadásul szerintem nem is a legerősebb (a szó fizikai értelmében) hármast dobta fel Poch, ez a Danilo-Paredes-Veratti trió inkább biztonsági, semmint agyonverős/szétfutós fajta volt.. Tudott volna felrakni olyat is, ahol a CMK 5 perc után azt se tudja, merre van előre. Így még majdnem pariban is voltak. Egyedül Danilo lógott ki felfelé (mármint őt nem tudtuk fizikailag tartani)..füst írta: Elég hálátlan feladat felkészülni egy erősebb ellenfélre. Gyorsabb, fiatalabb, mélyebb kerete van a Párizsnak. Hétszentség hogy nem ez volt Carlo terve amit tegnap láttunk,de ugye az ellenfél is a pályán van a saját tervével, és hát az erősebb kutya közösült. Sajnos ez ilyen. Tele vannak csúcsnégerekkel, nekünk egy szem Benzema a támadójátékunk, hetek óta szenvedünk a góllövéssel, szóval lehettt arra számítani, hogy nem fogunk sziporkázni párizsban. A 0-0 jó lett volna, de a 0-1 is vállalható, meglátjuk 2 hét múlva mi lesz. A keretünk jobb nem lesz, de Modric, Benzema vagy Vini esetleg játszhat majd ihletett formában, ennyiben azért lehet bízni. Aztán majd meglátjuk.
Szerintem a brutál első hármasuk és a 2 szélső hátvéd volt a kulcs. Annyit futottak és olyan gyorsak, hogy ott voltak mindenhol.. Nem is 433-at játszottak, hanem 2143-at
- Pad'em
Jó a PSG de azért a Danilo-Paredes kp átjátszása lesz pár csapat akinek nem fog különösebb gondot okozni. Viszont amit nagyon irigylek tőlük Mbappé* mellett, az a két szélsőhátvéd. Tegnap ismét láttuk mit jelent két fáradhatatlan, gyors és technikás baller szélsőhátvéd. Kb egy az egyben átraknánk őket hozzánk, máris szinteket ugrana a játékunk.
*Mekkora erősítés lesz ez a gyerek, OMG. Amit a BL-ben hoz a nagyok ellen, jöjjön bárki Real, Barca, Bayern, Man City. De azért ezért a gólért vmi apróbetüs kiegészítést bónusz csökkentéssel belecsempésznék a szerződésébe
*Mekkora erősítés lesz ez a gyerek, OMG. Amit a BL-ben hoz a nagyok ellen, jöjjön bárki Real, Barca, Bayern, Man City. De azért ezért a gólért vmi apróbetüs kiegészítést bónusz csökkentéssel belecsempésznék a szerződésébe

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Úgy gondolom teljesen jogos a kritika és a felháborodás. Amit tegnap leraktunk az asztalra játékostól (3 embert leszámítva) edzőstől az minősíthetetlen.
Az első félidő végén a 40+ percekben volt vagy 4 perc amikor úgy játszottunk ahogy kellett volna. Azaz volt egymasutan vagy 6 jó pasz és megtudtuk tartani a labdát az ellen térfelén. Botrány.
Jó csapat a PSG de azért a kp-tól nem kell hasra esni + ott volt Messi aki lötyögött szokás szerint, KB is sokszor nem zárt vissza mégis ledominaltak közepén és akkor Carlo se rak be középre egy embert akiben van még sebesség is. Érthetetlen. A kp miatt ment ez el ennyire csúnyán. Kroos mélyrepülésben van 2 hónapja, Modric azért mutatja a korát stb. A lassúságot eddig úgy ahogy kompenzálta a pontosság, összjáték de ennek nyoma se volt tegnap. Asensio meg Vini lepkefing volt tegnap, Karim meg kb 70%an, értelmes labdák és társak nélkül nyilván nem tudott csodát tenni.
Fel van adva a lecke rendesen és nem csak a BL-ben.
Az első félidő végén a 40+ percekben volt vagy 4 perc amikor úgy játszottunk ahogy kellett volna. Azaz volt egymasutan vagy 6 jó pasz és megtudtuk tartani a labdát az ellen térfelén. Botrány.
Jó csapat a PSG de azért a kp-tól nem kell hasra esni + ott volt Messi aki lötyögött szokás szerint, KB is sokszor nem zárt vissza mégis ledominaltak közepén és akkor Carlo se rak be középre egy embert akiben van még sebesség is. Érthetetlen. A kp miatt ment ez el ennyire csúnyán. Kroos mélyrepülésben van 2 hónapja, Modric azért mutatja a korát stb. A lassúságot eddig úgy ahogy kompenzálta a pontosság, összjáték de ennek nyoma se volt tegnap. Asensio meg Vini lepkefing volt tegnap, Karim meg kb 70%an, értelmes labdák és társak nélkül nyilván nem tudott csodát tenni.
Fel van adva a lecke rendesen és nem csak a BL-ben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Alapvetően ketté szedném a történteket. Azt tudjuk, hogy Carvajal már nem top, azt is tudtuk, hogy Mendy meccshiányosan sutább lesz mint alapból, és azt is, hogy a ckm fizikálisan nem lesz olyan szinten mint Verratti meg a két verőember mögötte.
Asensio kezdetése érthetetlen, ha a spanyol bajnokságban 65%bna nálunk a labda és a 16os körül bóklászhat, akkor persze hogy elsülhet a lába, na de a félpályánál hogyan? Valverde kellett volna oda. Vinicius-Benzema páros oké előre, de 60 perc után cserélni kellett volna mindkettőt.
Rodrygot én lassan elfelejteném, pár hónapja már nem tényező, ahogy Juniornak se dob a gép, hosszú szezonja van, a csodák meg limitált ideig tartanak. Illetve mindenki elhitte hogy ő a sztár, tömve van labdákkal, ő meg megy előre, ez így nem csapatjáték.
Béla is meg Hazard is későn lett tegnap behozva, Valverdét már említettem. Carlo kicsit olyan mint amikor van egy jo hardver és a win98 fut rajta. Nem mondom hogy minden területen elit a hardver, de ennél jobban is meg lehet hajtani.
Asensio kezdetése érthetetlen, ha a spanyol bajnokságban 65%bna nálunk a labda és a 16os körül bóklászhat, akkor persze hogy elsülhet a lába, na de a félpályánál hogyan? Valverde kellett volna oda. Vinicius-Benzema páros oké előre, de 60 perc után cserélni kellett volna mindkettőt.
Rodrygot én lassan elfelejteném, pár hónapja már nem tényező, ahogy Juniornak se dob a gép, hosszú szezonja van, a csodák meg limitált ideig tartanak. Illetve mindenki elhitte hogy ő a sztár, tömve van labdákkal, ő meg megy előre, ez így nem csapatjáték.
Béla is meg Hazard is későn lett tegnap behozva, Valverdét már említettem. Carlo kicsit olyan mint amikor van egy jo hardver és a win98 fut rajta. Nem mondom hogy minden területen elit a hardver, de ennél jobban is meg lehet hajtani.
Nem illik.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Elég hálátlan feladat felkészülni egy erősebb ellenfélre. Gyorsabb, fiatalabb, mélyebb kerete van a Párizsnak. Hétszentség hogy nem ez volt Carlo terve amit tegnap láttunk,de ugye az ellenfél is a pályán van a saját tervével, és hát az erősebb kutya közösült. Sajnos ez ilyen. Tele vannak csúcsnégerekkel, nekünk egy szem Benzema a támadójátékunk, hetek óta szenvedünk a góllövéssel, szóval lehettt arra számítani, hogy nem fogunk sziporkázni párizsban. A 0-0 jó lett volna, de a 0-1 is vállalható, meglátjuk 2 hét múlva mi lesz. A keretünk jobb nem lesz, de Modric, Benzema vagy Vini esetleg játszhat majd ihletett formában, ennyiben azért lehet bízni. Aztán majd meglátjuk.
- ___Samy___
Szerintem ez varhato volt, hogy nekunk fognak esni, le fognak tamadni mar nagyon magasan, nem tudom erre Carlo miert nem keszult fel. Ha erre az volt a tervunk, hogy majd Courtois inditja le valamelyik tamadonkat, akkor az nagyon nagy csalodas.
Szemely szerint en alapbol gyors embereket raktam volna elore, illetve a kozepere nem harom emberrel kezdtem volna, hanem neggyel.
Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Valverde, Modric, Casemiro, Kroos, Bale, Vini
Talan a kozepso negyessel sikerult volna tobb labdat szereznunk, Valverdevel lett volna dinamika, illetve a ket elso ember gyorsasagat kihasznalva ziccerekig juthattunk volna.
De ez egy langyos pisi volt tegnap. Ha tovabb akarunk jutni, ettol joval tobb kell.
Szemely szerint en alapbol gyors embereket raktam volna elore, illetve a kozepere nem harom emberrel kezdtem volna, hanem neggyel.
Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Valverde, Modric, Casemiro, Kroos, Bale, Vini
Talan a kozepso negyessel sikerult volna tobb labdat szereznunk, Valverdevel lett volna dinamika, illetve a ket elso ember gyorsasagat kihasznalva ziccerekig juthattunk volna.
De ez egy langyos pisi volt tegnap. Ha tovabb akarunk jutni, ettol joval tobb kell.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- raul 4 ever
Ellenfél is volt a pályán tegnap, a mi teljesítményünket nézve én előbb velük kezdenék..
Kicsit bíztam abban, hogy Hakimi+Bappe jobbossal kezdenek majd (hogy így kvázi a mi legjobbjainkra rárakják az ő legjobbjaikat, azok ott ellesznek egymással és a balosukon meg lesz ahogy lesz), na ehhez képest a Hakimi+DM jobbos sem volt biodíszlet, így MBappe villoghatott a baloson (akit innen is csókolok)..
Nálunk nagyon nincs sok értékelhető telj., igazából kiderült (megint), hogy van a kezdőnkben 9 jó ember (Körte, védelem, CMK, Benz és a 2 szélen meg semmi).. Ami elég lötyögés Asetól a ligában, az viszont a bl-ben, ilyen játékosok ellen ennyit ér.. Carva+Ase < Mendes+MBappe (sokkal kisebb) és a másik oldalon Vininek sem adta,meghát Hakimi komoly kis playa lett..
A CMK kritikája is jogos amúgy, Fede sebessége és melója lehet jobban jött volna valamelyik zseni helyett, mert tényleg nem tudtuk nagyon felvenni a kesztyűt..
A visszavágó így Case+Mendy nélkül epic lesz..
Balhátvédbe 3 lehetőséget tudok elképzelni:
-MG-t előveszi Carlo és hirtelen beépíti (nem fogja, meg nem is lehet egy 20 éves, 0km-es kölyöktől elvárni, hogy 3 hét alatt nagy dolgokra álljon készen)
-Nacho
-Alaba -> remélem ő lesz, középen Militao megoldja, tegnap is nagyon élt, Nacho csak aládolgozik, már elég lehet
De igazából Benzin fog múlni a továbbjutás. Vagy elrak egyet-kettőt egymaga, meg beakad valami távoli dugó esetleg. A középpályán gyakorlatilag fix a Fede-Modric-Kroos trió, így viszont Fede hatalmas melója kiesik..
Szóval ebben a meccsben nem volt több, örülhetünk, hogy nem sima 2-0, vagy 3-0, még halvány esély van, bár most a pesszimista énem az erősebb, ha valahogy ki tudnánk szenvedni hazai pályán egy 1-0-t is csoda lenne... Majd kiderül..
Viszont Carlo cseréitől megint sikerült a falra másznom. Mit akar 5 percet adni Bél-nek?
, meg 10-15 percet Fedének? Előbb cserélte le a jobb oldalt, mint pörgette volna fel a totál hulla középpályát??!! Imádom, de ezeket nem értem..
Szóval a visszavágóra 100%-os Benz kell, szerencse és kikímélt kulcsjátékosok. Ha az utolsót nem tudja összehozni (mert azért ott van Bale, Fede, Cama, MG, de még urambocsá Hazard sem 5 perces játékos), az irtó nagy fekete pont, ha kiesünk, akkor minimum a bajnoki cím, mert nem tudom bármi megmentené-e az állását..
És akkor hogy meglegyen a keret: még egy kis MBappe.. Titkon reméltem is, hogy oda fogja tenni magát. Ha esetleg lerakott volna egy himihumi teljesítményt: hogy itt már mindegy, jövőre hozzájuk megyek, stb., az nálam olyan szintű amatőrség lett volna, hogy inkább ne is jöjjön.. Ehhez képest vérprofi volt (ahogy annak lennie is kell, ha valaki klasszis(nak gondolja magát)), rámutatott a gyengeségeinkre: Carván kívül nincs jh, de nem véletlen vágta fel Dani, ő sem az már, mint 5 éve...
Aztán Ase-val, Vinivel (Rodryval) mérlegre téve meg beárazta az összes támadónkat.. Csak jönne már..
Kicsit bíztam abban, hogy Hakimi+Bappe jobbossal kezdenek majd (hogy így kvázi a mi legjobbjainkra rárakják az ő legjobbjaikat, azok ott ellesznek egymással és a balosukon meg lesz ahogy lesz), na ehhez képest a Hakimi+DM jobbos sem volt biodíszlet, így MBappe villoghatott a baloson (akit innen is csókolok)..
Nálunk nagyon nincs sok értékelhető telj., igazából kiderült (megint), hogy van a kezdőnkben 9 jó ember (Körte, védelem, CMK, Benz és a 2 szélen meg semmi).. Ami elég lötyögés Asetól a ligában, az viszont a bl-ben, ilyen játékosok ellen ennyit ér.. Carva+Ase < Mendes+MBappe (sokkal kisebb) és a másik oldalon Vininek sem adta,meghát Hakimi komoly kis playa lett..
A CMK kritikája is jogos amúgy, Fede sebessége és melója lehet jobban jött volna valamelyik zseni helyett, mert tényleg nem tudtuk nagyon felvenni a kesztyűt..
A visszavágó így Case+Mendy nélkül epic lesz..
Balhátvédbe 3 lehetőséget tudok elképzelni:
-MG-t előveszi Carlo és hirtelen beépíti (nem fogja, meg nem is lehet egy 20 éves, 0km-es kölyöktől elvárni, hogy 3 hét alatt nagy dolgokra álljon készen)
-Nacho
-Alaba -> remélem ő lesz, középen Militao megoldja, tegnap is nagyon élt, Nacho csak aládolgozik, már elég lehet
De igazából Benzin fog múlni a továbbjutás. Vagy elrak egyet-kettőt egymaga, meg beakad valami távoli dugó esetleg. A középpályán gyakorlatilag fix a Fede-Modric-Kroos trió, így viszont Fede hatalmas melója kiesik..
Szóval ebben a meccsben nem volt több, örülhetünk, hogy nem sima 2-0, vagy 3-0, még halvány esély van, bár most a pesszimista énem az erősebb, ha valahogy ki tudnánk szenvedni hazai pályán egy 1-0-t is csoda lenne... Majd kiderül..
Viszont Carlo cseréitől megint sikerült a falra másznom. Mit akar 5 percet adni Bél-nek?

Szóval a visszavágóra 100%-os Benz kell, szerencse és kikímélt kulcsjátékosok. Ha az utolsót nem tudja összehozni (mert azért ott van Bale, Fede, Cama, MG, de még urambocsá Hazard sem 5 perces játékos), az irtó nagy fekete pont, ha kiesünk, akkor minimum a bajnoki cím, mert nem tudom bármi megmentené-e az állását..
És akkor hogy meglegyen a keret: még egy kis MBappe.. Titkon reméltem is, hogy oda fogja tenni magát. Ha esetleg lerakott volna egy himihumi teljesítményt: hogy itt már mindegy, jövőre hozzájuk megyek, stb., az nálam olyan szintű amatőrség lett volna, hogy inkább ne is jöjjön.. Ehhez képest vérprofi volt (ahogy annak lennie is kell, ha valaki klasszis(nak gondolja magát)), rámutatott a gyengeségeinkre: Carván kívül nincs jh, de nem véletlen vágta fel Dani, ő sem az már, mint 5 éve...
Aztán Ase-val, Vinivel (Rodryval) mérlegre téve meg beárazta az összes támadónkat.. Csak jönne már..
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
KAG írta: Szvsz az egesz csapat jobb formában volt 2 3 hónappal ezelőtt, mint most van.
Nálam, ezért Carlo a hibás. Nem rotálta megfelelő módon a keretet. Karim, Vini es a CKM is rongyosra lett hajtva december végére.
Ezt a mennyiségű jatekperc egy fizikalisan top jatekosnak sem egyszerű. Pláne nem egy erősen 30+os bandának.
Ezek mellett pedig igen. Megint kijott,hogy nincs elég sebesség közepén. Valverde és Camavinga ezt tudná hozni, de előbbi a Morata agyonrugás óta kapufa, utóbbi pedig baromira nem szint jelenleg. Én szívem szerint kiszornám kölcsönbe 1+1 évre valami fizikalis, nagy presszinget alkalmazó csapatba a franciát.
Valverdet pedig meg kell próbálni jövőre felépíteni.
adom. tegnap kollegam felvolt haborodva miert nem jatszott camavinga, hat maximum sargat szedett volna osssze ezen a meccsen is, de hogy semmi hasznat nem vettuk volna elore fele jatekban az egesz biztos. Valverdenek kezdenie kellett volna Asensio karara, de tovabbra se kepes belatni a hibait az oreg, meg 60 perc impontens foci utan sem. nem varok tobbet Madridban, ezek szetfutnak minket a visszavagon is. azert az komoly, hogy az egesz meccsen nem tudtunk felepiteni egy epkezlab tamadast. jo-jo a ckm, de ezen a szinten mar lassuak iszonyuan. nem is tudom a visszavagon, hogy lehetne ezeknek ugy lőni kettőt, hogy egyet se kapunk… előre látom, hogy az lesz ha mi lőjjük az első gólt utána rámegyünk a hosszabbításra

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szvsz az egesz csapat jobb formában volt 2 3 hónappal ezelőtt, mint most van.
Nálam, ezért Carlo a hibás. Nem rotálta megfelelő módon a keretet. Karim, Vini es a CKM is rongyosra lett hajtva december végére.
Ezt a mennyiségű jatekperc egy fizikalisan top jatekosnak sem egyszerű. Pláne nem egy erősen 30+os bandának.
Ezek mellett pedig igen. Megint kijott,hogy nincs elég sebesség közepén. Valverde és Camavinga ezt tudná hozni, de előbbi a Morata agyonrugás óta kapufa, utóbbi pedig baromira nem szint jelenleg. Én szívem szerint kiszornám kölcsönbe 1+1 évre valami fizikalis, nagy presszinget alkalmazó csapatba a franciát.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy jó mozdulata nem volt, és senki nem Messi szintről beszél.atesz írta:A presszingnek pont az is a lényege, hogy elveszik a területet a labdás játékosoktól. Mire labdához ér az ember már nyomás van alatt, nem tud futni a labdával.Realista24 írta:Ha neked nem egyértelmű hogy ez az ember bármelyik védelmet megfutja, és kedvez neki ha pressingvan mert csak még nagyobb a terület előtte, akkor sajnálom.
Te itt olyan meccsképre gondolsz amikor egy letámadás rosszul működik és helyeket hagy az ellenfélnek, vagy ha egy csapatnak van szervezett, működő rövid vagy hosszú passzos játéka letámadás ellen.
A Real Madridban az utolsó kettő nincs.
Szó sincs arról, hogy kedvelném Viniciust. Egyszerűen az van, hogy a meccsképtől függetlenül van elővéve. Olyan teljesítmény van tőle elvárva, amire egy 25 éves Messi is képtelen lenne.
És ez van nála hetek óta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A presszingnek pont az is a lényege, hogy elveszik a területet a labdás játékosoktól. Mire labdához ér az ember már nyomás van alatt, nem tud futni a labdával.Realista24 írta:Ha neked nem egyértelmű hogy ez az ember bármelyik védelmet megfutja, és kedvez neki ha pressingvan mert csak még nagyobb a terület előtte, akkor sajnálom.
Te itt olyan meccsképre gondolsz amikor egy letámadás rosszul működik és helyeket hagy az ellenfélnek, vagy ha egy csapatnak van szervezett, működő rövid vagy hosszú passzos játéka letámadás ellen.
A Real Madridban az utolsó kettő nincs.
Szó sincs arról, hogy kedvelném Viniciust. Egyszerűen az van, hogy a meccsképtől függetlenül van elővéve. Olyan teljesítmény van tőle elvárva, amire egy 25 éves Messi is képtelen lenne.