Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 16., szerda 4:11

atesz írta:
Realista24 írta: Megbontja a védelmet, egyedül.
Lehetőségek nélkül, félpályáról indulva, egy lepresszigelt csapatban?
Elengedem, mert ha az ember szerelmes, mint te Vinibe, akkor azzal nem lehet mit tenni.
Ha neked nem egyértelmű hogy ez az ember bármelyik védelmet megfutja, és kedvez neki ha pressingvan mert csak még nagyobb a terület előtte, akkor sajnálom.
Ha még beallt védelem vagy akkor a 93. percben láthattuk hogy mire képes.

Az egész az én hibám amugy, Remyt pont egy hszszel előbb kellett volna kitenni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. február 16., szerda 3:29

Felesleges mindenkibe egyesevel beleallni, jott egy sokkal ertekesebb, sikerre ehes, top csapat aki ennyivel legalabb jobb volt. A jatek kepe aggaszto, de nem latom hogy ezzel a bun lassu csapattal mi ertelme lett volna elorebb menni, konkretan mire feler a kp a tamadassal az tobb perc es siman beleszaladhattunk volna egy nyilt sisakosabb meccsel egy oriasi pofonba.
Elol all egy szem benzema 2 vedovel a nyakan, vinicius ugyanez a szelen. Amig nincs ertelmes jobboldalunk, addig ez a ket jatekos is le van korlatozva. Az egesz vedekezesuknek csak 2 emberre kellett figyelni, akiket beduplaztak es vegunk is volt. De ha a jobb oldalon is olyan ember van aki tamadna a kaput, akkor nem jutna mindenjova 2 ember.
De itt csapatszinten vagyunk mar lassuak, ezt tavaly megmutatta a chelsea is
Courtois oriasi. Negativ iranyba felesleges kiemelni barki, a tegnapi alapjan a 90% egy rakas szar volt.
A bajnoki cimet kell behuzni, aztan meglatjuk hogy sikerul a nyar.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 16., szerda 1:50

Hát ja, kurva bosszantó, hogy bőven többet is kihozhatott volna ebből az öreg. Nem tudom milyen tragédia történt volna ha a 60. percben vagy neadjisten a félidőben cserél. Most mehetünk a kötelező győzelemért minimum 2 alapember nélkül. Más kérdés, hogy Case hiányzása akár előny is lehet.

Ja és még az kéne, hogy Valverde argentin legyen :mrgreen:
Ohh, bocsi, valoban :mrgreen: szerencsere van, aki figyel is, mazli, hogy nem argentin, mert akkor Gago lenne a neve, az meg nem kene :lol:

Alaves (o), Rayo (i), Sociedad (o), PSG (o), Mallorca (i).
Ez lesz a menetrend… most kell majd igazan rotalni, jol megforgatni a keretet, pihentetni, akit csak lehet, mikozben hozni kell a kilenc bajnoki pontbol legalabb 7-et, es ugy fordulni a bl-re.
:goat:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 16., szerda 1:19

RealAsensio írta:
Carlo (ha jól emlékszem) olyasmit nyilatkozott, hogy komoly támadófoci lesz. Abban Asensio talán jobb lett volna, minimum lövések terén. Gondolom akkor Carlo így is volt berendezkedve, csak kb. mindent semlegesített a PSG.

Ha viszont ez a deffenzív játék volt tervben, akkor tényleg giganagy hülyeség volt Marcot a kezdőbe jelölni. Erre gondoltam.

Persze Modric vagy Kroos helyett egyértelműen be kellett volna dobni, de most csak a jobbszélről írtam.

szerk: Ja és ha kisegíti Fede a többieket, talán Vininek és Benznek is több tere lett volna alkotni.
Ertelek. Sajnos a komoly tamadofutballbol nem sokat lathattunk. Mbappe egymaga megoldotta a psg tamadasait, a tobbieknek csak tomnie kellett labdakkal. Teljesen egyertelmu volt ezen a meccsen, mit fog jelenteni az ember, ha vegre megerkezik Madridba.
Erzem, mi volt a terv Ancelottiek fejeben, Asensio valoszinuleg a tavoli lovesek es a kontrak befejezese miatt kapott lehetoseget, kar, hogy a meccs nagyreszeben a mi terfelunkon zajlott a jatek, ha meg vegre nalunk volt a labda, nehezen tudtunk feljebb jutni, aztan fogyott a CKM ereje, a szelsoknek teljesen vissza kellett zarni, Vini osszeesett a sajat lababan, vagy rossz megoldast valasztott, vagy szimplan eladta a labdat, Benzema meg keves volt igy elore, 1 honap kihagyas utan. En biztosan nem kezdettem volna Asensiot, meccs elott is irtam, hogy Valverdevel stabilabb lett volna a mezony. De meg az elbaszott dontest is lehetett volna korrigalni, es felidoben, de legkesobb a 60. percig behozni az argentint. Ehhez nem kell prolicensz, de meg grassroots sem. El lett cseszve az egesz, de mar joval korabban…
Hát ja, kurva bosszantó, hogy bőven többet is kihozhatott volna ebből az öreg. Nem tudom milyen tragédia történt volna ha a 60. percben vagy neadjisten a félidőben cserél. Most mehetünk a kötelező győzelemért minimum 2 alapember nélkül. Más kérdés, hogy Case hiányzása akár előny is lehet.

Ja és még az kéne, hogy Valverde argentin legyen :mrgreen:

Más téma, de neked hogy lehet RealAsensio a neved? 13-ban csatlakoztál, ő meg akkor még a Mallorca B-ben fotballozott. Lehet nevet változtatni? Csak mert egyszer sokáig kerestem, de semmire sem jutottam.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 16., szerda 0:56

Carlo (ha jól emlékszem) olyasmit nyilatkozott, hogy komoly támadófoci lesz. Abban Asensio talán jobb lett volna, minimum lövések terén. Gondolom akkor Carlo így is volt berendezkedve, csak kb. mindent semlegesített a PSG.

Ha viszont ez a deffenzív játék volt tervben, akkor tényleg giganagy hülyeség volt Marcot a kezdőbe jelölni. Erre gondoltam.

Persze Modric vagy Kroos helyett egyértelműen be kellett volna dobni, de most csak a jobbszélről írtam.

szerk: Ja és ha kisegíti Fede a többieket, talán Vininek és Benznek is több tere lett volna alkotni.
Ertelek. Sajnos a komoly tamadofutballbol nem sokat lathattunk. Mbappe egymaga megoldotta a psg tamadasait, a tobbieknek csak tomnie kellett labdakkal. Teljesen egyertelmu volt ezen a meccsen, mit fog jelenteni az ember, ha vegre megerkezik Madridba.
Erzem, mi volt a terv Ancelottiek fejeben, Asensio valoszinuleg a tavoli lovesek es a kontrak befejezese miatt kapott lehetoseget, kar, hogy a meccs nagyreszeben a mi terfelunkon zajlott a jatek, ha meg vegre nalunk volt a labda, nehezen tudtunk feljebb jutni, aztan fogyott a CKM ereje, a szelsoknek teljesen vissza kellett zarni, Vini osszeesett a sajat lababan, vagy rossz megoldast valasztott, vagy szimplan eladta a labdat, Benzema meg keves volt igy elore, 1 honap kihagyas utan. En biztosan nem kezdettem volna Asensiot, meccs elott is irtam, hogy Valverdevel stabilabb lett volna a mezony. De meg az elbaszott dontest is lehetett volna korrigalni, es felidoben, de legkesobb a 60. percig behozni az argentint. Ehhez nem kell prolicensz, de meg grassroots sem. El lett cseszve az egesz, de mar joval korabban…

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 16., szerda 0:50

halamadrid írta:
RealAsensio írta:

Milyen utolag? Full logikus lett volna Valverdevel kezdeni. Ha mar az oreg CKM-mel kezdunk es a forman kivuli, de igy is barkinel szazszor jobb Karimmal, akkor nem Asensiot kell betenni jobbosra, aki egy ilyen szintu csapat ellen kb bolyanak hat a palyan. Valverde annyi melot levett volna a CKM-rol, hogy tobb energia jutott volna epitkezni, tobb futassal es helyezkedessel kisegitve a csapatot. Lofasz, Ancelotti kizsigerelte a jatekosokat, a bajnoksagban 10 ponttal kellene vezetni, annyira gyengek az ellenfelek, es frissebben, atgondoltabban kellett volna erkezni Parizsba. A serulesek mar nem is szorulnak magyarazatra, minden evben a Sanitasnal van a legnagyobb forgalom, mindig a legrosszabb idoszakokban.

El ne higyjétek már Ancelotti nyilatkozatait :lol: Az öreg valszeg a seggét verdeste a földhöz örömében amikor megtudta,hogy nem kell már idegenben gólt rúgni. :D Szépen elindult a 0-0ért párizsba aztán majd a bernabeuban megoldjuk valahogy.Össze is jött volna emberfeletti teljesítménnyel csak hát jött bappé. Öröm az ürömben,hogy nyártól már nálunk játszik.

Amúgymeg továbbvergődünk valahogy, aztán kiesünk mert megint 0-0ért megyünk majd münchenbe. :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. február 16., szerda 0:40

halamadrid írta: Jajj de jól jártunk volna, ha Fede (vagy legalább LV) kezd ott a jobbszélen. Szegény Daninak kellett a segítőtárs és a letámadás is jóval jelentősebb lett volna. Persze utólag könnyű okoskodni :-( .
petiamadridista írta: Friss, komoly sztárjátekosokat kell igazolni mjnt Mbappé.
Aztán jó lesz.
Ennyi.

Azért ha ez 0-0 nagyon más a helyzet.
Szerintem a visszavágó éles lesz.
Igazolni kell új sztárjátékosokat. Ennyi nem több.
Pénzügyileg nem tudom mennyire fér bele de kell a 2 zseni előre.
Kp-ra előbb-utóbb a Wirtz gyereket is hoznám. Sokkal több van benne, mint mondjuk egy Havertzben. Baszó lehet.
Jobbhátvéd téren meg cuppantunk a kékeresre, hogy hagytuk elmenni Hakimit. Ahogy valaki írta, talán rá kéne menni Jamesre, de szerintem nagyon nehezen mozdítható. Trent és Hakimi lehetetlen, szóval talán egy Porró/Mukiele/Mazraoui félével kell majd beérnünk.
Hát vagy majd kinevelünk valakit a jobbhátved posztra.
Esetleg a ligából kukazunk oda egy arcot.
Valami.
A lényeg, hogy el kell kezdeni igazolni, sokat és minőséget, aztán ennyi a recept. Jovic Hazard kuka, az nem jött be, de Alaba igen, Mendy szódával.
Mbappé, Haaland stb arcok jöjjenek, aztan egy PSGt szarráverünk

Azért nem volt itt olyan hű de nagy különbség. Nem tudom a többség merre volt 2009ben a Pool elleni BL meccsen, meg amikor AS Romáktól szoptunk.
Vagy a Pep Barca idején..

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 16., szerda 0:40

RealAsensio írta:
halamadrid írta: Jajj de jól jártunk volna, ha Fede (vagy legalább LV) kezd ott a jobbszélen. Szegény Daninak kellett a segítőtárs és a letámadás is jóval jelentősebb lett volna. Persze utólag könnyű okoskodni :-( .
Milyen utolag? Full logikus lett volna Valverdevel kezdeni. Ha mar az oreg CKM-mel kezdunk es a forman kivuli, de igy is barkinel szazszor jobb Karimmal, akkor nem Asensiot kell betenni jobbosra, aki egy ilyen szintu csapat ellen kb bolyanak hat a palyan. Valverde annyi melot levett volna a CKM-rol, hogy tobb energia jutott volna epitkezni, tobb futassal es helyezkedessel kisegitve a csapatot. Lofasz, Ancelotti kizsigerelte a jatekosokat, a bajnoksagban 10 ponttal kellene vezetni, annyira gyengek az ellenfelek, es frissebben, atgondoltabban kellett volna erkezni Parizsba. A serulesek mar nem is szorulnak magyarazatra, minden evben a Sanitasnal van a legnagyobb forgalom, mindig a legrosszabb idoszakokban.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. február 16., szerda 0:41-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 16., szerda 0:33

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 16., szerda 0:28

Jajj de jól jártunk volna, ha Fede (vagy legalább LV) kezd ott a jobbszélen. Szegény Daninak kellett a segítőtárs és a letámadás is jóval jelentősebb lett volna. Persze utólag könnyű okoskodni :-( .
petiamadridista írta: Friss, komoly sztárjátekosokat kell igazolni mjnt Mbappé.
Aztán jó lesz.
Ennyi.

Pénzügyileg nem tudom mennyire fér bele de kell a 2 zseni előre.
Kp-ra előbb-utóbb a Wirtz gyereket is hoznám. Sokkal több van benne, mint mondjuk egy Havertzben. Baszó lehet.
Jobbhátvéd téren meg cuppantunk a kékeresre, hogy hagytuk elmenni Hakimit. Ahogy valaki írta, talán rá kéne menni Jamesre, de szerintem nagyon nehezen mozdítható. Trent és Hakimi lehetetlen, szóval talán egy Porró/Mukiele/Mazraoui félével kell majd beérnünk.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. február 16., szerda 0:26

Friss, komoly sztárjátekosokat kell igazolni mjnt Mbappé.
Aztán jó lesz.
Ennyi.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 16., szerda 0:09

oroszisti írta:Meg is hogy presszingeljunk? A ckm-el?
Teljesen egyszerű. El kell felejteni őket. Modric már udős, de cserének jó. A Casemiro profilú vkp-k meg nem fognak megélni a mai fociban. Rendre kijön a nagy meccseken. Csak Kroos-t kellene megtartani fazonszabásznak meg az észnek a k.pályára, a másik kettő meg daráljon mellette. Úgyhogy én jövőre nem csak Valverde-t, de Camavinga-t is bedobnám a mélyvízbe. De ilyen úgy se lesz, úgyhogy nem ér anyázni :kalapos:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 16., szerda 0:08

oroszisti írta:
M1Ö írta:

Mondjuk amíg nem tanulunk meg presszingelni, hanem csak hátrálunk a 16osunkig, addig olyan nagy tarolásokat ne várj. Engem legalábbis aggaszt, hogy abszolút nem csináljuk. Zidane elkezdte, egy ideig elég jól is ment. De Ancelottinál semmi.
Meg is hogy presszingeljunk? A ckm-el? En amellet hogy impotensek vagyunk abban latom a nagy problemat hogy a csapat mar nem CKM kompatibilis.
Annyira bosszantó amúgy, hogy skillekben még mindegyik TOP, talán csak Case butult kicsit. Borzasztóan nehéz a helyzet, mert ha kijön a forma, akkor ezt a hármast még mindig nehéz felülmúlni. Lassultak, megöregedtek, az ma is látszott, hogy már nem bírják a tempót. Egyszerűen nem érnek fel a támadással, ha meg kitámadnak, akkor vége a dalnak.

Sajnos szerintem nem lettünk volna bentebb ma sem Valverdével, sem Camavingával. Előbbi kicsit mintha megrekedt volna, illetve egyáltalán nem lett építve az utóbbi két évben, utóbbi pedig egy 18 éves szeleburdi gyerek még. Gőzöm sincs kivel lehet frissíteni, remélem azért Perezék monitorozzák a piacot, mert a Chelsea után ez is egy kijózanító pofon volt. Képességekben sokkal gyengébb játékosok dominálták le a középpályát, még azt sem mondanám, hogy óriás presszinggel. Egy Bernardo Silvát jó lett volna kimenteni tavaly, nagyon kifelé állt a rúdja.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 16., szerda 0:05

oroszisti írta:
M1Ö írta:

Mondjuk amíg nem tanulunk meg presszingelni, hanem csak hátrálunk a 16osunkig, addig olyan nagy tarolásokat ne várj. Engem legalábbis aggaszt, hogy abszolút nem csináljuk. Zidane elkezdte, egy ideig elég jól is ment. De Ancelottinál semmi.
Meg is hogy presszingeljunk? A ckm-el? En amellet hogy impotensek vagyunk abban latom a nagy problemat hogy a csapat mar nem CKM kompatibilis. Ahhoz hogy oket kihasznaljuk kene ket top szelsohatved meg 2 top szelso, Bemzema melle. Na ebbol semmi nincs meg. Lehet egyszerubb lenne betenni Valverdet( amire Zizou rajott aztan valami ert elfelejtette), aki melozik 2 ember helyett… tudja tartani a pressinget, rengeteg megelozo szerelese van. Szomoru de bekene latni hogy Modric 36 eves, akar mekkora kiraly is es egy zseni… ezt mar nem birja.
Nagyon nagy +1. Az egyik legnagyobb bajunk, hogy mindenki elhiszi Lukita még mindig aranylabdás szinten van. Fizikailag ő már kevés Case mellé. Aztán ott van a két gyengébb szélsővédő (Mendyt ide veszem, mert előre gyenge) + a titkos fegyver Asensio és meg is van a nagy talány, miért nem tudjuk kihozni a labdát. Nincs kinek adni, kevés a mozgás. Attól tartok, hogy hasonlóan kezeljük majd Karimot is, és esetleg lecsúszunk Haalandról.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

atesz

HozzászólásSzerző: atesz » 2022. február 15., kedd 23:59

Mindig az igazolások, vegyük top hátvédet, top szélsőt, Mbappét, Haalandot.

Attól mert elver a csapat egy rakás pénzt szélén játszó emberekre, még nem lesz letámadása a csapatnak. Ugyanúgy meg fogják folytani a BL kieséses szakaszban az ellenfelek a csapatot a saját térfelünkön.

Ezt a sebességet és fizikumot sem értem amit emlegettek.
A PSG-nél volt a középpályán egy törpe Verratti, egy se nem gyors, se nem erős Paredes, meg egy nagyobb darab, de lomha Danilo.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. február 15., kedd 23:53

M1Ö írta:
dzsi91 írta: Adjatok egy bappét vagy egy halaandot nekik azt letarolják europát mint Céronaldoval.
Meg is hogy presszingeljunk? A ckm-el? En amellet hogy impotensek vagyunk abban latom a nagy problemat hogy a csapat mar nem CKM kompatibilis. Ahhoz hogy oket kihasznaljuk kene ket top szelsohatved meg 2 top szelso, Bemzema melle. Na ebbol semmi nincs meg. Lehet egyszerubb lenne betenni Valverdet( amire Zizou rajott aztan valami ert elfelejtette), aki melozik 2 ember helyett… tudja tartani a pressinget, rengeteg megelozo szerelese van. Szomoru de bekene latni hogy Modric 36 eves, akar mekkora kiraly is es egy zseni… ezt mar nem birja.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 15., kedd 23:52

Imádom Carlót, de az újrakezdéshez meg új korszakhoz tényleg jó lenne találni valami modern edzőt azért majd. Egy szerethető dinoszaurusz az öreg, óriási respekttel de, hogy ennyire végigszotyizza ezeket a késhegyre menő párharcokat, nem nyúl bele soha időben, nyomatja a fáradt CKM-et mindig, ha kell ha nem.

Ordító fizikális és sebesség hátrányban vagyunk, láthatóan, ezt a veteránjaink a zsenijükkel 10 percekre se tudják már kompenzálni úgy néz ki, nemhogy egy egész meccsre. Erre a padon ott ül a mérgezett egér Valverde, és a 82.percben hozza be? Benzema láthatatlan, egyértelműen közel sem 100%os, nem cseréljük le. Meccsek óta folyamat csalódom Ancelottiban, nem értem mi volt a terve ma is. Félidőben miért nem húzott valamit.

Courtoisnak, Alabának és Militaonak köszönhetjük, hogy nem 4-0 lett. Kroos-on is lassan elgondolkodnék, hogy hátrébb tegyük, amolyan Xabis/Pirlós szerepkörbe, elé meg két gyors, fizikális kpt, mert az ő tempója vállalhatatlan lassan a mostani szerepkörében top szinten.

Az eredmény persze nem rossz, de a játék képe borzadály időket idézett. A visszavágón lehet javítani, így, hogy támadni kell majd, talán nem annyi lesz a játékunk, hogy adjátok el a labdát minél előbb. Az más meccs lesz. Remélhetően 100-as Benzemával. Hálisten nem lesz Casemiro így sanszosan játszik majd Valverde. Mondjuk ha Marcelo lesz, akkor ott Bappé párszor beverheti majd jövőbeli kenyéradójának.

Hajdu Bé: Nyugdíj esetleg hakni karrier sarki hörpintőkben, falunapokon és/vagy a Hahota fesztiválon tartalék humorista. Kritikán aluli szar volt ez a mai, még a mi produktumunknál is szánalmasabb.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 15., kedd 23:43

dzsi91 írta: Adjatok egy bappét vagy egy halaandot nekik azt letarolják europát mint Céronaldoval.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 15., kedd 23:42

És az,hogy se idén se tavaly nincs játékunk nem lehet összefüggésben azzal,hogy az összes támadónk benzemát leszámítva egy zsák krumpli??? A védelmünk és a kp évek óta emberfelettit megy,hogy mentse a menthetőt ti meg basztatjátok azokat az edzőket akik 4et vertek az arroganz arénában a münchennek meg 4et Cardiffban a dzsuventusznak… :lol:

Keci nem értitek,hogy annyira gólképtelenek vagyunk az elmúlt évtizedhez képest,hogy minden épeszű edző ezt csinálná? Most ez a szerencsétlen viniciusz talált pár gólt és már azzal jöttek páran,hogy hogy összerakta Carlo a dolgokat. Semmit nem csinált ő Zidane nyugdíjas változata, szimplán benzema mellett még valaki rúgott néha 1-1 gólt.

Teljesen mindegy ki az edző amíg ilyen arcok rohangálnak elől. És egyik edző sem 0-0ra játszana ha viniciusz helyén bappé rohangálna…

Kezet kéne csókolni mindkettőnek,hogy egyáltalán elvállalták a melót igazolások nélkül és még trófeákat is hoznak mellé.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2022. február 15., kedd 23:41

Igen ez Ancelotti sara meg Zidane-é… meg mindenki hülye.
Imádom mind2-t, Del Bosque-vel kiegészülve mindig örök kedvencek lesznek az edzői poszton! Ugyanakkor azért sajnos nem fedhetetlenek és ha hibáznak, azt is be kell látni. 2 igazán komoly meccsünk volt eddig idén, mindkettőn beálltunk bekkelni és semmit, ismétlem semmit nem mutattunk támadásban, majd slusszpoénként az utolsó percekben még ki is szoptunk mindkétszer. Nekem ez egy foghíjas Real Madridtól is nagyon vérszegény. Kapurálövés nélkül lehozzunk egy BL. meccset, no comment...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2022. február 15., kedd 23:44-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Vissza: