Sorozatok, TV műsorok
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Sorozatok, TV műsorok
Dragons: Riders of Berk (2012-) - trailer
(Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai)
Az Így neveld a sárkányod című animációs filmből készült sorozat. Akinek tetszett a film verzió, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt is. Minden részben meg van benne ami a filmben is: itt-ott vicces, néhol drámai. Pár kivétellel minden rész egy különálló történet, a fő szál: a főszereplő srác, Hablaty és társainak mindennapi életének bemutatása - plusz nyomon követhetjük a sárkányok beilleszkedését a vikingek közé (korábban ősi ellenségek voltak irtották őket). Az utolsó két, duplarész pedig különösen jó volt. Kíváncsian várom a 2.évadot, illetve hogy a film 2.része kapcsolódik-e valamilyen formában ehhez a sorozathoz.
Jó volt olvasni a sorozatjunkie blogon, hogy másoknak is tetszik a The Originals (Vampire diaries spin-off).
"A The Originals-on érződik az átgondoltság, okosan van összefűzve a történet.
A hatalmi harc egyre izgalmasabb, és részről részre egyre szövevényesebbé válik az egész."
Plusz az is jó benne, hogy akik pl nem látták a TVD-t, azok is nyugodtan elkezdhetik ezt.
(Sárkányok: A Hibbant-sziget harcosai)
Az Így neveld a sárkányod című animációs filmből készült sorozat. Akinek tetszett a film verzió, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt is. Minden részben meg van benne ami a filmben is: itt-ott vicces, néhol drámai. Pár kivétellel minden rész egy különálló történet, a fő szál: a főszereplő srác, Hablaty és társainak mindennapi életének bemutatása - plusz nyomon követhetjük a sárkányok beilleszkedését a vikingek közé (korábban ősi ellenségek voltak irtották őket). Az utolsó két, duplarész pedig különösen jó volt. Kíváncsian várom a 2.évadot, illetve hogy a film 2.része kapcsolódik-e valamilyen formában ehhez a sorozathoz.
Jó volt olvasni a sorozatjunkie blogon, hogy másoknak is tetszik a The Originals (Vampire diaries spin-off).
"A The Originals-on érződik az átgondoltság, okosan van összefűzve a történet.
A hatalmi harc egyre izgalmasabb, és részről részre egyre szövevényesebbé válik az egész."
Plusz az is jó benne, hogy akik pl nem látták a TVD-t, azok is nyugodtan elkezdhetik ezt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
+1, kellene valami új, utolsó három rész poénjait ismételgetni unalmas.Kerlon írta:HIMYM s09e08
A második évad első részeire a nagyon jó kevés lesz...
HIMYM s09e08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nagyon gyenge rész... Ez a Lily Linus dolog már valami irtó idegesítő és erőltetett. Egy normális poén nem volt a részben. Daphne és Marshall részei is nagyon gyengék. Viszont a végén megtörténik a flash forward és tuti fix a muter.

HIMYM s09e08
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nagyon gyenge rész... Ez a Lily Linus dolog már valami irtó idegesítő és erőltetett. Egy normális poén nem volt a részben. Daphne és Marshall részei is nagyon gyengék. Viszont a végén megtörténik a flash forward és tuti fix a muter.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Arrow S1
Az elsők között kezdtem nézni a fórumról, de aztán az utolsó pár rész előtt abbahagytam
A nagyon jó jelzőt nem érdemli meg egyelőre, de érdekes, jó szórakozást nyújt. Jöhet a második évad.
Kés/alatt S5
Úgy szoktam nézni, hogy egyhuzamban ledarálok 3-4 részt, aztán hosszabb szünet. Jó volt az évad, volt ismét egy központi szál, és kiegészítve pár múltbeli vagy mellékeseménnyel.
Troyra vagyok a legkíváncsibb, talán számára ért véget pozitívan az évad mindössze.
Van még puskapor a következő,állítólag rosszabb, évad számára is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Shan családja körüli dolgok, Kimber terhessége,plusz még a Késes is ott lapul valahol, egy elvarratlan szál...
Jön a Dexter 8. és a Spartacus 2.évadja. 8)
Az elsők között kezdtem nézni a fórumról, de aztán az utolsó pár rész előtt abbahagytam

A nagyon jó jelzőt nem érdemli meg egyelőre, de érdekes, jó szórakozást nyújt. Jöhet a második évad.
Kés/alatt S5
Úgy szoktam nézni, hogy egyhuzamban ledarálok 3-4 részt, aztán hosszabb szünet. Jó volt az évad, volt ismét egy központi szál, és kiegészítve pár múltbeli vagy mellékeseménnyel.
Troyra vagyok a legkíváncsibb, talán számára ért véget pozitívan az évad mindössze.
Van még puskapor a következő,állítólag rosszabb, évad számára is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Shan családja körüli dolgok, Kimber terhessége,plusz még a Késes is ott lapul valahol, egy elvarratlan szál...
Jön a Dexter 8. és a Spartacus 2.évadja. 8)
"And my heart will leave you never."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
American Horror Story 3. Évad
Annyira nem köt le,mint az előző, ez a boszorkányos téma érdektelenebb mint az előző elmegyógyintézetes.. a hangulata mondjuk még mindig kiváló, az abszurditas Kevés:)
A New Girl pedig még mindig a legszerethetőbb sorozat :P
Annyira nem köt le,mint az előző, ez a boszorkányos téma érdektelenebb mint az előző elmegyógyintézetes.. a hangulata mondjuk még mindig kiváló, az abszurditas Kevés:)
A New Girl pedig még mindig a legszerethetőbb sorozat :P
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Abszolút nem jön be Tóth Gabi túljátszott stílusa... A megjelenése meg túl kihívó, pedig csak egy iskolázatlan, média által feltört mondva csinált sztár, akinél vannak tehetségesebb emberek is az országban, mint a tesója.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még, ha ez is a véleményed, a minimális tisztelet azért kijár neki is, ha már "nyoma" marad annak, amit írsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gabika egy retek... megjátszós prosti. Sajnos Magyarországon ilyenek tudnak feltörni...
K
K
Köszi a válaszokat!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekem a párom szólt, hogy "ez meg, hogy néz ki!!"lordgabi írta:Tóth Gabi mellbimbó - X-Faktor. :Đ

Amùgy nem csak a bimbit lehetett tisztán látni :P... Smink nélkül viszont lehet bofosnék tőle az ágyban... Ùgy néz ki mint az átokban az a kùtszökevény

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
lordgabi írta:Tóth Gabi mellbimbó - X-Faktor. :Đ

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szerintem továbbra is nagyon jó. Az eredetiek leléptek az Originalsba - egyébként annak is nagyon jó storyja van, 5 rész ment le abból és láttam is őket és csak ajánlani tudom a VD-rajongóknak.. VD-ben pedig továbbra is jó lesz szerintem, érdemes nézni. Az új szál is kifejezetten érdekes.Zsombor írta:Más:Akik követik folyamatosan a TVD új évadját mondanának róla véleményt? Érdemes folytatni?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Érdekes és talán érdemes.. A fiúk kicsit gyúrtak a szünetben, a lányok.. főleg Nina hízott..Más:Akik követik folyamatosan a TVD új évadját mondanának róla véleményt? Érdemes folytatni?

Na de Gábor!lordgabi írta:Tóth Gabi mellbimbó - X-Faktor. :Đ
Más:Akik követik folyamatosan a TVD új évadját mondanának róla véleményt? Érdemes folytatni?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tóth Gabi mellbimbó - X-Faktor. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Boardwalk 0408 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szeva Purnsley te rohadék
Végre kiírták, bár a halála elég nevetséges volt. Remélem a következő részben visszatérnek Capone vonalára, az kezdett már alakulni frankón.

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
pheco írta:ez a legjobb oldal szerintemBBarni írta:Valaki püben eltudná küldeni, hogy honnan lehet letölteni a Breaking Bad 5. évadához a magyar feliratot?Eddig a hosszú puskáról töltöttem le, de most ott nem találom egybe(vagyis az első 3 részt)...
Köszi srácok!Pipita írta:Én az opensubtitlest tudom ajánlani.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én az opensubtitlest tudom ajánlani.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
ez a legjobb oldal szerintemBBarni írta:Valaki püben eltudná küldeni, hogy honnan lehet letölteni a Breaking Bad 5. évadához a magyar feliratot?Eddig a hosszú puskáról töltöttem le, de most ott nem találom egybe(vagyis az első 3 részt)...
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Valaki püben eltudná küldeni, hogy honnan lehet letölteni a Breaking Bad 5. évadához a magyar feliratot?Eddig a hosszú puskáról töltöttem le, de most ott nem találom egybe(vagyis az első 3 részt)...