Már bocsánat, de szerecsenmosdatás ügyben pont hogy te hoztad be az USÁt a témába,addig szó se volt róluk.Pipita írta:Jaj, hát én tudom ám hogy amerika folyton háborúzik, csak az van, hogy én magyarként - nyilván erős túlzással - pont leszarom, hogy mi történik Irakban, Afganisztánban, Vietnámban, Kubában.füst írta:
Csakhogy én nem erről a szituról írtam, lentebb 56 és környéke volt a téma. És hogy akkor épp nem volt akkora agresszor az USA. Nem hát.
Az, hogy a szomszédos országban, vagy a saját hazámban mi történik, hogy mi lesz mondjuk egymillió (vagy tíz-tizenöt millió) honfitársam életével, na amellett nem tudok elmenni sajnos.
És nem, nem Amerika fogja megölni a honfitársaimat, ahogy az őseimet sem az amerikaiak ölték eddig, még ha megy is itt a szerecsenmosdatás.
A többire nem nagyon van mit mondanom, hogy kit és mit szarsz le az a te dolgod, ebből csak annyi a lényeg, hogy nincs általános igazság, csak nézőpontok és érdekek. A te nézőpontod alapján nem fontos mi van az irakiakkal, akkor egy orosz nézőpontjából lehet nem fontos az, hogy mi van az ukránokkal. Körbeértünk.
Az, hogy az őseinket ki és hogy ölte... hát mérsékelten releváns a jelenlegi helyzetben, főleg azért, mert javarészt a NATO szövetséges németek és törökök voltak. Az oroszok még a dobogóra se férnek fel. Már ha neked fontos szempont ebben a kérdésben.