Csereként van esély a játékára.Sorrentino írta: Neymar felépült végül? Nem követtem most a Psg-s híreket.

Bajnokok Ligája
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Sorrentino
Neymar felépült végül? Nem követtem most a Psg-s híreket.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ramos nem játszik holnap.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
halamadrid írta: Szerintem elég hatékony lehetne egy Zizu féle 433 Fedével a jobbszélen, vagy egy 17-es szuperkupás 442 (41212 vagy 4132), ahol olyan szerepe lenne mint anno Kovának és szétkapna 1-2 kreatívot. Az persze más kérdés, hogy Punisher hogy működne ebben a rendszerben.*
Én a magam részéről messziről kerülnék mindent, ahol 4 kkp-val kezdünk:
Fede-Modric-Case-Kroos, mert ha Vini Bale-lel, Ase-val álldogál legelöl, magunknak oltjuk ki a legnagyobb erényeit: a brutál sebességét és fizikumát. A 2 gyors szélsőjükre 2 másik gyors szélső és nem Kroos kell.. Nekünk van most elég emberünk jobbra-balra: Ase Vini jók, Rodry is bejöhet majd csereként.
Meg Carlo nem fogja dobni a 433-at szerintem sem, hisz ez ezzel a "szódávalcenter" Bale-lel majdnem működött is tegnap. Dani-Ase jobbra elég, balra kell Vini mögé másik gyors bh.. Bár ezt a meccset szvsz nem kell megnyernünk, akkor se dőlök a kardomba, ha x.. Jó eredmény kell a visszavágóra, sokkal több jelen állapotunkban nem is realitás.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Mondjuk eros azt hinni, hogy pont most fog az oreg valami meroben mas felallast felrakni a palyara. Ugyanaz az otlettelen korbepiszipaszi lesz, mint eddig, aztan vagy dob a gep, vagy nem.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szerintem elég hatékony lehetne egy Zizu féle 433 Fedével a jobbszélen, vagy egy 17-es szuperkupás 442 (41212 vagy 4132), ahol olyan szerepe lenne mint anno Kovának és szétkapna 1-2 kreatívot. Az persze más kérdés, hogy Punisher hogy működne ebben a rendszerben.raul 4 ever írta: Ha nálunk nem lesz Mendy, Pochnak nem lesz más dolga, mint felrakni egy Hakimi+Bappe jobbost: az sakk Carlonak, hogy kit rak fel Vini mögé: M12-t? Őt szétfutják... Vagy (okosan) visszább vennénk a balost és próbáljuk őket stabilan tartani Nacho+Vinivel.. Engem mondjuk ez nem zavarna.. (persze egy Alaba-Vini balos nem rossz, de kérdés: akkor elég lenne-e a Nacho+Eder kh páros..)
A középpályán nem gondolom hogy a CMK-t kéne erőltetni, visszajöttek a verőlegényei az Afrika kupáról, Fede sebessége kulcs lehet azok ellen és biztos vagyok benne, hogy felrak 1, de lehet 2 tankot, mert egy Paredes-Veratti-Wijnaldum triót a CMK viszont zsebre tenne..
Elöl meg majdnem mindegy hogy állnak fel, az egyetlen veszély MBappe. A másik 2 úgy is Messi és DM lesz (aki holnap már 34 éves), nem hinném, hogy bedobná a 2 hónapja sérült bohócot..
Szóval Poch belekényszerítheti Carlot dolgokba, ugyanakkor szabad keze sincs neki..
Szerintem kezdhetnénk komolyan venni. Ismét Ramos elött van a gőllövőlistán és van talán tizenx kapufája israul 4 ever írta:'shutterisland írta: *messinek volt ideje rapihenni, mert iden nem jatszott tul sokat es akkor sem szaggatta az istrangot, szerintem o oda fogja magat tenni.*
Én inkább abban bízom, hogy marad az eddigi formában, kímélje csak magát, idén vb..![]()
![]()

Most látom , hogy a kölcsönjátékosunk után Danilo verőlegénynek, illetve a keveset kezdő Icardinak van a második legtöbb (4) gólja náluk a bajnokságban. Remélem így folytatják a teknőc me azért visszavesz

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
R24, nem raktok ki egy mérkőzés előtti szavazást?
Érdekelne a többiek véleménye... Pár hete én még azt mondtam, hogy szűken, de tovább fogunk menni a csapategységünk miatt. Így, hogy Karim sérült és Vini ki van fingva, nem látom ennyire rózsásnak a helyzetet.
Érdekelne a többiek véleménye... Pár hete én még azt mondtam, hogy szűken, de tovább fogunk menni a csapategységünk miatt. Így, hogy Karim sérült és Vini ki van fingva, nem látom ennyire rózsásnak a helyzetet.

ZIDANE
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
'shutterisland írta: *messinek volt ideje rapihenni, mert iden nem jatszott tul sokat es akkor sem szaggatta az istrangot, szerintem o oda fogja magat tenni.*
Én inkább abban bízom, hogy marad az eddigi formában, kímélje csak magát, idén vb..

Rutin? Oskovulet kozeppalyankba van rutin meg Benzemaban, ok meg forman kivul vannak es szethajtva.'shutterisland írta:lol, repul az ido.DM lesz (aki holnap már 34 éves)
ha valaki azt mondana, hogy thomas muller es di maria kozul az egyik bo masfel evvel idosebb, nem az argentint mondanam.
meccshez : alapbol erdekes lesz, hogyan allnak hozza a csapatok az idegenbeli gol eltorlese miatt, siman lehetnek meg ovatosabb odavagok, igy nalatok sem varok akkora adok-kapokot.
rutin mellettetek szol, a forma igazabol egyikotok mellett sem.
messinek volt ideje rapihenni, mert iden nem jatszott tul sokat es akkor sem szaggatta az istrangot, szerintem o oda fogja magat tenni.
en 1:1-et tippelek parizsban.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lol, repul az ido.DM lesz (aki holnap már 34 éves)
ha valaki azt mondana, hogy thomas muller es di maria kozul az egyik bo masfel evvel idosebb, nem az argentint mondanam.

meccshez : alapbol erdekes lesz, hogyan allnak hozza a csapatok az idegenbeli gol eltorlese miatt, siman lehetnek meg ovatosabb odavagok, igy nalatok sem varok akkora adok-kapokot.
rutin mellettetek szol, a forma igazabol egyikotok mellett sem.
messinek volt ideje rapihenni, mert iden nem jatszott tul sokat es akkor sem szaggatta az istrangot, szerintem o oda fogja magat tenni.
en 1:1-et tippelek parizsban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az egyik feléről majd gondoskodunk.Nika91127 írta:Reméljük nem mixelsz a meccsre és meccs előtt és közben se fogsz egy hsz-t se ellőniRemy írta: A legfixebb dolog az a Messi gól. Én úgy számolom, hogy hendivel lesz a meccs.![]()
![]()
![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Reméljük nem mixelsz a meccsre és meccs előtt és közben se fogsz egy hsz-t se ellőniRemy írta: A legfixebb dolog az a Messi gól. Én úgy számolom, hogy hendivel lesz a meccs.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A legfixebb dolog az a Messi gól. Én úgy számolom, hogy hendivel lesz a meccs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Óvatosan. Innen már csak 1 lépésre vagy onnan amit az őskatalánok regéltek majd 1 évtizedig miszerint: csak azért kaptak ki mert nem volt kedvük fociznidzsi91 írta: Csapategységgel és rutinnal könnyen megfoghatjuk őket kérdés milyen lábbal kelnek fel a srácok.

- raul 4 ever
Ha nálunk nem lesz Mendy, Pochnak nem lesz más dolga, mint felrakni egy Hakimi+Bappe jobbost: az sakk Carlonak, hogy kit rak fel Vini mögé: M12-t? Őt szétfutják... Vagy (okosan) visszább vennénk a balost és próbáljuk őket stabilan tartani Nacho+Vinivel.. Engem mondjuk ez nem zavarna.. (persze egy Alaba-Vini balos nem rossz, de kérdés: akkor elég lenne-e a Nacho+Eder kh páros..)
A középpályán nem gondolom hogy a CMK-t kéne erőltetni, visszajöttek a verőlegényei az Afrika kupáról, Fede sebessége kulcs lehet azok ellen és biztos vagyok benne, hogy felrak 1, de lehet 2 tankot, mert egy Paredes-Veratti-Wijnaldum triót a CMK viszont zsebre tenne..
Elöl meg majdnem mindegy hogy állnak fel, az egyetlen veszély MBappe. A másik 2 úgy is Messi és DM lesz (aki holnap már 34 éves), nem hinném, hogy bedobná a 2 hónapja sérült bohócot..
Szóval Poch belekényszerítheti Carlot dolgokba, ugyanakkor szabad keze sincs neki..
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát ha úgy fog játszani a PSG mint pénteken a Rennes ellen, akkor még nyerhetünk is. De gondolom jobban felszívják magukat, így egy X tökéletes lenne.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem azzal,hogy a ‘nagy’ hármas összeáll náluk jól járunk. Orrnehéz csapat, ha benzema elkapja akkor meglessz. Ha meg kiesünk kiestünk a szuperválogatott ellen na bumm koncentrálhatunk a ligára. Még mindig sokkal több veszteni valójuk van. Ha nem megy a játék görcsösek lesznek,ha görcsösek akkor durvulnak. Csapategységgel és rutinnal könnyen megfoghatjuk őket kérdés milyen lábbal kelnek fel a srácok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem akartam tudni hogy mit nyalsz el szombat esténként.
De szerintem is nyerünk, a psg papírmasé csapat.

De szerintem is nyerünk, a psg papírmasé csapat.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szombat van, így természetes higy elnyalok pár sört, de ettől függetlenül nyilvánvaló a keddi győzelem.ziro4vr írta:Ittál Peti? Hát mi van veled??petiamadridista írta: Egyértelmű a keddi Real Madrid győzelem.