Real Madrid vs. Barcelona
- flori
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Egyszer valamelyik kannibál eltöri a derekát ez fix.
Tényleg brutál idegesítő.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt a Gavi-t felrúgnám a Holdig. Szimpatikusok az ilyen csupaszív játékosok, de amit ő csinál az nem normális... folyamatosan bele megy mindenbe, nem számít, ha a másiknak ketté töri a lábát, vagy mint most Ruiznak beszakad a feje...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Na, nézek egy barca meccset, egyébként nem szoktam, de el-bebn szívesen nézem. 
Aztán majd várom, hogy az el-t nehezebb megnyerni, mint a bl, mert egy körrel több van a kieséses szakaszban.

Aztán majd várom, hogy az el-t nehezebb megnyerni, mint a bl, mert egy körrel több van a kieséses szakaszban.

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ja vágom. Azért írtam mert van az oldalon pár érdekes fogalom. Ez is ilyen.csababarca írta:nem lett nevezve, mert csak 3 embert lehetett utólag nevezni.halamadrid írta: Összeáll a télen szerződtetett trió.
Dani Alves az eredmények szerint "inaktív"![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem lett nevezve, mert csak 3 embert lehetett utólag nevezni.halamadrid írta: Összeáll a télen szerződtetett trió.
Dani Alves az eredmények szerint "inaktív"![]()
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Összeáll a télen szerződtetett trió.
Dani Alves az eredmények szerint "inaktív"
Dani Alves az eredmények szerint "inaktív"

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- halamadrid

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van Adama Traorés videójuk is.dzsi91 írta:Gondolhattam volna hogy ezektől jönh3x0r írta:
En emlitettem, hogy youtube-on meglattam a Xaviballt![]()
![]()

Tag nem lenne kigyúrva, a kutya nem beszélne róla.

Mayoral többet rakott le az asztalra karrierje során, mint ez.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Én félek az ilyeneket megnézni, nehogy agyrákot kapjak.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gondolhattam volna hogy ezektől jönh3x0r írta:En emlitettem, hogy youtube-on meglattam a Xaviballtdzsi91 írta: Jól összeállt ez a barsza. A xaviBall(ezt a héten olvastam valahol
) kezd beérni és már csak 15 pontal vannak mögöttünk. Ha így folytatják úgy 2023ra tényleg 5 ponton belül lesznek.
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
En emlitettem, hogy youtube-on meglattam a Xaviballtdzsi91 írta: Jól összeállt ez a barsza. A xaviBall(ezt a héten olvastam valahol
) kezd beérni és már csak 15 pontal vannak mögöttünk. Ha így folytatják úgy 2023ra tényleg 5 ponton belül lesznek.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jogos. Akkor én most elkezdek aggódni, hogy az europa ligában vitézkedő freeagents.com-ról guberáló,csődközelben vergődő és bl helyekért küzdő barszelona mikor ér utól minket.rashidm írta:Nehogy aztán mi sírjunk a szezon végén. Nem kéne annyira röhögni rajtuk, lehet most mi kerülünk olyan hullámvölgybe, hogy beérnek minket... aminek most jelen állás szerint minden esélye megvan, amilyen rottyon van a csapat.dzsi91 írta: Jól összeállt ez a barsza. A xaviBall(ezt a héten olvastam valahol

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ők nem hullámvölgyben voltak idén, hanem szarok.rashidm írta:Nehogy aztán mi sírjunk a szezon végén. Nem kéne annyira röhögni rajtuk, lehet most mi kerülünk olyan hullámvölgybe, hogy beérnek minket... aminek most jelen állás szerint minden esélye megvan, amilyen rottyon van a csapat.dzsi91 írta: Jól összeállt ez a barsza. A xaviBall(ezt a héten olvastam valahol
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nehogy aztán mi sírjunk a szezon végén. Nem kéne annyira röhögni rajtuk, lehet most mi kerülünk olyan hullámvölgybe, hogy beérnek minket... aminek most jelen állás szerint minden esélye megvan, amilyen rottyon van a csapat.dzsi91 írta: Jól összeállt ez a barsza. A xaviBall(ezt a héten olvastam valahol
- halamadrid

Adama a meccs egyik legjobbja volt.flori írta: És? Borzalmasan nagy homály, tényleg ez a fifa 99 pac játékos. Kb az egyetlen használható beadása volt 90 perc alatt, pont megtalálta a hollandot
Rengetegszer verte a védőket, a labdák jó jöttek be tőle középre.
Az már Xavi öngólja, hogy ő úgy akar szélsőktől bejövő labdákra játszanj, hogy egy gyenge, nem is csatár, fejelni nem tudó Torres érkezik a labdákra.
- dzsi91
Jól összeállt ez a barsza. A xaviBall(
ezt a héten olvastam valahol

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De jó ezt látni, hogy a naaagy tikken-takken, a mi filozófiánk mindenki felett áll Barca, egy beadásból fejelt, 96. percben talált góllal, úgy örül az Xre mentésnek egy Espanyol ellen, mintha BL-t nyertrk volna...
Kár érte amúgy, hülye volt az Espanyol, hogy nem húzta jobban az időt, ha már a sporinak volt pofája 7 percet hosszabbítani.
Ja meg a kis kölyök óriási volt ahogy kiállítatta Piqué-t.

Kár érte amúgy, hülye volt az Espanyol, hogy nem húzta jobban az időt, ha már a sporinak volt pofája 7 percet hosszabbítani.
Ja meg a kis kölyök óriási volt ahogy kiállítatta Piqué-t.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- flori
Egyelőre még viszi őket a januári igazolások szele, gyorsan el fog ez múlni. Változott xavival a csapat, új impulzusok jöttek, ez azért látszik. Koncepciót én nem látok, (anno linkelgették az arabokkal játszatott tikitakat
) inkább hozott egy olyasmi boostot, mint nekünk anno ZZ.

És? Borzalmasan nagy homály, tényleg ez a fifa 99 pac játékos. Kb az egyetlen használható beadása volt 90 perc alatt, pont megtalálta a hollandot. Valószínűleg rövid távon is ki fog derülni, hogy miért nem kellett Pepnek Torres, az Arsenalnak Auba, Traoré meg egyik nagy csapatnak sem.gutihaz14 írta:adama ujabb golpassz sajnos
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Mi meg támadni.Kercsó írta: az a Piqué piros lap megért mindent. sunyi módon, megpöckölte Ribaudo fülét![]()
azért jó látni, hogy védekezni még mindig nem tudnak.