American Gangster óta, de igenFaust írta: Standard Scott, fasz kivan mar az oreggel, es nekiallt a BR 2099-nek is, johetne valami pengeelen tancolo es levadaszhatna vegre. Ontja magabol a kozepszeru szarokat a Gladiator ota.

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 14., hétfő 18:21
American Gangster óta, de igenFaust írta: Standard Scott, fasz kivan mar az oreggel, es nekiallt a BR 2099-nek is, johetne valami pengeelen tancolo es levadaszhatna vegre. Ontja magabol a kozepszeru szarokat a Gladiator ota.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 14., hétfő 18:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 14., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 14., hétfő 17:21
De arra meg az emberek nem fognak elmenni. Nem azert, mert nincs igeny ilyen filmekre, hanem mert akit erdekel, az nem fog penzt kiadni erte, mikozben otthon a 110 centis tv-n is pont annyira elvezheto. A mozi 2 dolgot tud egy otthoni filmnezeshez kepest: hamarabb kijon es jobb a latvany.csababarca írta: Azt az érvelést sose értettem, hogy ez elveszi a helyet és a pénzt a komolyabb hangvételű filmektől.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 14., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 14., hétfő 16:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 14., hétfő 15:18
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 14., hétfő 14:25
Azert ez annak is koszonheto, hogy egy nagy koltsegvetesu filmet sok ember kell megnezze, hogy visszahozza az arat. Egy uj (valamivel ismeretlenebb) filmnel is bele kell tenni a penzt a marketingbe, viszont ott nem garantalt a nezettseg, mig egy marvel, dc, star wars, james bond, fast and fourious, stb. uj reszenel mar megvan a kozonseg, akikre lehet epiteni.portillo írta: Nem az a baj, hogy valaki rajong érte, hanem hogy ezek a filmek elviszik a pénzt, és cserébe semmilyen más értékelhető nagyobb költségvetésű film nem kerül a mozikba. Az egysíkúság zavaró, főleg annak, akit egyáltalán nem érdekelnek a szuperhősők.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 14., hétfő 12:05
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. február 14., hétfő 11:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 14., hétfő 10:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 14., hétfő 10:43
Nagyon nem erről beszéltem. Az, hogy mi tetszik egy egyénnek, az nem vita tárgya. Ha neked valami nem testzik, akkor senki nem fog tudni meggyőzni, hogy márpedig az jó. Viszont ezzel Te nem leszel rossz. Nem a beszélgetéssel, a vélemény nyilvánítással van a gondolm, hanem az eltérő vélemény miatti megbélyegzéssel. Ha valakinek tetszenek a bimbumpifpuf szuperhősös cukormázas filmek, akkor már röhögni kell rajta. És itt most nem rólad beszélek (sajnos pont így jött ki a lépés, hogy neked írtam a választ, ne vedd magadra, nem személyesen neked szól), mert te csak nem érted, hogy hogyan nincs csömöre ettől valakinek, de pont ez a lényeg. Nem értjük, hogy mi miatt tesztenek a dolgok az embereknek.nmate írta:Szóval csak azok beszélgethetnek egy filmről (vagy annak környezetéről), akik egy véleményen vannak, akiknek egy világnézetük van? Én szeretek vitázni, beszélgetni, ezért van 12504 hozzászólásom egy fórumon, nem azért, mert szeretnék social media stílusban visszhangkamrát alakítani ki, ahol upvoteok meg likeok által a pozitív visszacsatolás keresése a cél.kiserik írta: De minek meggyőzni? Miért nem lehetnek az emberek különbözőek. Van aki szereti mert tetszik neki, jól szórakozik rajta, van aki meg nem. Miért különb egyik a másiktól?
Persze, a filmről is lehet beszélgetni, de még ki sem jött. A jelenség folytonos és idekapcsolódik.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 14., hétfő 10:32
Mert nyomja lejjebb magaval a tarsadalom ertelmi es intellektualis szintjet evrol evre szép lassan, mert ezt beszeled meg a haverrel vagy a gyerekek az iskolaban, ahelyett, hogy ertelmes, kreativ dolgokon jarna az eszuk, akar osszefuggeseken, komplex dolgokon tudnanak gondolkodni, es nem lennenek lebutitva a faszba mestersegesen.tubatibi írta: De amúgy ez Titeket miért zavar, ha valaki kedveli a Marvel filmeket és ne adj isten(reméljük ettől nem lesz egy 5 éves gyerek szintjén) rajong is érte?![]()
Mert nem elég mély és intellektuális?![]()
HozzászólásSzerző: portillo » 2022. február 14., hétfő 10:31
Nem az a baj, hogy valaki rajong érte, hanem hogy ezek a filmek elviszik a pénzt, és cserébe semmilyen más értékelhető nagyobb költségvetésű film nem kerül a mozikba. Az egysíkúság zavaró, főleg annak, akit egyáltalán nem érdekelnek a szuperhősők.tubatibi írta: De amúgy ez Titeket miért zavar, ha valaki kedveli a Marvel filmeket és ne adj isten(reméljük ettől nem lesz egy 5 éves gyerek szintjén) rajong is érte?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 14., hétfő 10:29
Szóval csak azok beszélgethetnek egy filmről (vagy annak környezetéről), akik egy véleményen vannak, akiknek egy világnézetük van? Én szeretek vitázni, beszélgetni, ezért van 12504 hozzászólásom egy fórumon, nem azért, mert szeretnék social media stílusban visszhangkamrát alakítani ki, ahol upvoteok meg likeok által a pozitív visszacsatolás keresése a cél.kiserik írta: De minek meggyőzni? Miért nem lehetnek az emberek különbözőek. Van aki szereti mert tetszik neki, jól szórakozik rajta, van aki meg nem. Miért különb egyik a másiktól?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. február 14., hétfő 10:26
Nincs. Láttam az elsőtől az utolsóig mindet. A sorozatok közül egyelőre nem mindent. Nálam még a képregény imádat se jön be, mert soha nem olvastam egyet sem. Ettől függetlenül tetszik. Az Infinity War-t 6x láttam, ebből 2x moziban. Ettől még nem tartom magam ostobának.nmate írta:Én kérdeztem, hogyan nincs csömöre ettől az embereknek? Megérveltem mi a bajom, érveljen most az aki szerint ez még élvezhető, győzzön meg.tubatibi írta: De amúgy ez Titeket miért zavar, ha valaki kedveli a Marvel filmeket és ne adj isten(reméljük ettől nem lesz egy 5 éves gyerek szintjén) rajong is érte?![]()
Fel sem hoztam, hogy az a baj, hogy nem intellektuális. Tanuljatok már meg olvasni.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 14., hétfő 10:23
De minek meggyőzni? Miért nem lehetnek az emberek különbözőek. Van aki szereti mert tetszik neki, jól szórakozik rajta, van aki meg nem. Miért különb egyik a másiktól? Én nem szeretem a finomfőzeléket. A világon senki nem fog tudni meggyőzni arról, hogy márpedig az jó, de el sem ítélem, mert van olyan ember, aki viszont szereti. Elfogadás emberek, elfogadásnmate írta:Én kérdeztem, hogyan nincs csömöre ettől az embereknek? Megérveltem mi a bajom, érveljen most az aki szerint ez még élvezhető, győzzön meg.tubatibi írta: De amúgy ez Titeket miért zavar, ha valaki kedveli a Marvel filmeket és ne adj isten(reméljük ettől nem lesz egy 5 éves gyerek szintjén) rajong is érte?![]()
Fel sem hoztam, hogy az a baj, hogy nem intellektuális. Tanuljatok már meg olvasni.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. február 14., hétfő 10:19
Én kérdeztem, hogyan nincs csömöre ettől az embereknek? Megérveltem mi a bajom, érveljen most az aki szerint ez még élvezhető, győzzön meg.tubatibi írta: De amúgy ez Titeket miért zavar, ha valaki kedveli a Marvel filmeket és ne adj isten(reméljük ettől nem lesz egy 5 éves gyerek szintjén) rajong is érte?![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. február 14., hétfő 10:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 14., hétfő 9:04
Nem hiszem, hogy kellemes lehet napokig folyamatosan allo fasszal ulni egy kivetito elott, elobb utobb megreccsen a legkemenyebb ferfi is szerintemRealista24 írta:Az a baj, hogy élvezné Remy.hehetheoriginal írta: Sok ostobaval, akiknek ez kell szellemi szint es szellemi ehseg kielegitesre, leultetnem es egyhuzamban megnezetnem az egeszosszes filmet, enyhe mekanikuss narancs style![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem