HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 14., hétfő 12:05
Ha valaki félreértette volna a fenti hozzászólásom, nem vagyok egy "marvelbuzi". Nekem is úgyanúgy fáj, hogy hova tart a mozi, de attól még próbálom kiélvezni amit lehet. Az infinity sagat pl. nagyon éltem és abban a mondatomban, hogy "jó lenne ismét egy bitang filmet látni", az nem a pókemberig vagy bármilyen 21-es filmig nyúl vissza, hanem az IW-ig. Igaz, azóta csak pár új darab jött, de egyik sem volt kiemelkedő, sajnos póki is csak a nosztalgiát hozta.
Minimálisan szerintem mindenkit érint az a bizonyos csömör és nem csak a hülye propagandák miatt. Szeretem az ilyen filmeket, de sokszor érzem, hogy túltolnak egy adott dolgot és máris mehet B/C kategóriába a darab. A legtöbb ilyen tele van alapvető, hülye hibákkal amik gyökerestül basszák el a filmet, mégis nagy rá a kereslet. Ez természetesen engem is zavar. Nem hiszem el, hogy a nagy koponyák hogy nem tudják legalább egy kicsit letisztítani ezeket. Persze nem sötét lovagokra számítok, de könnyen sokat fejlődhetnének és sokaknál talán el is tűnne a csömör.
Aki meg alapból gyűlöli a szuperhős filmeket az valószínűleg nem fogja megszeretni, de elítélni sem kéne érte a rajongókat. Eleinte én sem értettem hogy tud valaki egy ilyet végignézni, még amikor egyet sem láttam, de ahogy rászántam magam a szerre meg is tetszett, van is a témában jópár szép darab. Természetesen van a másik típus, akinek sehogy se fog megtetszeni. A nagy tömegek ezt szeretik, persze, hogy ez megy most és sajnos nem lehet mindenki egyszerre boldog. Ha nincs más vigaszod nyugtasson, hogy egyszer ennek is vége lesz.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”