Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. február 15., kedd 8:23

Realista24 írta: Na, mi lesz ebből az "ukrán-orosz" feszkóból?
Egy fokkal jobban aggódom emiatt, mint hogy melyik kerül Magyarország élére.
Az USA es Oroszorszag erdekeit szolgalja a konfliktus, mindketten elonyt kovacsolnak egy kiszolgaltatott es gyenge EU-bol. Egy haboru nem tudom, mennyire elonyos szamukra, plane nem a vegkimenetel. En is jobban aggodok egy esetleges haboru kitorese miatt, mint a valasztasok miatt.
Kicsit a belugyeket is erintve, nem vagyok benne biztos, hogy MZP tenyleg kormanyozni akar e, a fidesz utan nem varna mas csak ures kassza, terdig ero hig fos, valsag, stb. Soha tobbet nem szavazok a fideszre, egy eletre eleg volt beloluk, de talan megehetnek ok azt a szart, amit foztek.
:goat:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 15., kedd 8:20

Professore írta: Az USA már azt is megmondta hogy mikor kezdődik a háború. Holnap. Persze szerintem nem... vagy még nem. Bármi elképzelhető egyelőre.
Igen, olvastam ezt us, hogy szerdát írnak. Hát, a franc tudja mi lesz, mert egyébként mindenfelöl azt hallani, hogy ha nem is holnap, de heteken belül tényleg indul a buli. Aggasztó helyzet, az biztos, főleg ilyen közelről. Gondolom nem lesz olyan, hogy köszi de mi nem kérünk belőle... :(
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 15., kedd 8:19

Mondjuk az elég necces hogy állítólag a héten a Duma elismeri a szakadár államokat hivatalosan. Akkor az ukránok kerülnek lépéskényszerbe és tényleg könnyen lehet háború ha megtámadják a Donyecki térséget.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 15., kedd 8:18

Jól mutatja, hogy kik szeretnének háborút, hogy 10 napja a Bloomberg véletlenül élesített egy cikket arról, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 15., kedd 8:06

M1Ö írta:
sander írta: Tegnap mar jott is a hir hogy az ukranok nagyon targyalnanak az oroszokkal, es fontosnak tartjak a vitas kerdesekben a megeggyezest.
Érdekes, mert én meg pont azt olvastam, hogy mindenképp be akarnak lépni a NATO-ba. Gondolom a kettő kizárja egymást. Akkor hol az igazság?
Az USA már azt is megmondta hogy mikor kezdődik a háború. Holnap. Persze szerintem nem... vagy még nem. Bármi elképzelhető egyelőre.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 15., kedd 7:37

sander írta: Tegnap mar jott is a hir hogy az ukranok nagyon targyalnanak az oroszokkal, es fontosnak tartjak a vitas kerdesekben a megeggyezest.
Érdekes, mert én meg pont azt olvastam, hogy mindenképp be akarnak lépni a NATO-ba. Gondolom a kettő kizárja egymást. Akkor hol az igazság?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 15., kedd 7:29

Realista24 írta: Na, mi lesz ebből az "ukrán-orosz" feszkóból?

Velemenyem szerint barmelyik nyugati politikus is barmit is allit. Europa sajnos mar nem tenyezo a vilagpolitikaba. Ez szinte az USA es Oroszorszag konfliktusa. Mar az sajnalatos hogy Ukrajnaban megdontottek az oroszbarat kormanyt az amerikaiak. Az angol kulugyminiszter asszony egyszeruen fantasztikus volt ( fantasztikusan felkeszuletlen). Es akkor ilyenek mennek targyalni.... naaaa de sztem ami a lenyeg, a Nato nem tudott ezzel erdemben foglalkozni, elrettento erovel nem bir, es az hogy a nyugati orszagok felszolitottak az allampolgaraikat hogy hagyjak el Ukrajnat, illetve az hogy a legitarsasagokat megkertek hogy ne lepjenek be ukran legterbe egyuttan azt is jelentettek hogy magukra hagytak az ukranokat. Tegnap mar jott is a hir hogy az ukranok nagyon targyalnanak az oroszokkal, es fontosnak tartjak a vitas kerdesekben a megeggyezest. Szoval ha lesz is haboru, sztem egyenlore a diplomaciat az oroszok nyerték.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 15., kedd 7:04

Na, mi lesz ebből az "ukrán-orosz" feszkóból?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 14., hétfő 20:17

Alig varom a kovetkezo Ot-ot :lol: Viktor felcsap hobbi humoristanak, MZP egy napon belul hoz es visz is szavazokat, a demokratikus ellenzek egyik jeloltje egy szociopata fereg es ez csak par nap termese. A legjobb reality meg mindig a valosag.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 14., hétfő 20:08

Viktor legalább őszinte, nem csak rosszul fogalmaz :/ :lol:

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 14., hétfő 19:56

Caraway írta:
ikelemen5 írta: Róna Péter jó választás. Kiváló alkalom lenne, hogy megpuccsolják Orbánt a fideszesek. :D
En nem igazan ismerem, rola mi az altalanos kozvelemeny?
Az ellenzéki együttműködést tökéletesen képviselni tudó jelölt:
https://index.hu/belfold/2022/02/14/a-v ... jeloltjet/
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 14., hétfő 18:18

Tuti direkt csinalja. Vagy mondja gyurcsany, hogy nem mersz lefasisztazni, kommunistazni mindket baszki.

Mzp: nem-e, fogd meg a sorom. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 14., hétfő 17:50

Nagyon legalja ami mindkét oldalon megy, de a cimvedo mindig jobb helyzetben van, bárhonnan nézzük.

És az ilyenekkel hogy akarja az én fajtamat meggyozni az ellenzék? :lol: hogy egyáltalán szavaztak és még rájuk is.

Tudom, sokat beszél, elfáradt, meg ilyenek. Aztán majd egy nemzetközi tárgyaláson fáradt lesz és hasonló hulyesegeket mond, akkor annak komolyabb következményei is lehetnek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 14., hétfő 17:44

Azért ez súlyos, és akkor most is jön, hogy dehát nem is úgy gondolta. Eddig ez még jogos is lehetett némely esetben, de jelenleg a feketéről kéne azt állítani, hogy fehér. Valóban sokat beszél MZP (szokták ugye mondani, hogy sok beszédnek sok az alja), de ilyen mértékű nyelvbotlást, félremondást, vagy nevezzük bárhogy, egy felelős politikus, aki az országot akarja képviselni és vezetni, egyszerűen nem tehet. És mi jön utána? A "nem is ezt mondtam, nem is úgy gondoltam". De, pontosan ez hangzott el. Ilyenkor kéne bocsánatot kérni, akkor talán menthető lenne valamelyest a helyzet, de ezzel még hiteltelnné is teszi magát :(
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 14., hétfő 17:37

Fu, ezt most tenyleg nagyon elkurta Mzp ezzel a fasisztazos szoveggel, valoszinuleg sok ezer szavazot elvagott magatol. Pedig tegnap jott ki a Partizanos videoja, mar tobb mint 140 ezren megneztek 1 nap alatt, a visszajelzesek is nagyon pozitivak, erre par oraval a video utan elojon egy ilyen hir. Fasza. :lol:

Ezen tenyleg meg vagnia se kell a fidesz medianak, konkretan minden feluleten ez fog menni a kovetkezo 2 honapban a nap 24 orajaban, es ezt tenyleg nem tudja kimagyarazni Mzp. Lehet nem ezt akarta mondani, vagy nem igy ertette, de ezek a szavak jottek ki a szajan.

A monori korzetet meg mar fix bukja az ellenzek, mivel akit jeloltek egy fereg, es vissza is kellett lepjen.

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 14., hétfő 17:01

Ez is Hont via FB:

Ezt most megpróbálom a legszárazabban, a legtárgyszerűbben, a leginkább a tényekre szorítkozóan leírni. Szóval Magyarországon évtizedek óta nem fasisztázta le senki a saját szövetségeseit, és előtte se volt nagy divat. A fasiszta az a kifejezés, amelyet nálunk még a fasiszták is kikérnek maguknak, amúgy sincs belőlük túl sok, náciból se nagyon. Értem, hogy az eszmefuttatásban van egy duplacsavar: eredetileg a Fideszre mondta, hogy náluk egyben van az, ami az ellenzékben külön-külön. Gondolom, a Fidesznek nem kell sok idő, hogy fölháborodottan kérje ki magának, hogy náluk bárki is a fasizmust képviselné, egyben érdeklődjön, hogy pontosan kik is azok a fasiszták, akikre saját soraikban az ellenzék listavezetője utal. Márki-Zay Péterrel ellentétben én amúgy nem hiszem, hogy az ellenzékben önálló entitásként a fasiszták jelen volnának, az egyes pártok és politikusok előéletét vizsgálva pedig alighanem elmaradnak a kormánypropaganda gyűlöletkeltő tevékenysége mögött, ettől még a jobbikosok részéről legalább annyi elhangozhatott volna, hogy bocsi, de én ilyet csak Vonától és még egy-két embertől hallottam, a DK-tól pedig a határon túli magyarokat illetően még ennyi sem volt. Ez a dolgok egyik része, a másik viszont az állandó európázással függ össze, azzal, hogy "Európában" ilyenkor szokott egy politikai karrier véget érni. Nem tudom, hogy tisztában vannak-e vele az érintettek, hogy mi történik, ha ezeket a mondatokat lefordítják külföldire. (Tudom, tudom, már megint az ellenzéket.... Majd mingyá' megosztok valami vicces mémet Orbán Viktorról is, csak hogy mindenki megnyugodjon).

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 14., hétfő 15:58

Mondjuk a Mércét erős ezekre a szintekre süllyeszteni, de te tudod.
R, a vadhajtások egy szélsőjobbos vállalhatatlan fos.
Hont András írta: Miután Orbán Viktor saját oldalán gratulált Liu Shaoangnak, felidéztem ugyanott az etnikai homogenitásról általa pár éve mondottakat. Jöttek is azonnal a reakciók, hogy az nem is erre vonatkozott, hanem a tömeges bevándorlásra, és hogy bezzeg az ellenzéknek szabad lemígránsozni egy magyar hőst. Holott az etnikai homogenitás pont azt jelenti, amit, és abba a rokonszenves olimpiai bajnok nem fér bele. Sajnálom, talán nem kéne hülyeségeket beszélni, de még inkább nem kéne azzal egyetérteni, ahhoz pedig, hogy mit szabad az ellenzéknek, és mit nem, nos, ahhoz semmi közöm.
Miután Márki-Zay Péter azt, hogy lazán lekommunistázta és lefasisztázta saját szövetségeseit, azzal próbálta magyarázni, hogy ezt a Munkáspártra és a Mi Hazánkra értette, megjegyeztem, hogy hülyeséget beszélni mentális, hazudozni viszont erkölcsi probléma. Jöttek is azonnal a reakciók, hogy de igenis arra értette, meg szövegösszefügg és kiragadás, és különben is a Fidesznek meg bezzeg szabad fasisztának lenni. Holott Márki-Zay pont azt mondta, amit, szövegösszefüggben meg anélkül, elég csak rápillantani a mellette álló szintén olimpiai bajnok Steinmetz Ádám fejére az inkriminált mondatnál. Sajnálom, talán nem kéne hülyeségeket beszélni, de még inkább nem kéne azzal egyetérteni, ahhoz pedig, hogy mit szabad a Fidesznek, és mit nem, nos, ahhoz semmi közöm.
Ez már nem is szalmabábérvelés, amikor egy vélelmezett és tipikusnak tartott ellenféllel vitázik valaki a konkrét vitapartner helyett, hanem szalmabáblétezés, amikor külső ráhatás nélkül lesz olyan valaki, amit a túloldalról azok másikok róla elképzelnek. A cinizmussal, a gátlástalansággal, a hazudozással még csak-csak együtt lehet élni, az önkéntes bárgyúsággal, az önérzetes ostobasággal aligha. Ezt nem a politikusok csinálják, ez, drága népem, te vagy. A kínálat olyan lesz, amilyen kereslet mutatkozik.
Ezt a műsort minden oldalon ti követelitek ki, és addig folytatódni fog, amíg a többség erre vált jegyet.
Forrás

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 14., hétfő 15:37

Realista24 írta: De mi ez a vadhajtások oldal?
Olyan, mint a Nyugati Fény vagy a Mérce, csak a másik oldalon.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 14., hétfő 15:32

ateeemadrid írta:
:lol: :lol:

Lehetett volna azis, hogy MZP gyilkolna a hatalomért, vagy ilyesmi.

Gyökér gecik. :lol:
De mi ez a vadhajtások oldal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. február 14., hétfő 15:27

:lol: :lol:

Lehetett volna azis, hogy MZP gyilkolna a hatalomért, vagy ilyesmi.

Gyökér gecik. :lol:

Vissza: