Nem az a baj, hogy valaki rajong érte, hanem hogy ezek a filmek elviszik a pénzt, és cserébe semmilyen más értékelhető nagyobb költségvetésű film nem kerül a mozikba. Az egysíkúság zavaró, főleg annak, akit egyáltalán nem érdekelnek a szuperhősők.tubatibi írta: De amúgy ez Titeket miért zavar, ha valaki kedveli a Marvel filmeket és ne adj isten(reméljük ettől nem lesz egy 5 éves gyerek szintjén) rajong is érte?![]()
Mert nem elég mély és intellektuális?![]()
Én sem a művészfilmekért rajongok, de a szuperhősök teljesen hidegen hagynak. A kettő között pedig elég nagy lett az űr az utóbbi években és ez szerintem nagyban köszönhető a Marvel, DC és egyéb univerzumok (vagy pl. a Star Wars is, még ha az engem érdekel is) térnyerésének. Ezekenél a filmeknél nem kell magyarázni, nem kell bonyolítani. Elég hozni egy közepes átlagot, az emberek úgyis elmennek rá. Ugyanez megy persze pl a Netflixen is szerintem, tehát ez nem egy egytényezős probléma, de a szuperhős filmek egy komoly tényező ebben a sokák által színvonal romlásnak gondolt folyamatban.