Szerintem ezek megtervezett mondatok, valamivel be kell kerulni a mediabaSwineherd írta:Steinmetznek marha jól esett, hogy lefasisztázta.kierkegaard írta: Amugy mi volt a baj a nyilatkozattal? Mert szerintem semmi. Gondolja valaki mashogy?![]()

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 14., hétfő 8:42
Szerintem ezek megtervezett mondatok, valamivel be kell kerulni a mediabaSwineherd írta:Steinmetznek marha jól esett, hogy lefasisztázta.kierkegaard írta: Amugy mi volt a baj a nyilatkozattal? Mert szerintem semmi. Gondolja valaki mashogy?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 14., hétfő 8:39
Te amúgy valami fizetett MZP user vagy?ferni írta:Megint félremondott valamit a hosszú hetek óta tartó napi több fóruma egyikén. Az épp kirendelt megafonos meg bőszen jegyzetelt. Szerencsétlen rohadt fáradt már, látszik is rajta picit, napi többszáz km meg több óra beszéd, interjúk hada, megbeszélések stb és most egy felsorolásba becsúszott 1 valami, aminek nem kellett volna, micsoda bűn.
Ezek a nagy problémai Magyarországnak, szerencsére a szavakon megy a rugózás, tetteket meg nyeljük be évek óta, bármit is csinálnak.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 14., hétfő 8:38
Steinmetznek marha jól esett, hogy lefasisztázta.kierkegaard írta: Amugy mi volt a baj a nyilatkozattal? Mert szerintem semmi. Gondolja valaki mashogy?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 14., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 14., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 14., hétfő 8:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 14., hétfő 8:16
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 14., hétfő 7:28
Mondjuk ő sem nagyon kapar azért, hogy megszeressék az ún. szövetségesei.Faust írta: szepen kihatraltak a nagy kormanyvaltok a nem vart miniszterelnokjelolt mogul.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. február 13., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 13., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 13., vasárnap 21:36
Hogy izzadnak a bohárfélék most, hogyan lehetne kiszedni belőle a mondatokat, meg összevágni:Dferni írta: Kicsit hitelesebb, mint OV volt a standup fellépésén.
Megvágják rendesen* és fent lesz a Partizánon majd a teljes.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 13., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 13., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 13., vasárnap 21:25
Most tudom, hogy ez egyaltalan nem fontos tema, de ugye ez csak vicc?ferni írta: Hoztam az újabb trash gyöngyszemet....![]()
hirado.hu és gyurcsányAmi történt:Ezt írja cikkében a Híradó: „A DK elnökének az lett volna a dolga, hogy bemutassa pártja helyi választókerületi jelöltjét, a mellette álló Oláh Lajost.
"Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje..."
Bár a DK-s politikus neve a molinón is nagy betűkkel szerepelt, Gyurcsány Ferencnek ezt mégsem sikerült eltalálnia.”
„Itt állunk, Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje”
„Itt állunk Doktor Oláh-val, aki ennek a választókerületnek a jelöltje”
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 13., vasárnap 21:13
Ami történt:Ezt írja cikkében a Híradó: „A DK elnökének az lett volna a dolga, hogy bemutassa pártja helyi választókerületi jelöltjét, a mellette álló Oláh Lajost.
"Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje..."
Bár a DK-s politikus neve a molinón is nagy betűkkel szerepelt, Gyurcsány Ferencnek ezt mégsem sikerült eltalálnia.”
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 13., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 13., vasárnap 21:00
Ha ellopjak a penzt akkor meg nemmindegy ? ugysem fejlesztesekre ment volna ezekszerint, igy meg olyan mintha nem is lett volnakierkegaard írta:nem arról van szó, hogy nem lesz infrastruktúránk hanem konkrétan ennyivel kevesebbet lopnak. Matolcsy is osztja őket, hogy a beruházások nem térülnek meg, áprilisban pedig választások. Ha februárban nehezen köhögtek volna ki egy euró alapú államadósságot és elkezd a piac aggódni, hogy vajon meddig vagyunk fizetőképesek...alig várja a piac, hogy beárazza még jobban az országot. A választások előtt ez konkrét bukás lett volna és már nagyon nem fér bele 800 milliárd kamuberuházás. Ez van ha nincsenek uniós források. Mert az uniós pénzek kiesése ennyit számit. Szóval szerintem kár a faszunkat verni orbánra, mert nem egy varázsló, hanem egy korrupt kis nárcisztikus fasz (és igen..ide beletartozik egyéb más politikusok is akik nem a fidesz tagja)sander írta: .....
https://index.hu/gazdasag/2014/02/12/tiz_eve_dol_a_le/
https://444.hu/tldr/2016/06/08/naponta- ... en-hol-van
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 13., vasárnap 20:50
https://www.google.com/search?client=fi ... rsz%C3%A1gProfessore írta:
Én ezt az ábrát nem értem, jobban mondva nem tudom értelmezni. Mi a vékony sötétkék vonal? Mondjuk ha a világválság 2007-ben kezdődött Magyarországon akkor annyit is ér...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 13., vasárnap 20:49
a diktátor még parlamenti kérdezz felelekre nem tudott egyszer sem érdemi választ adni, a legtöbb ami kijött az hogy gyurcsány és boldog karácsonyt. felmosták vele a padlót 2006-ban azóta tudja hogy csak bukhat a vitával, főleg 12 év ilyen kormányzás után, lenne mit beszélni.'shutterisland írta: vitara egyebkent semmi esely ?
ott meg picit lehetne mozgatni a szazalekokon.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 13., vasárnap 20:45
Én ezt az ábrát nem értem, jobban mondva nem tudom értelmezni. Mi a vékony sötétkék vonal? Mondjuk ha a világválság 2007-ben kezdődött Magyarországon akkor annyit is ér...kierkegaard írta: Korabban mar belinkeltem de ujra: https://imgur.com/OKiwRNX
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem