Parancsolsz?ferni írta:
Orbánék félnek tőle, nem véletlen nem hangzott el a neve.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 14., hétfő 8:58
Parancsolsz?ferni írta:
Orbánék félnek tőle, nem véletlen nem hangzott el a neve.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 14., hétfő 8:56
Ja, azért nem engednek neki saját frakciót, mert ő a főnök.kierkegaard írta: Hat a partizanos vidiben is emlitette, hogy amit eddig akart azt lenyomta a torkukon. Ez szimpi, azert jelzi h ki a boss.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 14., hétfő 8:55
Szimpatikus a fazon és ért hozzá és felüdülés a sok fasz között a hosszú évek után és jó látni ezt. Kibaszottul hiteles. Ennyi.Te amúgy valami fizetett MZP user vagy?
Így még a saját stábja sem mosdatja, mint ahogy te hetek óta
Nincs bajom azzal, ha igen, remélem jól keresel vele
Megint aztán sok mindenre reagáltál abból, amit írtamFélremondta.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 14., hétfő 8:55
Hát ha arra a kijelentésre gondolsz amiről éppen megy a diszkurzus és szerinted ezzel semmi baj sincs akkor nagy a bajkierkegaard írta: Amugy mi volt a baj a nyilatkozattal? Mert szerintem semmi. Gondolja valaki mashogy?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 14., hétfő 8:53
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 14., hétfő 8:42
Szerintem ezek megtervezett mondatok, valamivel be kell kerulni a mediabaSwineherd írta:Steinmetznek marha jól esett, hogy lefasisztázta.kierkegaard írta: Amugy mi volt a baj a nyilatkozattal? Mert szerintem semmi. Gondolja valaki mashogy?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 14., hétfő 8:39
Te amúgy valami fizetett MZP user vagy?ferni írta:Megint félremondott valamit a hosszú hetek óta tartó napi több fóruma egyikén. Az épp kirendelt megafonos meg bőszen jegyzetelt. Szerencsétlen rohadt fáradt már, látszik is rajta picit, napi többszáz km meg több óra beszéd, interjúk hada, megbeszélések stb és most egy felsorolásba becsúszott 1 valami, aminek nem kellett volna, micsoda bűn.
Ezek a nagy problémai Magyarországnak, szerencsére a szavakon megy a rugózás, tetteket meg nyeljük be évek óta, bármit is csinálnak.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 14., hétfő 8:38
Steinmetznek marha jól esett, hogy lefasisztázta.kierkegaard írta: Amugy mi volt a baj a nyilatkozattal? Mert szerintem semmi. Gondolja valaki mashogy?
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 14., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 14., hétfő 8:31
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 14., hétfő 8:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 14., hétfő 8:16
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 14., hétfő 7:28
Mondjuk ő sem nagyon kapar azért, hogy megszeressék az ún. szövetségesei.Faust írta: szepen kihatraltak a nagy kormanyvaltok a nem vart miniszterelnokjelolt mogul.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. február 13., vasárnap 21:41
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 13., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 13., vasárnap 21:36
Hogy izzadnak a bohárfélék most, hogyan lehetne kiszedni belőle a mondatokat, meg összevágni:Dferni írta: Kicsit hitelesebb, mint OV volt a standup fellépésén.
Megvágják rendesen* és fent lesz a Partizánon majd a teljes.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 13., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 13., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 13., vasárnap 21:25
Most tudom, hogy ez egyaltalan nem fontos tema, de ugye ez csak vicc?ferni írta: Hoztam az újabb trash gyöngyszemet....![]()
hirado.hu és gyurcsányAmi történt:Ezt írja cikkében a Híradó: „A DK elnökének az lett volna a dolga, hogy bemutassa pártja helyi választókerületi jelöltjét, a mellette álló Oláh Lajost.
"Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje..."
Bár a DK-s politikus neve a molinón is nagy betűkkel szerepelt, Gyurcsány Ferencnek ezt mégsem sikerült eltalálnia.”
„Itt állunk, Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje”
„Itt állunk Doktor Oláh-val, aki ennek a választókerületnek a jelöltje”
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 13., vasárnap 21:13
Ami történt:Ezt írja cikkében a Híradó: „A DK elnökének az lett volna a dolga, hogy bemutassa pártja helyi választókerületi jelöltjét, a mellette álló Oláh Lajost.
"Doktor Oláh Valaki ennek a választókerületnek a jelöltje..."
Bár a DK-s politikus neve a molinón is nagy betűkkel szerepelt, Gyurcsány Ferencnek ezt mégsem sikerült eltalálnia.”
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem