Szerintem is lépjünk tovább mert kezd unalmas lenni. Elfogadom én is ha te meg úgy látod. Azt akartam mondani hogy nem akármit tehet meg egy kormányfő, nem ő egyedül jelöli ki a kormányzati irányt. Én már láttam olyat, hogy a saját miniszterelnökét buktatta meg egy párt bizalmatlansági indítvánnyal azért mert nem a párt szája íze szerint próbált kormányozni (ez nem Magyarország). Röviden igen az én szememben az a 8 év egy politikai erő ténykedését jelenti. Bajnai meg 2. Gyurgyány kormány minisztere is volt egyébként szóval nem lehet azt mondani hogy neki aztán semmi köze nem volt a Gyurgyány féle kormányzáshoz.géza írta:Edzot is Perez nevezi ki.Professore írta: Hát nagyon nem olyan. Mert nem véletlenül lesz egy ember egy párt miniszterelnök jelöltje. Egy miniszterelnök nem feltétlenül csinál azt amit akar. Ahhoz kell a párt/koalíció támogatása is.
Egy példa ha most Viktor tiplizne és a kövi 4 évben mondjuk Szíjgyártó lenne a PM ki hinné el hogy ez egy vadiúj kormány? Senki. Joggal.
Szoval szerinted Medgyessy-kormany=Gyurcsany-kormany=Bajnai-kormany?
Rendben van ha igy gondolod, de szerintem attol meg nincs igy. Es meg egyszer, es utoljara, ezt allitottam: a Bajnai-kormany (2009-2010) jo iranyba terelte az orszagot, amire tudott a Fidesz epiteni.
Mint mondtam szerintem is köszönetet érdemel Bajnai azért amit 2009-ben csinált csak azzal nem értek egyet hogy ezt a fidesz megköszönte dolgot egyesek úgy interpretálják mintha hű de jó helyzetben vette volna át a fidesz a kormányzást... most meg csirkefarhát van.
Egyébként meg értelmes vitát folytatni sose rossz