Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

géza

Re: Politika

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 13., vasárnap 17:33

Professore írta: Hát nagyon nem olyan. Mert nem véletlenül lesz egy ember egy párt miniszterelnök jelöltje. Egy miniszterelnök nem feltétlenül csinál azt amit akar. Ahhoz kell a párt/koalíció támogatása is.

Egy példa ha most Viktor tiplizne és a kövi 4 évben mondjuk Szíjgyártó lenne a PM ki hinné el hogy ez egy vadiúj kormány? Senki. Joggal.
Edzot is Perez nevezi ki.

Szoval szerinted Medgyessy-kormany=Gyurcsany-kormany=Bajnai-kormany?

Rendben van ha igy gondolod, de szerintem attol meg nincs igy. Es meg egyszer, es utoljara, ezt allitottam: a Bajnai-kormany (2009-2010) jo iranyba terelte az orszagot, amire tudott a Fidesz epiteni.

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2022. február 13., vasárnap 17:31

'shutterisland írta: vitara egyebkent semmi esely ?
ott meg picit lehetne mozgatni a szazalekokon.
semmi. orbán azzal csak veszíthet (de aztán adja az ég h tévedjek!)
meg mit várunk egy olyan miniszterelnöktől, aki évek óta az előre megírt maszlagot nyomatja (lásd a mostani évértékelőt is, 3 mondatot nem mondott anélkül, h ne nézzen le a lapra :lol:)
92:48

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 13., vasárnap 17:27

géza írta:
Professore írta: Nos. Félig egyet is tudok érteni. De ismét te magad ismerted el hogy nem a kormányzással foglalkoztak hanem azzal hogy választásokat nyerjenek. Öszödi és tarsai. Attól mert egy politikai erő adott 3 miniszterelnököt és 4 kormányt attól még ők kormányoztak 8 évig. Mégpedig szarul. Aki ezt nem látja be azzal nehéz érvelni. Majd a legvégén mentettek a menthetőt. Innen indult az egész "megkoszontek" story.
Nem ertelek. Nem egy homogen kormanyrol beszelunk, akik 8 evig iranyitottak, hanem harom kulonbozorol. En a harom kulonbozo kormany egyikerol, a Bajnai-kormanyrol beszelek elismeroen. Ez olyan, mint amikor Benitez utan jott ZZ, es megnyerte a BL-t. Mindketten a csapatot iranyitottak egy adott szezonben, az egyik szar volt, a masik jo.
Hát nagyon nem olyan. Mert nem véletlenül lesz egy ember egy párt miniszterelnök jelöltje. Egy miniszterelnök nem feltétlenül csinál azt amit akar. Ahhoz kell a párt/koalíció támogatása is.

Egy példa ha most Viktor tiplizne és a kövi 4 évben mondjuk Szíjgyártó lenne a PM ki hinné el hogy ez egy vadiúj kormány? Senki. Joggal.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 13., vasárnap 17:27

kierkegaard írta:
sander írta:

Sorold mar fel legyszives hogy milyen megszoritasok lesznek ? Mert mar ne is haragudj de ennek semmi de semmi koze nincs megszoritasokhoz. Az hogy nehany nagyobb projektet elhalasztanak, (pl: reptervasarlas) amik be voltak epitve a koltsegvetesbe de mivel az EU is lejjebb vitte a hianycelokat emiatt a kormany is 5,9-rol 4,5%-ra csokkentette a koltsegvetesi hianycelt. A penz sztem megvolt ra, a kormany dontott igy hogy elhalasztanak projekteket.
https://www.google.com/amp/s/www.portfo ... 7890%3famp

ha a költségvetés szűkül az megszorítás
Tehat ezek a nagy megszoritasok :lol: azert ezt remelem nem gondoltad komolyan, raadasul ugy hogy a cikkben is szerepel hogyha iden lehetoseg lesz ra akkor nagy valoszinuseggel nehany dolgot meg is csinalnak.

De gondolom az hogy felemelik a nyugdijkorhatart 65 evre. Csaladi potlekot fizettek 23 eves korig, ezt lecsokkentettek 20ra. Gyes, gyed tamogatasokat 3-rol 2 evre csoklentenek. Lakastamogatasok megszuntetese. Naaa ezek nem voltak megszoritasok, az hogy orszagos projecktek elvannak halasztva, na az megszoritas.
Faust írta:
kierkegaard írta:

Gondolom az idei evi 755 milliardos megszoritasi nem zaklat fel.
Orbanek bajnai penzebol huztak ki az orszagot a szarbol. Bokros is lehet szidni de mas orszagokban is reszt vett ezutan valsagkezelesben.
Vagy hogy be van fagyasztva a csirkefarhat ara az elmult 100 ev gazdasagilag legjobb 10 eve utan. :lol:
Ebbe nem tudok belekotni, mert sajnos a mai napig vannak olyan emberek akiknek ez segitseg. Es eleg nagy baj az hogy nemsikerult ezeket az embereket felzarkoztatni.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 13., vasárnap 17:26

'shutterisland írta: vitara egyebkent semmi esely ?
Semmi.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 13., vasárnap 17:25

Professore írta: Nos. Félig egyet is tudok érteni. De ismét te magad ismerted el hogy nem a kormányzással foglalkoztak hanem azzal hogy választásokat nyerjenek. Öszödi és tarsai. Attól mert egy politikai erő adott 3 miniszterelnököt és 4 kormányt attól még ők kormányoztak 8 évig. Mégpedig szarul. Aki ezt nem látja be azzal nehéz érvelni. Majd a legvégén mentettek a menthetőt. Innen indult az egész "megkoszontek" story.
Nem ertelek. Nem egy homogen kormanyrol beszelunk, akik 8 evig iranyitottak, hanem harom kulonbozorol. En a harom kulonbozo kormany egyikerol, a Bajnai-kormanyrol beszelek elismeroen. Ez olyan, mint amikor Benitez utan jott ZZ, es megnyerte a BL-t. Mindketten a csapatot iranyitottak egy adott szezonben, az egyik szar volt, a masik jo.

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 13., vasárnap 17:21

géza írta:
sander írta: Felre ertesz. De akkor kezdjuk az elejetol.
Ok vezettek az orszagot szoval csakis ok tehettek arrol hogy ilyen helyzetbe kerult az orszag. Megcsinaltak a megszoritast? Igen megcsinaltak. Fajt? Igen, sztem nem is kicsit. Az meg hogy hosszutavon meglesz az eredmenye.... azert amikor ekkora megszoritast csinaltak annak nyilvan elobb utobb lesz eredmenye a koltsegvetesben. De ha ennyire odavagy az ilyen dolgokert akkor teis elismerheted hogy Orbanek tovabb folytattak a megszoritasokat csak kisebb mertekbe. Afa emelese 25rol 27%ra, chipsado stb.... tehat azzal a megszoritassal nem ert veget az orszag szanyargatasa. Talan 2014tol kezdottek a "joléti" intezkedesek.
Alaptezisem az volt, hogy a Fidesz Bajnai-kormanynak koszonheti, hogy nem egy gozolgo szart vettek at, hanem egy hajot, ami a jo iranyba lett allitva, messze a celtol, de jo iranyba. Azt mondtam, hogy erre epitett a Fidesz, de most megis fikazva vannak. Ezt az alaptezist akkor ugy latszik, hogy itt is elfogadta a tobbseg, csakugy mint amugy Orban, Matolcsy, stb.

Amugy nem "ok vezettek" az orszagot, hanem harom kulonbozo kormany. Ha a dolgok melyere akarunk asni, akkor Medgyessyt erdemes elovenni, meg az idiota 100 pontos programjat, amivel teljesen szetkurta a gazdasagot, csak azert, hogy valasztast nyerjen. Utana Gyurcsanyek egy kupac szart vettek at ilyen ertelemben, es ket ev volt a valasztasig, ezert ok nem arra fokuszaltak, hogy rendbe tegyek a gazdasagot, es meghuzzak a derekszijat, hanem hogy kozmetikazzak a szamokat, elhalgassak a valosagot, es valasztast nyerjenek a feljovo Fidesszel szemben. Sikerult nekik, majd jott a hirhedt oszodi beszed, ahol GY.F. elmondta hogy nem csinaltak szart sem, es hogy ez nem lesz eleg, de aztan o meg emiatt megbukott, hiteltelenne valt, a koaliciot nem tudta egybetartani, stb. Amikor vegre megbukott, akkor jottet Bajnaiek, es megmondtak elso pillanattol kezdve, hogy ez most szopo lesz, de kijavitjak, jo utra terelik a hajot.

En elismertem es el is ismerem a Fidesznek a jo huzasait, '14-ben meg rajuk is szavaztam, pedig mar akkor voltak into jelek, de ugy voltam vele, hogy a gazdasag jo iranyba mozog, es hogy ha megint megvalasztjak oket, akkor leallnak a megkezdett antidemokratikus intezkedesekkel. Ebben tevedtem, mint a szar. :lol: Plusz ugye az Összefogás jeloltje Mesterhazy volt, nem Bajnai, emiatt is ment oda az iksz.

Most elmaradnak a megszoritasok, mert valasztasok lesznek. Ha a Fidesz nyer, akkor kitalaljak, hogy hogyan nyomjak le az emberek torkan eszrevetlenul, gondolom valakik ellen megint feltoljak a gyuloletkampanyt, es akkor nem figyelnek annyira az emberek, ha meg az ellenzek nyer, akkor meg ok lesznek a leghangosabbak, hogy nezzetek, megszoritanak a szemetek.
Nos. Félig egyet is tudok érteni. De ismét te magad ismerted el hogy nem a kormányzással foglalkoztak hanem azzal hogy választásokat nyerjenek. Öszödi és tarsai. Attól mert egy politikai erő adott 3 miniszterelnököt és 4 kormányt attól még ők kormányoztak 8 évig. Mégpedig szarul. Aki ezt nem látja be azzal nehéz érvelni. Majd a legvégén mentettek a menthetőt. Innen indult az egész "megkoszontek" story.

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 13., vasárnap 17:14

kierkegaard írta:
sander írta:

Sorold mar fel legyszives hogy milyen megszoritasok lesznek ? Mert mar ne is haragudj de ennek semmi de semmi koze nincs megszoritasokhoz. Az hogy nehany nagyobb projektet elhalasztanak, (pl: reptervasarlas) amik be voltak epitve a koltsegvetesbe de mivel az EU is lejjebb vitte a hianycelokat emiatt a kormany is 5,9-rol 4,5%-ra csokkentette a koltsegvetesi hianycelt. A penz sztem megvolt ra, a kormany dontott igy hogy elhalasztanak projekteket.

Csak éppen nagyon nem mindegy hogy ez ennyire csattan közvetlenül a kisemberek hátán. Egyelőre még a baloldalnak az a baj hogy túl sok a szociális támogatás. Akkor van vagy nincs megszorítás valójában?

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 13., vasárnap 17:13

vitara egyebkent semmi esely ?

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 13., vasárnap 17:12

sander írta: Felre ertesz. De akkor kezdjuk az elejetol.
Ok vezettek az orszagot szoval csakis ok tehettek arrol hogy ilyen helyzetbe kerult az orszag. Megcsinaltak a megszoritast? Igen megcsinaltak. Fajt? Igen, sztem nem is kicsit. Az meg hogy hosszutavon meglesz az eredmenye.... azert amikor ekkora megszoritast csinaltak annak nyilvan elobb utobb lesz eredmenye a koltsegvetesben. De ha ennyire odavagy az ilyen dolgokert akkor teis elismerheted hogy Orbanek tovabb folytattak a megszoritasokat csak kisebb mertekbe. Afa emelese 25rol 27%ra, chipsado stb.... tehat azzal a megszoritassal nem ert veget az orszag szanyargatasa. Talan 2014tol kezdottek a "joléti" intezkedesek.
Alaptezisem az volt, hogy a Fidesz Bajnai-kormanynak koszonheti, hogy nem egy gozolgo szart vettek at, hanem egy hajot, ami a jo iranyba lett allitva, messze a celtol, de jo iranyba. Azt mondtam, hogy erre epitett a Fidesz, de most megis fikazva vannak. Ezt az alaptezist akkor ugy latszik, hogy itt is elfogadta a tobbseg, csakugy mint amugy Orban, Matolcsy, stb.

Amugy nem "ok vezettek" az orszagot, hanem harom kulonbozo kormany. Ha a dolgok melyere akarunk asni, akkor Medgyessyt erdemes elovenni, meg az idiota 100 pontos programjat, amivel teljesen szetkurta a gazdasagot, csak azert, hogy valasztast nyerjen. Utana Gyurcsanyek egy kupac szart vettek at ilyen ertelemben, es ket ev volt a valasztasig, ezert ok nem arra fokuszaltak, hogy rendbe tegyek a gazdasagot, es meghuzzak a derekszijat, hanem hogy kozmetikazzak a szamokat, elhalgassak a valosagot, es valasztast nyerjenek a feljovo Fidesszel szemben. Sikerult nekik, majd jott a hirhedt oszodi beszed, ahol GY.F. elmondta hogy nem csinaltak szart sem, es hogy ez nem lesz eleg, de aztan o meg emiatt megbukott, hiteltelenne valt, a koaliciot nem tudta egybetartani, stb. Amikor vegre megbukott, akkor jottet Bajnaiek, es megmondtak elso pillanattol kezdve, hogy ez most szopo lesz, de kijavitjak, jo utra terelik a hajot.

En elismertem es el is ismerem a Fidesznek a jo huzasait, '14-ben meg rajuk is szavaztam, pedig mar akkor voltak into jelek, de ugy voltam vele, hogy a gazdasag jo iranyba mozog, es hogy ha megint megvalasztjak oket, akkor leallnak a megkezdett antidemokratikus intezkedesekkel. Ebben tevedtem, mint a szar. :lol: Plusz ugye az Összefogás jeloltje Mesterhazy volt, nem Bajnai, emiatt is ment oda az iksz.

Most elmaradnak a megszoritasok, mert valasztasok lesznek. Ha a Fidesz nyer, akkor kitalaljak, hogy hogyan nyomjak le az emberek torkan eszrevetlenul, gondolom valakik ellen megint feltoljak a gyuloletkampanyt, es akkor nem figyelnek annyira az emberek, ha meg az ellenzek nyer, akkor meg ok lesznek a leghangosabbak, hogy nezzetek, megszoritanak a szemetek.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 13., vasárnap 17:00

sander írta:

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 13., vasárnap 16:54

géza írta:
sander írta: Ilyet minden evben csinalnak ha masolok be neked 2010-tol 2022-ig akkor az azt jelenti hogy minden rendben es fantasztikus. Teljesen rendben van minden.

De hogy egy kis osszefoglalot adjak neked errol es ne kelljen vegigolvasnod, meg masnak se ezert itt ez a cikk:

https://24.hu/belfold/2009/04/02/brutal ... ai_csomag/
Minden evben csinalnak. Ezt epp Matolcsyek az elozo evrol, ahol elismertek, hogy jo munkat vegeztek az elozo evben, kulonosen figyelembe veve a vilaggazdasagi helyzetet. Amit meg linkeltel, az volt az amire elso pillanattol kezdve mondta Bajnai, hogy fajni fog, de hosszutavon meg lesz az eredmenye. Persze konnyebb mondani, hogy budos szemet elvette a nyugdijat, meg megszoritott, de legalabb neki volt fasza meghozni ezeket a donteseket, es korrigalni az elozo evek bukott gazdasagpolitikajat. Matolcsyek elismertek, Orban elismerte, te nem. Ha vegigolvastad volna, vagy mas is, akkor megkapnatok a teljes kepet, de az nem annyira catchy mint az, hogy korrupt szemet megszoritott, mi meg visszaadjuk 12 evvel kesobb 4 ev alatt 4 reszletben.
Felre ertesz. De akkor kezdjuk az elejetol.
kierkegaard írta:
sander írta:
Ha gdp aranyosan elerte volna a 90%-ot (85% korul volt) az allamadossag akkor szinte kesz allamcsod lett volna. Valo igaz hogy Bajnai munkajat megkoszontek, le a kalappal elotte hogy azt a megszorito csomagot lenyomta az emberek torkan.

Orbanek bajnai penzebol huztak ki az orszagot a szarbol. Bokros is lehet szidni de mas orszagokban is reszt vett ezutan valsagkezelesben.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 13., vasárnap 16:49

kierkegaard írta:
sander írta:
Ha gdp aranyosan elerte volna a 90%-ot (85% korul volt) az allamadossag akkor szinte kesz allamcsod lett volna. Valo igaz hogy Bajnai munkajat megkoszontek, le a kalappal elotte hogy azt a megszorito csomagot lenyomta az emberek torkan.

Vagy hogy be van fagyasztva a csirkefarhat ara az elmult 100 ev gazdasagilag legjobb 10 eve utan. :lol:

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 13., vasárnap 16:47

sander írta:
Norbi90 írta: alavju viktor..........és és és és és és és? na beszelj te..nem inkabb te, miért vana gyurcsány stop? há én nemtudom.

ezért monjdák a jobboldalra hogy vidéki alkoholisták buta tudatlanok, a baloldal meg nyugathoz tartozni akaró értelmes emberek(tanár sztrájk)

https://index.hu/gazdasag/magyar/2010/0 ... rszamadas/

orbán megköszönte bajnainak . természetesen csak külföldön, itthon azért mást regélt a népnek heheh
Nemtudom hogy elolvastad e a cikket 🤣 de nekem inkabb az jon le belole hogy elismertek hogy szukseg volt az IMF hitelre es a megszoritasokra.

Mondjuk azert az eleg kemeny hogy szinte 8 ev kormanyzas utan ahol csucsszuper volt minden, gazdasagilag felzarkoztunk a nyugathoz, aztan IMF hitelt kellett felvenni (5000 milliars forint ) meg egy megszorito csomagot kellett osszerakni. Jaaaa meg korulbelul 1500 milliard forintos adossagba voltak az onkormanyzatok. De gondolom ez volt a jo.
4-5 éve követem a politikát rendszeresen, régen ódzkodtam tőle, nemérdekelt, gondolom érett sem voltam eléggé hozzá, így nememlékszek mit csinált a gyurcsány kormány. és és és és ? interneten visszaolvasgattam, és hát félig meddig értelek titeket, de azert ott aza 08 as lehman brothers jo mélyütés volt tegyük hozzá. egyékébnt a nagy szja adomány meg nyugdijpremium stb nem hitelből van amit most orbán osztogat? vagy az csak mendemonda hogy eladositotta dollárban az országot? budapest belgrád vasut? az is nem valami 700 milliárdos hitel? fudan egyetem, paks 2 nem valami gigahitel a ruszkiktól? nemtudom egyékébnt néha azaz érzésem hogy ez annyira bonyolult össszetett komplex dolog hogy csak egymás idegeivel jatszunk , mert szerintem közös nevezőre nem jutunk, dobáljuk a szart ide oda de attól még büdös marad.

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 13., vasárnap 16:47

kierkegaard írta:
sander írta:

Gondolom az idei evi 755 milliardos megszoritasi csomag nem zaklat fel.
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/te-is

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 13., vasárnap 16:45

sander írta:

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 13., vasárnap 16:39

Norbi90 írta: alavju viktor..........és és és és és és és? na beszelj te..nem inkabb te, miért vana gyurcsány stop? há én nemtudom.

ezért monjdák a jobboldalra hogy vidéki alkoholisták buta tudatlanok, a baloldal meg nyugathoz tartozni akaró értelmes emberek(tanár sztrájk)

https://index.hu/gazdasag/magyar/2010/0 ... rszamadas/

orbán megköszönte bajnainak . természetesen csak külföldön, itthon azért mást regélt a népnek heheh
Nemtudom hogy elolvastad e a cikket 🤣 de nekem inkabb az jon le belole hogy elismertek hogy szukseg volt az IMF hitelre es a megszoritasokra.

Mondjuk azert az eleg kemeny hogy szinte 8 ev kormanyzas utan ahol csucsszuper volt minden, gazdasagilag felzarkoztunk a nyugathoz, aztan IMF hitelt kellett felvenni (5000 milliars forint ) meg egy megszorito csomagot kellett osszerakni. Jaaaa meg korulbelul 1500 milliard forintos adossagba voltak az onkormanyzatok. De gondolom ez volt a jo.

Professore

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 13., vasárnap 16:38

géza írta:
sander írta: Ilyet minden evben csinalnak ha masolok be neked 2010-tol 2022-ig akkor az azt jelenti hogy minden rendben es fantasztikus. Teljesen rendben van minden.

De hogy egy kis osszefoglalot adjak neked errol es ne kelljen vegigolvasnod, meg masnak se ezert itt ez a cikk:

Minden evben csinalnak. Ezt epp Matolcsyek az elozo evrol, ahol elismertek, hogy jo munkat vegeztek az elozo evben, kulonosen figyelembe veve a vilaggazdasagi helyzetet. Amit meg linkeltel, az volt az amire elso pillanattol kezdve mondta Bajnai, hogy fajni fog, de hosszutavon meg lesz az eredmenye. Persze konnyebb mondani, hogy budos szemet elvette a nyugdijat, meg megszoritott, de legalabb neki volt fasza meghozni ezeket a donteseket, es korrigalni az elozo evek bukott gazdasagpolitikajat. Matolcsyek elismertek, Orban elismerte, te nem. Ha vegigolvastad volna, vagy mas is, akkor megkapnatok a teljes kepet, de az nem annyira catchy mint az, hogy korrupt szemet megszoritott, mi meg visszaadjuk 12 evvel kesobb 4 ev alatt 4 reszletben.
Pontosan. Abban a nehéz helyzetben, szűk mozgástér mellett kemény döntéseket kellett hozni. És ezért jogos a köszönet.... De ahogy te is mondod "korrigalni az elozo evek bukott gazdasagpolitikajat"... Mert erről is van szó ha a nagy képet nézzük. Szocialista kormány volt 2002 májusától 2010 májusáig. Sőt Bajnai maga volt a második Gyurcsány kormány pénzügyminisztere (2007 június). Ez alatt vágtatott az államadóság, pedig a világgazdaság emelkedő trendben volt 2008-ig, 2005-től EU-s taggá vált az ország stb. Szóval ja megköszönték Bajnainak hogy elvégezte a tűzoltást az utolsó minutumban... És még egyszer ezért szerintem is jár az elismerés de ne csináljunk úgy mintha minden rendben lett volna...

A másik meg hogy IMF hitelről beszélünk... és hát az IMF meg is követelte mindegyik bajbajutott országtól hogy húzzák meg a nadrágszíjat. Ha úgy tetszik a hitel feltétele volt. Szóval nem teljesen önként és dalolva hozta Bajnai ezeket az intézkedéseket maradjunk annyiban.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 13., vasárnap 16:25

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 13., vasárnap 16:17

kierkegaard írta: Mondjuk bajnainak megkoszontek a munkajat....;D annyira volt az alamcsod
géza írta:
sander írta: Milyen intezkedeseket csinaltak Bajnaiek hogy allitolag rendberaktak az orszagot ?
Professore írta: Erre én is kíváncsi volnék. Nekem úgy rémlik államcsőd közeli helyzet volt. Persze lehet én tudom rosszul.
https://www.parlament.hu/irom39/01062/adatok/altind.pdf
Ilyet minden evben csinalnak :D ha masolok be neked 2010-tol 2022-ig akkor az azt jelenti hogy minden rendben es fantasztikus. Teljesen rendben van minden.

Vissza: