ferni írta:
Napi több óra élőbeszédet nyomat MZP, heti több élő bejelentkezései vannak, interjúk stb
Menj fel a youtube csatornájára mennyi mennyiségű anyag van ott meg amit streameltek élőben az ország több városában. Rengeteg bakker.
Igen, tudom, en is szoktam nezni, na de ez mennyire uti az az emberek ingerkuszobet? Elvileg nagyjabol 3m embert kellene megszolitania, ehelyett a mainstream mediaba a buzizos mondatok jutnak el. Nem a szemelyet szidom, inkabb a komplett kampanystabjat - ha van egyaltalan ilyen.
Nincs 2 honap se a valasztasokig es a Fidesz csak most fogja begyujtani a raketakat. Az ellenzeki partok maximum szoban allnak MZP mogott, valojaban meg boven megelegszenek a parttamogatasokkal. Nincs semmilyen tema, amivel lehetne kampanyolni, kiveve a NoOrbant es a buzizast. Hat ez aztan ellenzeki teljesitmeny.
kierkegaard írta:
Szoval szerintem az mzp, puzser, vona fele szemelyekben van a jovo. Marmint a gondolkodasukban. Ez a jobbozas, balozas semmit se er
Onnan lehet tudni, hogy ki akar tenyleg valtozast, hogy amint elorelep, mindket oldal elkezdi tamadni.