Minden evben csinalnak. Ezt epp Matolcsyek az elozo evrol, ahol elismertek, hogy jo munkat vegeztek az elozo evben, kulonosen figyelembe veve a vilaggazdasagi helyzetet. Amit meg linkeltel, az volt az amire elso pillanattol kezdve mondta Bajnai, hogy fajni fog, de hosszutavon meg lesz az eredmenye. Persze konnyebb mondani, hogy budos szemet elvette a nyugdijat, meg megszoritott, de legalabb neki volt fasza meghozni ezeket a donteseket, es korrigalni az elozo evek bukott gazdasagpolitikajat. Matolcsyek elismertek, Orban elismerte, te nem. Ha vegigolvastad volna, vagy mas is, akkor megkapnatok a teljes kepet, de az nem annyira catchy mint az, hogy korrupt szemet megszoritott, mi meg visszaadjuk 12 evvel kesobb 4 ev alatt 4 reszletben.sander írta: Ilyet minden evben csinalnak ha masolok be neked 2010-tol 2022-ig akkor az azt jelenti hogy minden rendben es fantasztikus. Teljesen rendben van minden.
De hogy egy kis osszefoglalot adjak neked errol es ne kelljen vegigolvasnod, meg masnak se ezert itt ez a cikk:
https://24.hu/belfold/2009/04/02/brutal ... ai_csomag/

Politika
Re: Politika
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha gdp aranyosan elerte volna a 90%-ot (85% korul volt) az allamadossag akkor szinte kesz allamcsod lett volna. Valo igaz hogy Bajnai munkajat megkoszontek, le a kalappal elotte hogy azt a megszorito csomagot lenyomta az emberek torkan.kierkegaard írta: Mondjuk bajnainak megkoszontek a munkajat....;D annyira volt az alamcsod
Ilyet minden evben csinalnakgéza írta:sander írta: Milyen intezkedeseket csinaltak Bajnaiek hogy allitolag rendberaktak az orszagot ?https://www.parlament.hu/irom39/01062/adatok/altind.pdfProfessore írta: Erre én is kíváncsi volnék. Nekem úgy rémlik államcsőd közeli helyzet volt. Persze lehet én tudom rosszul.

De hogy egy kis osszefoglalot adjak neked errol es ne kelljen vegigolvasnod, meg masnak se ezert itt ez a cikk:
https://24.hu/belfold/2009/04/02/brutal ... ai_csomag/
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem ártana azért pontosan fogalmazni. Azt mondtam "államcsőd közeli helyzet" nem azt hogy államcsőd volt...kierkegaard írta: Mondjuk bajnainak megkoszontek a munkajat....;D annyira volt az alamcsod
HVG gondolom 2009-ben nem volt "jobbos": https://hvg.hu/gazdasag/200909_ALLAMCSo ... edolesszog
.
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
alavju viktor..........és és és és és és és? na beszelj te..nem inkabb te, miért vana gyurcsány stop? há én nemtudom.
ezért monjdák a jobboldalra hogy vidéki alkoholisták buta tudatlanok, a baloldal meg nyugathoz tartozni akaró értelmes emberek(tanár sztrájk)
https://index.hu/gazdasag/magyar/2010/0 ... rszamadas/
orbán megköszönte bajnainak . természetesen csak külföldön, itthon azért mást regélt a népnek heheh
ezért monjdák a jobboldalra hogy vidéki alkoholisták buta tudatlanok, a baloldal meg nyugathoz tartozni akaró értelmes emberek(tanár sztrájk)
https://index.hu/gazdasag/magyar/2010/0 ... rszamadas/
orbán megköszönte bajnainak . természetesen csak külföldön, itthon azért mást regélt a népnek heheh
-
Mondjuk bajnainak megkoszontek a munkajat....;D annyira volt az alamcsod
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem értesz hozzá, te hazaáruló balsorsateeemadrid írta: Vicces ez az állandó baloldal fikázás úgy, hogy lófasz köze nincs a Fidesznek a jobboldalhoz. Mondjuk Hollik szerint a rezsicsökkentés is jobboldali program, biztos az eszetlen pénzszórás, az árstop, meg úgy általában a piacba való állami beavatkozás is annak minősül.

- ateeemadrid
Vicces ez az állandó baloldal fikázás úgy, hogy lófasz köze nincs a Fidesznek a jobboldalhoz. Mondjuk Hollik szerint a rezsicsökkentés is jobboldali program, biztos az eszetlen pénzszórás, az árstop, meg úgy általában a piacba való állami beavatkozás is annak minősül.
sander írta: Milyen intezkedeseket csinaltak Bajnaiek hogy allitolag rendberaktak az orszagot ?
https://www.parlament.hu/irom39/01062/adatok/altind.pdfProfessore írta: Erre én is kíváncsi volnék. Nekem úgy rémlik államcsőd közeli helyzet volt. Persze lehet én tudom rosszul.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Erre én is kíváncsi volnék. Nekem úgy rémlik államcsőd közeli helyzet volt. Persze lehet én tudom rosszul.sander írta:Milyen intezkedeseket csinaltak Bajnaiek hogy allitolag rendberaktak az orszagot ?géza írta: 3 percet birtam belole, o szimplan gonosz ember. Tudja nagyon jol, hogy mit csinal, tudja nagyon jol, hogy milyen kepmutato, de folytatja.
Kedvenceim az az, hogy mondja hogy a baloldal nem tiszteli a noket, ugye ok kezelik szulogepnek oket.![]()
Bajnai korrupt kormanya, meg elvettek a 13. havi nyugdijat.Megneznem hol tartananak, ha Bajnaiek nem helyezik normalis iranyba az orszagot mielott atadtak az iranyitast nekik.
Raadasul lekorruptozza oket, ugy hogy a Bajnai-kormany penzugyminiszterebol mar egy NER lovagot csinaltak, aki most a vizes vb felugyelo tagja is lett. Vegulis tenyleg korrupt, csak 10 evvel kesobb.
![]()
- sander
Milyen intezkedeseket csinaltak Bajnaiek hogy allitolag rendberaktak az orszagot ?géza írta:3 percet birtam belole, o szimplan gonosz ember. Tudja nagyon jol, hogy mit csinal, tudja nagyon jol, hogy milyen kepmutato, de folytatja.ferni írta: Vélemény Orbán beszédéről?
Így összevágva azért elég kemény![]()
Kajak mintha flúgos lenne.
Nem csodálom, hogy MZP is elmebetegnek tűnik mikor össze van vagdosva![]()
Kedvenceim az az, hogy mondja hogy a baloldal nem tiszteli a noket, ugye ok kezelik szulogepnek oket.![]()
Bajnai korrupt kormanya, meg elvettek a 13. havi nyugdijat.Megneznem hol tartananak, ha Bajnaiek nem helyezik normalis iranyba az orszagot mielott atadtak az iranyitast nekik.
Raadasul lekorruptozza oket, ugy hogy a Bajnai-kormany penzugyminiszterebol mar egy NER lovagot csinaltak, aki most a vizes vb felugyelo tagja is lett. Vegulis tenyleg korrupt, csak 10 evvel kesobb.
![]()
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ezzel egyetértek, nem is állítottam az ellenkezőjét, pláne hogy nem is gondolkozom így.db97 írta:
Nem akarok újabb "te is" érvelést tolni, de az tény, hogy ez a polarizáció nem csak a NER-nek köszönhető. Az ellenzék szerint még, kicsit kisarkitva ugyan, de a kormányellenesek az intelligens, haladó, gondolkodó európaiak, míg a kormánypártiak az agymosott, buta, alkoholista vidékiek. Kár ezt a helyzetet csak Orbán felelossegenek beállítani, mindkét oldal megteszi a magáét, hogy ne legyen normális politizálás, politikai közbeszéd itthon. Az egész rendszer romlott úgy, ahogy van.
De azt gondolom, egy miniszterelnöknek nem ez lenne a feladata, régen ezeket rábízta az ilyen minden másra alkalmatlan Kósákra, Rogánokra, Deutschokra.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nem akarok újabb "te is" érvelést tolni, de az tény, hogy ez a polarizáció nem csak a NER-nek köszönhető. Az ellenzék szerint még, kicsit kisarkitva ugyan, de a kormányellenesek az intelligens, haladó, gondolkodó európaiak, míg a kormánypártiak az agymosott, buta, alkoholista vidékiek. Kár ezt a helyzetet csak Orbán felelossegenek beállítani, mindkét oldal megteszi a magáét, hogy ne legyen normális politizálás, politikai közbeszéd itthon. Az egész rendszer romlott úgy, ahogy van.csababarca írta: Szerencsére Vitya beszédeiben ráerősít, hogy a magyarok nagy részének hol a helye. Mi vagyunk a balsors szerinte, persze aranyosan hozzátette, hogy azért a nemzet része vagyunk.
Elegáns.
Komoly uszítást tolt, de hát kit érdekel, mehet a kétharmad, meg "egységben a nemzet" dumák, Novák Katalinnal az élen.
Rég volt ennyire polarizálva a nemzet, fideszesek=nemzet, magyarság.
többiek: balsors, sorosügynökök, magyarellenesek.
Szóval én a vezérlőfejedelem szemében jóval kevesebbet érek, nem vagyok magyar, max a magyarság balsorsa.
Imádjátok és hódoljatok neki továbbra is![]()
3 percet birtam belole, o szimplan gonosz ember. Tudja nagyon jol, hogy mit csinal, tudja nagyon jol, hogy milyen kepmutato, de folytatja.ferni írta: Vélemény Orbán beszédéről?
Így összevágva azért elég kemény![]()
Kajak mintha flúgos lenne.
Nem csodálom, hogy MZP is elmebetegnek tűnik mikor össze van vagdosva![]()
Kedvenceim az az, hogy mondja hogy a baloldal nem tiszteli a noket, ugye ok kezelik szulogepnek oket.

Bajnai korrupt kormanya, meg elvettek a 13. havi nyugdijat.

- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
MZP Jézusnak képzeli magát, Orbán meg Gandalfnak.
"Jöttünkre 50 nap múlva, jobboldalról számítsatok!"
"Jöttünkre 50 nap múlva, jobboldalról számítsatok!"
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- sander
Jogos.Pipita írta:https://a.te.ervelesi.hibad.hu/te-issander írta: Persze a masik oldalrol senki nem mond rosszat a fideszesekre.... most igy hirtelen az jutott eszembe amikor Babgonetol kerdeztek hogy miert van ilyen sok fideszes, erre o: sok a patkany Magyarorszagon.
Ezzel persze semmi baj nincs![]()

Amire utalni szerettem volna az az hogy amikor a Fidesz allit valamit akkor azt az ellenzeki kikéri maganak, termeszetesen sokszor jogosan, de az ellenzek is nagyon sokszor mond dolgokat a fideszesekrol amit a fideszesek is joggal kernek ki maguknak. A legnagyobb bajt abba latom hogy nagyon sok ember ezeket nem tudja kezelni es csak az egyik oldal erdekeit tartja szemelott.
Nem lattam a teljes OV beszedet, igy ebbe nem tudok konkretumot mondani, de az biztos hogy OV-nak az egesz magyarsagot kepviselnie kell mintahogy minden miniszterelnoknek az egesz orszag erdekeit kell szemelott tartania (macron nyilatkozatt is ilyen volt nemreg), es nem fordulhat elo olyan hogy azert mert valaki nem azokat az ertekeket tartja fontosnak mint o, emiatt kirekesztik vagy barmifele inzultus erje. Szemely szerint en ilyenrol nemtudok.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Igen, tudom, en is szoktam nezni, na de ez mennyire uti az az emberek ingerkuszobet? Elvileg nagyjabol 3m embert kellene megszolitania, ehelyett a mainstream mediaba a buzizos mondatok jutnak el. Nem a szemelyet szidom, inkabb a komplett kampanystabjat - ha van egyaltalan ilyen.ferni írta: Napi több óra élőbeszédet nyomat MZP, heti több élő bejelentkezései vannak, interjúk stb
Menj fel a youtube csatornájára mennyi mennyiségű anyag van ott meg amit streameltek élőben az ország több városában. Rengeteg bakker.
Nincs 2 honap se a valasztasokig es a Fidesz csak most fogja begyujtani a raketakat. Az ellenzeki partok maximum szoban allnak MZP mogott, valojaban meg boven megelegszenek a parttamogatasokkal. Nincs semmilyen tema, amivel lehetne kampanyolni, kiveve a NoOrbant es a buzizast. Hat ez aztan ellenzeki teljesitmeny.
Onnan lehet tudni, hogy ki akar tenyleg valtozast, hogy amint elorelep, mindket oldal elkezdi tamadni.kierkegaard írta: Szoval szerintem az mzp, puzser, vona fele szemelyekben van a jovo. Marmint a gondolkodasukban. Ez a jobbozas, balozas semmit se er
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/te-issander írta: Persze a masik oldalrol senki nem mond rosszat a fideszesekre.... most igy hirtelen az jutott eszembe amikor Babgonetol kerdeztek hogy miert van ilyen sok fideszes, erre o: sok a patkany Magyarorszagon.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az egyik egy idióta, akit ki is tettek a pártból, a másik meg egy 16 évet hatalmon lévő miniszterelnök, hívei szerint a 21. század egyik ha nem a legnagyobb kaliberű és hatású politikusa világszerte.sander írta:
Persze a masik oldalrol senki nem mond rosszat a fideszesekre.... most igy hirtelen az jutott eszembe amikor Babgonetol kerdeztek hogy miert van ilyen sok fideszes, erre o: sok a patkany Magyarorszagon.
Bangónénál nem is számíthatsz többre, Vitya meg nem így indult. Feri szépen kitanította 2006 körül.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
-
Mar hogyne lenne gond bangoneval? Vilagi kreten a haverjaival egyutt. Az mszpnek es dknak sincs helye.
Amikor volt a fopolgarmesteri szavazas, akkor a xi keruleti kepviselo barabas richard (pm) bekopogott a kornyeken, hozzank is jott.
Elkezdte tolni a fidesz ellenes propagandat. Rakerdeztem, hogy kitol is van. Aztan elmondtam a velemenyemet, hogy ez nem egy objektiv allaspont es a kedvenc partjai is tele vannak korrupt emberekkel, szoval koszonom de nem erdekel a mondanivaloja.
Szoval szerintem az mzp, puzser, vona fele szemelyekben van a jovo. Marmint a gondolkodasukban. Ez a jobbozas, balozas semmit se er
Amikor volt a fopolgarmesteri szavazas, akkor a xi keruleti kepviselo barabas richard (pm) bekopogott a kornyeken, hozzank is jott.
Elkezdte tolni a fidesz ellenes propagandat. Rakerdeztem, hogy kitol is van. Aztan elmondtam a velemenyemet, hogy ez nem egy objektiv allaspont es a kedvenc partjai is tele vannak korrupt emberekkel, szoval koszonom de nem erdekel a mondanivaloja.
Szoval szerintem az mzp, puzser, vona fele szemelyekben van a jovo. Marmint a gondolkodasukban. Ez a jobbozas, balozas semmit se er
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Dehogynem, szerencsére ki is basztak az mszp-ből. Sokkal előbb kellett volna.sander írta:csababarca írta: Szerencsére Vitya beszédeiben ráerősít, hogy a magyarok nagy részének hol a helye. Mi vagyunk a balsors szerinte, persze aranyosan hozzátette, hogy azért a nemzet része vagyunk.
Elegáns.
Komoly uszítást tolt, de hát kit érdekel, mehet a kétharmad, meg "egységben a nemzet" dumák, Novák Katalinnal az élen.
Rég volt ennyire polarizálva a nemzet, fideszesek=nemzet, magyarság.
többiek: balsors, sorosügynökök, magyarellenesek.
Szóval én a vezérlőfejedelem szemében jóval kevesebbet érek, nem vagyok magyar, max a magyarság balsorsa.
Imádjátok és hódoljatok neki továbbra is![]()
Persze a masik oldalrol senki nem mond rosszat a fideszesekre.... most igy hirtelen az jutott eszembe amikor Babgonetol kerdeztek hogy miert van ilyen sok fideszes, erre o: sok a patkany Magyarorszagon.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady