Igen, tudom, en is szoktam nezni, na de ez mennyire uti az az emberek ingerkuszobet? Elvileg nagyjabol 3m embert kellene megszolitania, ehelyett a mainstream mediaba a buzizos mondatok jutnak el. Nem a szemelyet szidom, inkabb a komplett kampanystabjat - ha van egyaltalan ilyen.ferni írta: Napi több óra élőbeszédet nyomat MZP, heti több élő bejelentkezései vannak, interjúk stb
Menj fel a youtube csatornájára mennyi mennyiségű anyag van ott meg amit streameltek élőben az ország több városában. Rengeteg bakker.
Nincs 2 honap se a valasztasokig es a Fidesz csak most fogja begyujtani a raketakat. Az ellenzeki partok maximum szoban allnak MZP mogott, valojaban meg boven megelegszenek a parttamogatasokkal. Nincs semmilyen tema, amivel lehetne kampanyolni, kiveve a NoOrbant es a buzizast. Hat ez aztan ellenzeki teljesitmeny.
Onnan lehet tudni, hogy ki akar tenyleg valtozast, hogy amint elorelep, mindket oldal elkezdi tamadni.kierkegaard írta: Szoval szerintem az mzp, puzser, vona fele szemelyekben van a jovo. Marmint a gondolkodasukban. Ez a jobbozas, balozas semmit se er