Nem csak ezt tudta. Most meg csak ezt nyomja és teljesen tanácstalannak tűnik a csapattal együtt. Szerencsére fogni meg kár, idén eddig nagyon lent van a csapat és most kezdődik a buli.Realista24 írta:Ez kicsit ellentmondásos nekem, mert azt írod, hogy csak ezt tudja, viszont ezzel nyerte szarrá magát.Kerlon írta: Carlonal letezik a 433 meg a posztra csereles. Pro licenszes edző, millió tapasztalattal és győzelemmel...

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Szoktam itt jókat mosolyogni
Ősszel Modriccsal és Karimmal otthon örülhettünk az 1 pontnak, most idegenben, Karim és Modric nélkül ők örülhetnek az 1 pontnak. Ősszel szinte gólhelyzetünk nem volt, most 4 ziccer és 2 kapufa. Elég rég óta 1 pontért megyünk a Ceramicában, de azért rohadjon meg Carlo
ui.: máig nem találom, hogy melyik kristálygömbös jósolta meg, hogy novemberre már ki fogják rúgni

ui.: máig nem találom, hogy melyik kristálygömbös jósolta meg, hogy novemberre már ki fogják rúgni

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez kicsit ellentmondásos nekem, mert azt írod, hogy csak ezt tudja, viszont ezzel nyerte szarrá magát.Kerlon írta: Carlonal letezik a 433 meg a posztra csereles. Pro licenszes edző, millió tapasztalattal és győzelemmel...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem volt jó a meccs, de konkrétan a szerencse miatt tartott otthon 1 pontot a villarreal. nem hiszem higy carlo a kapufáról tehetne. ha meg bemegy teljesen más a meccs értékelése.
Lehet itt fikázni a gyenge játékosokat meg stv-t, de kicsit elo kell mar venni Carlot is, mert a jatek felfogasunk is olyan, mint a kupa kieseskor.
Egy felidon keresztul vartuk, hogy jojjon a Villarreal, imitaltuk kozbe a vedekezest (nagy szar volt az is!), nulla presszing, nulla akarat... Ha ezt egy komplett csapat csinalja, akkor nem a jatekos, hanem az edzo volt a hibas.
Az, hogy Guardiolat kirohogtuk, mert evekig nem tudott az alapjatekan valtoztatni az most itt is fennall. Carlonal letezik a 433 meg a posztra csereles. Pro licenszes edző, millió tapasztalattal és győzelemmel...
Kivancsi vagyok mit fog kihozni evvegere, de egy Mbappe magadabb szinten nem fogja megoldani egymaga, max a Vini/Bale fele helyzeteket belovi.
Egy felidon keresztul vartuk, hogy jojjon a Villarreal, imitaltuk kozbe a vedekezest (nagy szar volt az is!), nulla presszing, nulla akarat... Ha ezt egy komplett csapat csinalja, akkor nem a jatekos, hanem az edzo volt a hibas.
Az, hogy Guardiolat kirohogtuk, mert evekig nem tudott az alapjatekan valtoztatni az most itt is fennall. Carlonal letezik a 433 meg a posztra csereles. Pro licenszes edző, millió tapasztalattal és győzelemmel...
Kivancsi vagyok mit fog kihozni evvegere, de egy Mbappe magadabb szinten nem fogja megoldani egymaga, max a Vini/Bale fele helyzeteket belovi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Első félidő után ki kellett kapcsoljam a stream-et, mert veszélybe került a gépem... De most megnéztem egy összefoglalót és hát kár a 3 pontért. Idegenben egy ilyen Villarreal ellen nem rossz az X, de meg lehetett volna az.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Látom itt sokan Baleben bíztok, valóban nem volt rossz, amit tegnap tolt. Kérdés az, hogy meddig akar játszani. Nem bízok abban most sem, hogy a PSG elleni meccsig ő nem kerül a sérültek listájára.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Vininek volt egy kihagyott helyzete, azért talán még elő lehet venni. De ez benne van, minden játékos hagy ki helyzeteket, nem lehet mindig mindent belőni.
A többi kritika érhetetlen.
Egész meccsen faragták, mindig legalább két ember fogta, a kapu közelében alig tudott neki a csapat labdákat adni, többnyire a pálya közepétől kellett neki a társaktól elszigetelve szólózni.
A többi kritika érhetetlen.
Egész meccsen faragták, mindig legalább két ember fogta, a kapu közelében alig tudott neki a csapat labdákat adni, többnyire a pálya közepétől kellett neki a társaktól elszigetelve szólózni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért komoly figyelmeztetés, hogy itt Benzema nélkül szar sincs nem játék. Vini idegesít a legjobban. Az ember fél szezon után elhitte, hogy hatalmas király, de megint kezd a bohóc énjéhez közeledni. A csele semmi pluszt nem adnak, nem jut velük előre egy kanyi métert sem. Mostanra az ami miatt lehetett kedvelni, az, hogy bármit csináltak vele felpattant és ment tovább, az teljesen eltűnt. A legkisebb kontaktra esik, hisztizik, bírónak pofáz, keménykedik az ellenféllel. Ott tartok, hogy ez az ember ha jó, akkor elszáll, ha nem jó akkor meg elkergetném messzire. Elkell boltolni, mert a büdös életben nem vetkőzi le a korlátait és nem lesz jobb.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én meg azt mondom, a Jóistenke ad is, meg el is vesz...
Ha eszembe jut, még mindig felqr a múlt heti meccs: a borzasztó kezdőtől kezdve, Carlo minimálkockázat taktikáján át, mindennel..
Most viszont egy sokkal tökösebb kezdőt rakott össze, sőt, hogy Marci fogta Chuckwuakárkit, az by far a legtökösebb döntés valaha
(hogy hogy nem kaptunk 2 gólt onnan, nem is értem), voltak helyzetek is.. 1 hete azt valahogy azt besmakkoltuk egy távoli megpattanó dugóval, most meg kimaradt a minden is.. Ha úgy vesszük fordítva lett volna igazságos, akkor nem érdemelt győzelmet a csapat, de most de..
Szóval ez az X engem most kevésbé zavar, mint a győzelem múlt héten.. Ráadásul a villarreal komoly kis csapat.. Bár ha az összes helyzet az őszi goat Benzi előtt adódott volna és nem Béla, Vini vagy Jovic előtt, sima 0-2...
Viszont (bár utálom, mint a sz@rt) Bale kellemes meglepi volt, teljesen egyetértek:
Jovic is szegényem el van átkozva.. Van amikor idegesen üvöltök egy kimaradt helyzet miatt, de itt csak sajnáltam a végén.. Edzésen ez 10-ből 8-szor gól neki, biztos vagyok. De valamiért nem adja ki neki..
Kedden egy hasonló meccsel elégedett lennék p$g-ben. Még Ramosban bízok, hogy csakazértis vállalni fogja a játékot a sok eszével, de ha esetleg ő nem játszik, még Kimbempe is nagy királycsináló lehet ott középen, nincs veszve minden..
Viszont Marcit el kell felejteni, ahogy a villarrealos InakiWilliamszel se bírt ma, MBappét kedden sem szabad rá hagyni, az tuti szopó..
Ha eszembe jut, még mindig felqr a múlt heti meccs: a borzasztó kezdőtől kezdve, Carlo minimálkockázat taktikáján át, mindennel..
Most viszont egy sokkal tökösebb kezdőt rakott össze, sőt, hogy Marci fogta Chuckwuakárkit, az by far a legtökösebb döntés valaha

Szóval ez az X engem most kevésbé zavar, mint a győzelem múlt héten.. Ráadásul a villarreal komoly kis csapat.. Bár ha az összes helyzet az őszi goat Benzi előtt adódott volna és nem Béla, Vini vagy Jovic előtt, sima 0-2...
Viszont (bár utálom, mint a sz@rt) Bale kellemes meglepi volt, teljesen egyetértek:
Párszáz percet még letol centerben, rúg/fejel 4-5 gólt, mert a lövőke még megvan, ahogy a tepsi fejét is el lehet 1-2 bogyóval találni, addig se Benz játszik. Középen még van értelme. Bizonyíthat/visszaadhat még az utóbbi 2-3 évéért cserébe most..ziro4vr írta: * ezen a tavaszon a walesi ló még segíthetne, szerintem ha játékban van egyet elrakott volna minimum. Az látszik hogy bár már nem a régi de fizikálisan a ligaátlagnál még mindig sokkal jobb, és a beindulásokat illetve a szabad területeket érzi még mindig.
Jovic is szegényem el van átkozva.. Van amikor idegesen üvöltök egy kimaradt helyzet miatt, de itt csak sajnáltam a végén.. Edzésen ez 10-ből 8-szor gól neki, biztos vagyok. De valamiért nem adja ki neki..
Kedden egy hasonló meccsel elégedett lennék p$g-ben. Még Ramosban bízok, hogy csakazértis vállalni fogja a játékot a sok eszével, de ha esetleg ő nem játszik, még Kimbempe is nagy királycsináló lehet ott középen, nincs veszve minden..
Viszont Marcit el kell felejteni, ahogy a villarrealos InakiWilliamszel se bírt ma, MBappét kedden sem szabad rá hagyni, az tuti szopó..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RealMadridFanatic
En sem csipem a walesit, de tenyleg jol talaja meg a reseket, es nagyon nem ugy nez ki, mint aki fizikailag rottyon lenne. Asensio vagy Rodrygo helyett Ot jatszanam szukseg eseten, ha mar igyis-ugyis ki kell fizetni neki a fennmarado beret...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Aggasztó dolgok:
- A 35 és a 37 éves nélkül a játékunk kutyakaka
-Vini nagyon elhitte, megy a tribli megy az esés meg a herehangú sikítás ha hozzáérnek, a játék egyre kevesebb tőle
-Kroos, Casemiro formán kívül, Marcelo ha nála a labda még mindig isten, de bárki jön szembe már megeszi hátul
-Nincs gólveszélyes emberünk Benzemán kívül. Rodrygo egyre inkább kuka, Asensio magához képest nem rossz mostanság de az se nagy szint, Jovicot hagyjuk, nincsenek vele az égiek se. Továbbra is tartom hogy ezen a tavaszon a walesi ló még segíthetne, szerintem ha játékban van egyet elrakott volna minimum. Az látszik hogy bár már nem a régi de fizikálisan a ligaátlagnál még mindig sokkal jobb, és a beindulásokat illetve a szabad területeket érzi még mindig.
- A 35 és a 37 éves nélkül a játékunk kutyakaka
-Vini nagyon elhitte, megy a tribli megy az esés meg a herehangú sikítás ha hozzáérnek, a játék egyre kevesebb tőle
-Kroos, Casemiro formán kívül, Marcelo ha nála a labda még mindig isten, de bárki jön szembe már megeszi hátul
-Nincs gólveszélyes emberünk Benzemán kívül. Rodrygo egyre inkább kuka, Asensio magához képest nem rossz mostanság de az se nagy szint, Jovicot hagyjuk, nincsenek vele az égiek se. Továbbra is tartom hogy ezen a tavaszon a walesi ló még segíthetne, szerintem ha játékban van egyet elrakott volna minimum. Az látszik hogy bár már nem a régi de fizikálisan a ligaátlagnál még mindig sokkal jobb, és a beindulásokat illetve a szabad területeket érzi még mindig.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mennyire nullak vagyunk Karim nélkül, te jóságos eg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hat mindent elmond, hogy Bale volt a legveszelyesebb jatekosunk. Fejben total csod az egesz bagazs, egyedul Courtois es a feka duo kozepen, aki tudja tobbnyire, milyen rendezvenyen van.
- Galacticos
ebben egyetertek, de ha kiesik elole benzema akkor kapjon mar tobb lehetoseget. Mert amit isco hozott meg asensio meg mar nem is tudom kiket rakott oda, azt lehozta volna jovic is. Es lehet ha ott szerez egy kis meccsrutint, akkor ezr ma beveri. De egyebkent is ez egy siman szerencsetlen szitu volt, jo megoldas, jo kicitelezes, 2 centin mult.Professore írta: Ez csak a fél igazság. A bizalmat meg kell szolgálni. Például egy támadónak azért illik néha gólt is lőni ha beteszik és helyzetbe kerül. Béla meg... ismerjük nem lehet rá és már nem is kell alapozni semmit.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Jó de mi a megoldás?Galacticos írta: Mielott jovicot meg balet akarjatok megolni, ne varjatok sokat azoktol akik hetekig honapokig jegelve vannak aztan ha eg a haz kapnak par percet.

Ha valaki jól játszik csereként, az sem fog lehetőséget kapni legközelebb, nemhogy aki rosszul

Carlo ilyen, ennyi idősen nem fog megváltozni…
Akiben van valami, kölcsönadni a nyáron, a többi meg úgy sem számít
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nem történt tragédia, nehéz pálya, benzi nélkül.
A második felesben helyenként még a játék is jobb képet mutatott, de hát ezektől a játékosoktól ennyire telik, nem is értem mit várunk egy ilyen támadó hármastól.
Bl-ből kizúgunk márciusban, utána már úgyse kell rotálni, behúzzuk a bajnokságot.
A második felesben helyenként még a játék is jobb képet mutatott, de hát ezektől a játékosoktól ennyire telik, nem is értem mit várunk egy ilyen támadó hármastól.
Bl-ből kizúgunk márciusban, utána már úgyse kell rotálni, behúzzuk a bajnokságot.
- ateeemadrid
Félek, hogy kedden zakó lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Ez csak a fél igazság. A bizalmat meg kell szolgálni. Például egy támadónak azért illik néha gólt is lőni ha beteszik és helyzetbe kerül. Béla meg... ismerjük nem lehet rá és már nem is kell alapozni semmit.Galacticos írta: Mielott jovicot meg balet akarjatok megolni, ne varjatok sokat azoktol akik hetekig honapokig jegelve vannak aztan ha eg a haz kapnak par percet. Vagy hirtelen fel ev utan bumm a kezdobe.
Jovicnal es az onbizalmanak nagyon kellett volna ez a gol. Kar erte.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szív megszakad szegény Jovicért. Brilliáns megoldás volt, csak pár centi hiányzott.
Nagyon jót tett volna neki, Carlonak, mindenkinek ez a gól
Nagyon jót tett volna neki, Carlonak, mindenkinek ez a gól

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. február 12., szombat 18:14-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”