Így összevágva azért elég kemény

Kajak mintha flúgos lenne.
Nem csodálom, hogy MZP is elmebetegnek tűnik mikor össze van vagdosva

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 13., vasárnap 9:20
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 13., vasárnap 9:17
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 13., vasárnap 8:30
Mondjuk az már baj, ha egy férfi arcú nőre gerjedsz.'shutterisland írta: legalabb ennyi ertelme lett volna az egesz hercehurcanak.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 13., vasárnap 7:44
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 13., vasárnap 4:57
'shutterisland írta:
jah meg egy finom varga judit home video az ordog ugyvedjetol ugye.![]()
Szegény shutter össze fog törni mikor ezt elolvassareddit írta:A Varga Juditos botránynál ne várjatok sokra, március elején érkezik és nem nagy durranás.
Régen kosarazott és a csapattársakkal viccből csináltak dolgokat. Csóknál nem több.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 13., vasárnap 1:30
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 13., vasárnap 0:49
Hiába beszél 1500 más dologról, úgyis ezeket az egy mondatokat ragadja ki az összes média ellenzékestül mindenestül. Nyilván jobban járna, ha kimaradnának ezek a mondatai, de szerintem teljesen mindegy VALAMIT úgyis találnának. Legalább az ellenzéki média ne ezekbe állna bele, de hát nyilván ezzel adják el a szarjukat.Marky írta:Ki a retkes loszerszamot erdekel ez? Miert ezzel kell kampanyolni? Megint arrol fog menni a diskurzus, hogy ki a buzi ki nem, mikozben a lenyegi szakpolitikai kerdesekrol es az elkovetkezo 4 evrol semmit nem lehet hallani.'shutterisland írta: mzp : " 3 meleg kormanytag botranyat kesziti elo egy blog"
meg a vegen kiderul, o az ordog ugyvedje fb page is.![]()
Halkan megjegyzem, szerintem a partok kialltak MZP mogul. Nekik kellene tematizalni a kozvelemenyt, ehelyett annyi telik toluk, hogy a listas helyeken verekednek es a trollhadsereguket a Kutyapartra kuldik. Igy lofasz lesz, nem kormanyvaltas.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 13., vasárnap 0:02
Ki a retkes loszerszamot erdekel ez? Miert ezzel kell kampanyolni? Megint arrol fog menni a diskurzus, hogy ki a buzi ki nem, mikozben a lenyegi szakpolitikai kerdesekrol es az elkovetkezo 4 evrol semmit nem lehet hallani.'shutterisland írta: mzp : " 3 meleg kormanytag botranyat kesziti elo egy blog"
meg a vegen kiderul, o az ordog ugyvedje fb page is.![]()
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 12., szombat 23:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 12., szombat 21:16
Hát emberek, ezt 7:10től lesse meg mindenki, beszarás baszkigutihaz14 írta: a magyar demokrácia diktátor módra
https://www.youtube.com/watch?v=2RkeMcN ... nel=444.hu
![]()
![]()
vadkeleti balkán szint
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 12., szombat 19:45
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 12., szombat 14:42
100%os reszvetel incoming.Halfkey írta: Ha nem mész el, Realistára szavazol![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 12., szombat 13:36
Márpedig ép eszű ember véletlenül sem tenne ilyet!Halfkey írta: Ha nem mész el, Realistára szavazol![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 12., szombat 13:34
Akkor viszont én is elmegyek szavazni.Halfkey írta: Ha nem mész el, Realistára szavazol![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 12., szombat 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 12., szombat 12:56
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 12., szombat 12:54
Szerintem szarkasztikusan mondta, legalabbis nekem ugy jott le.Realista24 írta:Már te is kezded ezt a baromságot?El Sie7e írta:
![]()
ha nem mész el, azzal is a fidesz-re szavazol...![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 12., szombat 12:50
Már te is kezded ezt a baromságot?El Sie7e írta:Faust írta: Hat en sem banom Pipita, ha Klarika jutott volna tovabb, talan eletemben masodjara elmentem volna Viktorra ikszelni. De ez igy ebben a formaban eselytelen, tokeletesen latszik, mennyire akarnak ezek kormanyt valtani.![]()
ha nem mész el, azzal is a fidesz-re szavazol...
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 12., szombat 11:22
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 12., szombat 11:20
Faust írta: Hat en sem banom Pipita, ha Klarika jutott volna tovabb, talan eletemben masodjara elmentem volna Viktorra ikszelni. De ez igy ebben a formaban eselytelen, tokeletesen latszik, mennyire akarnak ezek kormanyt valtani.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem