Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Jogos mind a két sárga.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mind a kettő sárgát ért.El Sie7e írta: Az első egyértelmű sárga mindenhol a világon
A második egy test a test elleni kb főleg Angliában, az valóban nem ért sárgát
Az első teljesen egyértelmű, a másodiknál pedig idegből szaladt a másik után és szándékosan borította fel, a labdához köze nem volt. Ha az első nem lett volna, te a másodikért nem adtál volna sárgát?
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Bolondos internet https://www.google.com/search?q=zouma+p ... VvtzfAaWnM
Nem tudom, hogy kell sima képet küldeni
Nem tudom, hogy kell sima képet küldeni

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Az első egyértelmű sárga mindenhol a világon
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
nem volt ez 2 sargas. PLben foleg nem. mateu lahozbol kineznem hogy erre ad 2 sargat foleg ha ramos csinalja de PLben ez azert eleg durva retorzio
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Az, hogy túlzó. A kettő együtt egy sárga és kész, annyira nem volt durva egyik szabálytalanság sem. Felesleges showmankedés a bírótól. SzerintemCS0ki írta:Mert mi volt itt a hiba? Nem kellett volna két sárga lapos szabálytalanságot elkovetni.Pad'em írta: Martinelli egy támadáson belül kapott két sárgátJók ezek a PL bírók is, minden meccsre jut vmi fatal error.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Mert mi volt itt a hiba? Nem kellett volna két sárga lapos szabálytalanságot elkovetni.Pad'em írta: Martinelli egy támadáson belül kapott két sárgátJók ezek a PL bírók is, minden meccsre jut vmi fatal error.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát ilyen dupla sárgát se nagyon láttam még, amit Martinelli kapott. Nevetséges, hogy hébe-hoba fejeznünk be 11 emberrel meccset. Valahol a saját fasságunk, de fájna a 4. helyünk sok mindenkinek, nagyon úgy látom...
- Pad'em
Martinelli egy támadáson belül kapott két sárgát
Jók ezek a PL bírók is, minden meccsre jut vmi fatal error.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Értem, azt hittem nekem szól. Azt láttam egyébként, hogy Antonio (csapattársa) azzal védi, hogy megkérdezte egy riportertől, hogy melyik nagyobb bűn? Ez, vagy a rasszizmus? Ha ezt random tette fel, támadólag, akkor gáz. De ha azért, mert már be lett támadva Zouma, hogy "na kijött belőle a vér" vagy valami ilyesmi duma, akkor teljesen jogosan jön elő mindenhonnan a rasszista kártya.dzsi91 írta: Rasszizmus úgy jön ide, hogy twitteren meg mindenhol szétspamelik a feka kommentelők a macskás hírt a rasszizmusos kártyával
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Jo hat ilyenkor mindig a hulyek vannak elotorbe, de attol meg nem reprezentaljak a tobbseget, epp ugy, ahogy a 70-es nyuggerek se minket. Az ilyeneket amugy a normalis feketek is megvetik, mert ezekkel a megnyilvanulasokkal rendesen visszavetik a helyzetuket.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rasszizmus úgy jön ide, hogy twitteren meg mindenhol szétspamelik a feka kommentelők a macskás hírt a rasszizmusos kártyával. Hánynom kell tőlük. Annyi pozitívum legalább van még ebben az elfajzott világban,hogy a greenwodos storyra nem merte előhúzni a racism kártyát senki de már attól sem vagyunk messze.M1Ö írta:Én konkrétan nem a pénz miatt sajnálom. Sőt, nem is sajnálom. A szituációt sajnálom, hogy már ott tartunk, hogy ennyi miatt (igen, ennyi... Nem megkínozta, megölte) robban a világ és emiatt megy a levesbe. Nem konkrétan az Adidas meg a pénz lett volna a mondandóm lényege. Írtam már, ne rúgdosson senki senkit és semmit, de azért ne legyen már ekkora botrány belőle. A rasszizmus meg nen is értem, hogy jött ide. Eszembe nem jutott, hogy azért "védjem" mert ő néger. Ahogy írtam, a jelenségre reagáltam, nem konkrétan a személyére.dzsi91 írta: Nehogy már sajnálni kelljen ezt a gyökeret mert az adidas faképnél hagyta azután,hogy a 2-3 kilós macskáján tombolta ki magát.
Olyan pénzeket akaszt amit mi soha és az egyetlen dolga az lett volna, hogy civilizáltan az európai normáknak megfelelően viselkedjen de ez sem jött össze. Aztán meg jön a sok fajtársa, hogy azért van meghurcolva mert néger. Ha herrikén csinálja ezt ugyanúgy mutatná neki a fakkot a nike vagy hol van most és ugyanúgy egy emberi hulladéknak gondolná a nagyközönség.
Azt meg aki azzal érvel, hogy CSAK egy macska nem tudom hova tegyem magamban. Ugyanolyan élőlény mint mi és rengeteg embertársunknál értékesebb ezt már kitapasztaltam a magam 30 évével ... #butanéger#jajdesajnálom
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nehogy már ne lehessen érteni, kurva egyértelműen oda lett írva, hogy miért gusztustalan viselkedés ez, és miért elítélendő. A nagy sztárságnak hátránya is van, nem csak előnye, azt is viselni kell! Ha egy zsákfalu utolsó suutyója csinálha ezt, akkor bem lesz belőle népharag, max a büntető eljárást folytatják le. De ő embereket szórakoztat, és adott esetben ellen fordulhat az Ezerfejű Cézár. Magasról nagyobbat lehet esni, ez ilyen. Megkapta az élettől a lehetőséget, elszúrta, így járt. Ha vége a karrierjének, és elfogy a pénze akkor sem éri olyan túl nagy dolog, mindösszesen csak annyi, hogy el kell mennie dolgozni.ikelemen5 írta: Nehogymár egy kva macska=három éves gyerek. Ez belemagyarázás.
Az egy kibaszott állat, mármint a macska.![]()
Azt nem értem, hogy miért veszik fel az ilyet telefonra?
Az egész világ kameráz. Végtelenül idegesítő, hogy ha egy játékos gólt rúg, és mutatják, hogy fut mi a nézőtér felé, az emberek fele videóz? Mi a pöcsömért? Egy macskát odébbrúg valaki, azt miért kell?
idióták az emberek.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én konkrétan nem a pénz miatt sajnálom. Sőt, nem is sajnálom. A szituációt sajnálom, hogy már ott tartunk, hogy ennyi miatt (igen, ennyi... Nem megkínozta, megölte) robban a világ és emiatt megy a levesbe. Nem konkrétan az Adidas meg a pénz lett volna a mondandóm lényege. Írtam már, ne rúgdosson senki senkit és semmit, de azért ne legyen már ekkora botrány belőle. A rasszizmus meg nen is értem, hogy jött ide. Eszembe nem jutott, hogy azért "védjem" mert ő néger. Ahogy írtam, a jelenségre reagáltam, nem konkrétan a személyére.dzsi91 írta: Nehogy már sajnálni kelljen ezt a gyökeret mert az adidas faképnél hagyta azután,hogy a 2-3 kilós macskáján tombolta ki magát.
Olyan pénzeket akaszt amit mi soha és az egyetlen dolga az lett volna, hogy civilizáltan az európai normáknak megfelelően viselkedjen de ez sem jött össze. Aztán meg jön a sok fajtársa, hogy azért van meghurcolva mert néger. Ha herrikén csinálja ezt ugyanúgy mutatná neki a fakkot a nike vagy hol van most és ugyanúgy egy emberi hulladéknak gondolná a nagyközönség.
Azt meg aki azzal érvel, hogy CSAK egy macska nem tudom hova tegyem magamban. Ugyanolyan élőlény mint mi és rengeteg embertársunknál értékesebb ezt már kitapasztaltam a magam 30 évével ... #butanéger#jajdesajnálom
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nyávoghatnának meccs előtt vagy valami.sebydani írta: #catlifematters
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Feher macska volt?sebydani írta: #catlifematters

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
#catlifematters
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Michail Antonio is the first teammate of Zouma to speak out and he gave a powerful response:Aztán meg jön a sok fajtársa, hogy azért van meghurcolva mert néger.
"I've got a question for you. Do you think what he's done is worse than racism?"
Tessék.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nehogy már sajnálni kelljen ezt a gyökeret mert az adidas faképnél hagyta azután,hogy a 2-3 kilós macskáján tombolta ki magát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez a hozzáállás megy a szüleim korosztályában. Nem rugdossuk a gyengébbeket. Mi ebben a bonyolult?ikelemen5 írta: Nehogymár egy kva macska=három éves gyerek. Ez belemagyarázás.
Az egy kibaszott állat, mármint a macska.![]()
Azt nem értem, hogy miért veszik fel az ilyet telefonra?
Az egész világ kameráz. Végtelenül idegesítő, hogy ha egy játékos gólt rúg, és mutatják, hogy fut mi a nézőtér felé, az emberek fele videóz? Mi a pöcsömért? Egy macskát odébbrúg valaki, azt miért kell?
idióták az emberek.
Ajánlom Hararinak a Homo sapiens könyvét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.