Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
tubatibi

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. március 6., vasárnap 10:11

Phillips TAT2236 vezetéknélküli fülhallgató

Ha esetleg valaki most keres vezetéknélküli fülhallgatót jó áron, akkor annak bátran ajánlom. (Sőt, Én még tudtam újracsomagoltat rendelni, ami még olcsóbb volt 2k-val, szállítással együtt fizettem 9.150 Ft-ot. :lol: )
De még így is ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb vétel.

Igazából Én edzéshez vettem, mivel ugye tömegközlekedéssel nem nagyon utazom csak kéthetente 2x20 percet, így heti pár óra használatra kerestem fülest, így nem nagyon akartam airpods-ot venni, annyit nem ér Nekem a zajszűrés.

Könnyen csatlakozik, IPX4-es védelem, szép a hangzása, 6 óra folyamatos lejátszási idő, plusz 12 óra a töltőtokkal, 15 perces töltéssel még plusz 1 órát tud lejátszani, jól is néz ki.

Itt van róla egy kicsit részletesebb leírás:
Phillips TAT2236
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 12., szombat 21:07

Kretén az egész Telekom, egyszerűen borzasztó tapasztalatom van velük, rosszabbak a megoldásaik és 1,5 annyit fizetek mint eddig a Digiért. Sajnos ahová költöztem, csak ez van, de aki teheti meneküljön.

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 12., szombat 20:49

Caraway írta:

Az enyem is kb ugyanennyit birt, betelefonaltam aztan addig zaklattam oket amig kb 2 het utan hoztak egy ujat. Majd ok kihozzak, te nem mehetsz be erte, mert "be kell programozniuk". :D
Hát ez nagyon jól hangzik. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 12., szombat 17:39

Süti írta: Srácok, új Telekomos SmartBox-al kapcsolatban lenne kérdésem.

Ennek a fosnak a kapcsolója masszív másfél hónapot bírt. (Nem baj, nem sok TV-t nézek)

De mégiscsak jó lenne, ha nem a rádugott billentyűzettel kellene váltogatnom a csatornákat.

Van esetleg valami ötletetek, bejáratott appotok, hogy hogyan lehetne ezt az új androidos "smart" hulladékot esetleg okostelefonnal vezérelni, vagy valami? A telekomos műsorújság app nyilván csak a régi boxot vezérli elvileg.

Reseteltem mindent is, elemet is cseréltem mindenbe is. :cens:
Az enyem is kb ugyanennyit birt, betelefonaltam aztan addig zaklattam oket amig kb 2 het utan hoztak egy ujat. Majd ok kihozzak, te nem mehetsz be erte, mert "be kell programozniuk". :D

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 12., szombat 17:36

Ja persze, csak addig gondoltam átmenetileg.

Meg amúgy is érzetre is egy hulladék, szóval nem jósolok hosszú pályafutást a cseredarabnak is. Ez az új box egy vicc.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 12., szombat 17:23

Süti írta: Srácok, új Telekomos SmartBox-al kapcsolatban lenne kérdésem.

Ennek a fosnak a kapcsolója masszív másfél hónapot bírt. (Nem baj, nem sok TV-t nézek)

De mégiscsak jó lenne, ha nem a rádugott billentyűzettel kellene váltogatnom a csatornákat.

Van esetleg valami ötletetek, bejáratott appotok, hogy hogyan lehetne ezt az új androidos "smart" hulladékot esetleg okostelefonnal vezérelni, vagy valami? A telekomos műsorújság app nyilván csak a régi boxot vezérli elvileg.

Gondolom garis, majd kicserélik, nem?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 12., szombat 17:22

Kérj tőlük újat, adnak.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. február 12., szombat 17:18

Srácok, új Telekomos SmartBox-al kapcsolatban lenne kérdésem.

Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. február 11., péntek 20:38

Halfkey írta: Amúgy politika topikban volt szó a fizetett kamuposzterekről. Én 2009-ben olyan cégnél diákmelóztam, ahol fizetett Sony Ericson kamukat posztoltunk, a fő feladat az volt hogy beépüljünk több accal fórumokba, és mint ‘user’ beszégetések során ajánlgassuk a Sony Ericsson termékeket.

Jó látni hogy ez az üzlet ma is dübörög Steve :D
Akkor azt hiszem neked köszönhetem a sony ericcson w300i-t, életem telefonja volt, imádtam. :lol:

Btw nekem honor magicwatch 2 van, amire kell patent. Kivéve a zene, sony wireless fülesemmel kurva halk, szóval azt beszoptam. :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 11., péntek 17:01

Halfkey írta: Amúgy politika topikban volt szó a fizetett kamuposzterekről. Én 2009-ben olyan cégnél diákmelóztam, ahol fizetett Sony Ericson kamukat posztoltunk, a fő feladat az volt hogy beépüljünk több accal fórumokba, és mint ‘user’ beszégetések során ajánlgassuk a Sony Ericsson termékeket.

:lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 11., péntek 16:52

Amúgy politika topikban volt szó a fizetett kamuposzterekről. Én 2009-ben olyan cégnél diákmelóztam, ahol fizetett Sony Ericson kamukat posztoltunk, a fő feladat az volt hogy beépüljünk több accal fórumokba, és mint ‘user’ beszégetések során ajánlgassuk a Sony Ericsson termékeket.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 11., péntek 16:40

Koszonom a javaslatokat, Steve meggyozott az SE-vel kapcsolatban, mar nalam is van a cellural motyo. :D

Majd ha spartai maratonra kezdek edzeni, akkor beruhazok egy Garminra is, de addig boven jo lesz az Apple.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 11., péntek 9:05

Nekem egy huawei watch gt2 pro-m van.

Lepeseket meg a pulzust jol meri, lehet ra zenet is masolni, idojarast megnezni, de en leginkabb az ebreszto reszet szeretem meg hogy nem kell minden ertesitesnel elo vegyem a telefont. Na meg az apple-hoz kepest ora kinezete van :kalapos:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 11., péntek 8:08

géza írta: Szeretnek okosorat venni, meg sosem volt, de most megtetszettek. Kerdws, hogy melyiket valasszam? Garmin, Fitbit es Apple 7 meg SE jatszik, Apples cuccaim vannak. Ahogy neztem a Garmin meg Fitbit inkabb komolyabban sportolok reszere van, en csak hobbibol sportolok. Ha igy van akkor az SE es a 7 kozott mi a kulonbseg, megeri a plusz penzt a 7?
Hehito elég jó lenne ha jönne onnan egy kis extra, még Téged is meghívnálak egy bambira ha rendesen viselkednél :kalapos:

De elég jól elvannak nélkülem is, ahogy a legtöbb kütyü gyártó a mai világban.

Viszont Géza barátunk elég jól megfogalmazta a kívánságait,így ennek mentén válaszoltam. Ha azt írta volna,hogy minden hétvégén hegyet mászik,raftingozik, biciklizik és ejtőernyővel ugrik, akkor a Garmint javasoltam volna. Mivel azt írta kb hobbiból kell és minden cucca Apple ezért írtam az SE-t. A 7-es túl drága hobbiból és ha nincs egészségileg szüksége a 7-es plusz dolgaira akkor felesleges.

Nagyjából ezért írtam,amit.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 11., péntek 5:53

Mily meglepo Steve egy epöl cuccot javasol :kalapos:
Kapnod kene a salesek eves bonuszabol, aztan a felét ideadni nekem :mrgreen:

Amugy ahogy elneztem, epöl az közelebb van a consumer atlag napi felhasználóhoz, ha elpusztíthatatlan rambonak erzed magad, es az ultimate motyo kell, akkor garmin, ha jól láttam, a legujabb cucc mar touchscreen, solar, zafiruveg nagy tarhely a zeneknek, es eleg komoly gps, terkep es mindenfele sporthoz app, hosszú üzemidő egy feltoltessel, stb. De tény, hogy nem olyan selymesen nőies, ahogy Steve kezere simul a design :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. február 10., csütörtök 22:59

géza írta: Szeretnek okosorat venni, meg sosem volt, de most megtetszettek. Kerdws, hogy melyiket valasszam? Garmin, Fitbit es Apple 7 meg SE jatszik, Apples cuccaim vannak. Ahogy neztem a Garmin meg Fitbit inkabb komolyabban sportolok reszere van, en csak hobbibol sportolok. Ha igy van akkor az SE es a 7 kozott mi a kulonbseg, megeri a plusz penzt a 7?
Mire használnád? Aktivitás ösztönzésre, vagy abban “élnél”,irányítanál róla mindent,fizetnél vele stb..?

Fitbitet kaptam a munkahelyemtől, Garminom volt amíg fel nem törték a rendszerüket és hetekig nem működött és irritált,hogy feltörték,most Watch SE-m van.Szóval mindhármat össze tudom hasonlítani.

A Fitbit érzésem szerint elég optimistán mérte a lépéseket és én nem szerettem az apple-s app-jét.A Garmin és a Watch hasonló eredményeket hoztak lépéseknél. Garmin app jobban bejött nem volt gond szinkronizálni az Apple Health-el.

Ha zenehallgatás, Iphoe kiegészítőnek kell akkor a Watch-al jársz a legjobban mindközül. SE szerintem bőven elég.Ami érdemes hozzá az az e-sim, mert akkor valóban otthon is hagyhatod a mobilt mindent mindenhol futás közben is meg tudsz vele oldani.

Szóval én Watch SE e-sim-re szavaznék.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 10., csütörtök 22:41

Szeretnek okosorat venni, meg sosem volt, de most megtetszettek. Kerdws, hogy melyiket valasszam? Garmin, Fitbit es Apple 7 meg SE jatszik, Apples cuccaim vannak. Ahogy neztem a Garmin meg Fitbit inkabb komolyabban sportolok reszere van, en csak hobbibol sportolok. Ha igy van akkor az SE es a 7 kozott mi a kulonbseg, megeri a plusz penzt a 7?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 10., csütörtök 19:15

Aki jartas a hasznalt gamer laptopokban, ez kb mennyit er?

HP Pavilion 17-ab303nq, i7-7700HQ 3.80 GHz, Kaby Lake, GeForce GTX 1050 Ti, 17.3", Full HD, IPS, 12GB DDR4, 1TB HDD + 128GB SSD M.2

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 9., szerda 13:48

Konzolon nincs CSGO, én a lord mellett vagyok, no cs no party

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 9., szerda 11:17

Laptop volt lentebb a tema, azert irtam azt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: