Mbappé-nál is nagyon bejött ez 2017-ben. Most rá 5évvel talán jön már, de előtte még lehet kipattint minket a BL-ből.
Haaland most kell, mert most lehet hozni.

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 11., péntek 11:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 11., péntek 11:28
Lol, ilyen kutyafutta jatekosoknal, vagy akik meg nem alapkezdok vagy eleg jok, ott meg lehet ezt csinalniBerti írta: Vegyük meg és adjuk kölcsönbe. Nem értem miért kell rizikózni.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 11., péntek 11:18
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. február 11., péntek 10:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 11., péntek 10:22
Én ezt valamiért nem tartom valószínűnek. Lehet, hogy valakinek megfordult ilyen a fejében, de a pénz megvan rá, ezt tudjuk. Akarjuk, szívesen jönne, ez sem nagy titok. Ha tényleg mondtuk Haalandéknak, kétlem hogy nem kaptunk konkrét választ amiben elhangzott, hogy tárgyalunk mással, ami után nem kapcsolt fel a lámpa nálunk néhány fejben, hogy idén, vagy sohaflori írta: Real Madrid have told Erling Haaland that they will NOT be able to sign him this summer, and they want him to stay another season at Dortmund and join the club in 2023. @RNBVB
Real Madrid believe that Karim Benzema is still a world-class striker, and they will also sign French superstar Kylian Mbappé this summer. That's why they told Erling Haaland to stay at BVB for another season and replace Karim Benzema in 2023. @RNBVB
Real Madrid is Erling Haaland's favorite next destination in his career. @RNBVB
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 11., péntek 10:12
HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 11., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 10., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 10., csütörtök 21:07
az meg mindig megvan. csak most nulla penzbol is kiralykent elnekHol van már a nagy felsőbbrendű katalán szellemiség, a határtalan gőg és fölényesség
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 10., csütörtök 20:49
Neked nem szóltak? Van ott kb 6-7 fiatalember akik összesen jó ha 140 évesek. Mi kell még?Torquemada írta: De Haaland még csak egy ember. Ki lesz a többi sztár ?
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. február 10., csütörtök 19:05
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. február 10., csütörtök 18:04
A fizu háromnegyedét feketén kapja, nem kell rá adózni___Samy___ írta: Barcas haverom szerint szokjuk a gondolatot, hogy a norveg naluk fog jatszani. En nem hiszek neki, szerintem nagyjabol semmi nem szol amellett, hogy oda igazoljon. Max annyi, hogy o lehet ott a kiskiraly.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 10., csütörtök 17:48
Köszi. Tehát csak a katalánok fantazmagóriálnakkierkegaard írta:Pad'em írta: És honnan ez a Haaland Barca hullám? Nem látok semmi erre vonatkozó friss hírt.
ha googleba beirod h haaland barcelona daily mail (tudom tudom) akkor sok cikket dob ki a témában. Az egyik cikk forrása a sport (fogalmam sincs, hogy mennyire hiteles) https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... d-13216073
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 10., csütörtök 17:33
Hírek meg észérvek nen kellenej, mert Laporta meg Raiola a legnagobb BFF-ekPad'em írta: És honnan ez a Haaland Barca hullám? Nem látok semmi erre vonatkozó friss hírt.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 10., csütörtök 17:32
Pad'em írta: És honnan ez a Haaland Barca hullám? Nem látok semmi erre vonatkozó friss hírt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 10., csütörtök 17:28
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 10., csütörtök 17:23
ők meg szokják a gondolatot hogy évekig nem lesznek tényezők___Samy___ írta: Barcas haverom szerint szokjuk a gondolatot, hogy a norveg naluk fog jatszani. En nem hiszek neki, szerintem nagyjabol semmi nem szol amellett, hogy oda igazoljon. Max annyi, hogy o lehet ott a kiskiraly.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 10., csütörtök 17:15
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 10., csütörtök 16:57
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 9., szerda 22:21
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem