Valamit elnézhettél. Alig van olyan ezen a fórumon, aki leszólja őt. Egyszerűen csak annyit jegyeznek meg sokan, hogy indokolatlanul fényezik. Egy jobb passz és már zsenizik
Nem néztem el semmit.A mondandóm második fele meg pont arról szólt,hogy kvára hidegen hagy,hogy ki mit,írogat,mond Neymarol,vagy épp a Real Madridról,hogy milyen "szakértő" hogyan itél meg xy játékost,ahogy írtam nekem se kedvem,se időm nincs ezzel foglalkozni.De ha lenne is...most mit tegyünk???Vonuljunk fel tüntetni xy sportcsatorna székháza elé,táblákkal hogy "le a képernyőről hülyék"???Vagy fogalmazzunk nyílt levelet,xy napilapnak hogy baromságokat firkálnak napról,napra??Azzal jobb lesz???Én nem hiszem.De mindegy.Lezártam,teljesen fölösleges,aki más véleményen van,az hülye,annak nem való a foci...olyan meddő és értelmetlen olyasvalakivel vitázni,aki eldöntötte hogy ez fasza,emez nem,mint kontrázva kerekezni a himalájára...így van,nyafogjunk,bosszankodjunk,nap mint nap,hogy minket mindenki bánt,lenéz és savaz,ha ne aggy isten néha-néha nem,de akkor is...mer harcolunk...hol is hallottam már ezt???
De mindegy,befejztem...A Real Madridrol meg csak annyit,nem kell nekem bemutatni a klubot,meg hogy milyen sikereket ért el,meg hogy mi a madridizmus,mert már akkor a csapatnak szurkoltam,mikor az itt fórumozók közül sokan meg se voltak...