Sorozatok, TV műsorok
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Legújabb Fridi podcastot valaki látta?
A nyári-őszi beszélgetések Rab Árpáddal, Sixx-szel, Buda Péterrel, Szabó Csabával, Sz. Bíróval, de még Alföldivel is iszonyú jók voltak (volt, amit feleségemmel együtt néztünk), aztán Kadarkait végig se szenvedtem, Vitrayt meg mindig is utáltam, szóval telj. elengedtem a csatornát akkor körül, de szerintem Fridi is kicsit..
Aztán most ez a Szász Marcis anyag is teljesen furcsa lett.. 2 dolog miatt is:
1: SturczBandi totalcaros beszélgetése 1000x jobb volt, mint ez. Szerintem könnyebben meg is találták az összhangot, bár az autó tűnt a fő témának, mégis szerintem sokkal mélyebben kibeszéltek témákat. (meg szerintem SturczBandi az egyik legtehetségesebb, legjobban-alaposabban felkészülő tévés (akiket nézek, azok közül), itt Fridi kicsit mintha rutinból beszélgetett volna)
Fridi kicsit arra húzta fel a beszélgetést, hogy: ott voltál 6 évesen 195-ös iq-val, hol a Nóbel díjad Marci? Egyáltalán nem mentek bele (amibe a totalcarnál igen), hogy mennyire buta/nem létező volt a magyar zsenigondozás, hogy a műszakin konkrétan tanárok megfingatni akarták a zsenit, hogy "Namajdőkmegmutassák".. Sőt, inkább ő is számonkért rajta dolgokat: egyéni vállalkozás, saját ötlet, elég-e, hogy "csak" alkalmazott. Pedig szerintem nincs abban semmi szégyen, hogy zsenigyerekként "csak" dolgozik valahol, hisz nyilván iszonyú komplex gondolkodása van ekkora iq-val, és bizony boldogabb tud lenni így..
2: Meg túl sok volt a pop, a könnyen fogyaszthatóságra törekvés, ahelyett, hogy elmélyültek volna az érintett témákban (villanyautó, önvezetés). Itt látszik, mennyire gáz, ha az ember csak médiag**i és 0 technikai érzéke van..
Mondjuk Marcinak örülök, egy rendkívül intelligens (nyilván..) srác/kölyök (egyidősek vagyunk, szóval szerintem még lehet srácozni), nekem boldognak tűnik. Jókat gondol a világról, magáról, de szerintem Fridi ezt az 1 órát nem nagyon kéne mutogassa..
A nyári-őszi beszélgetések Rab Árpáddal, Sixx-szel, Buda Péterrel, Szabó Csabával, Sz. Bíróval, de még Alföldivel is iszonyú jók voltak (volt, amit feleségemmel együtt néztünk), aztán Kadarkait végig se szenvedtem, Vitrayt meg mindig is utáltam, szóval telj. elengedtem a csatornát akkor körül, de szerintem Fridi is kicsit..
Aztán most ez a Szász Marcis anyag is teljesen furcsa lett.. 2 dolog miatt is:
1: SturczBandi totalcaros beszélgetése 1000x jobb volt, mint ez. Szerintem könnyebben meg is találták az összhangot, bár az autó tűnt a fő témának, mégis szerintem sokkal mélyebben kibeszéltek témákat. (meg szerintem SturczBandi az egyik legtehetségesebb, legjobban-alaposabban felkészülő tévés (akiket nézek, azok közül), itt Fridi kicsit mintha rutinból beszélgetett volna)
Fridi kicsit arra húzta fel a beszélgetést, hogy: ott voltál 6 évesen 195-ös iq-val, hol a Nóbel díjad Marci? Egyáltalán nem mentek bele (amibe a totalcarnál igen), hogy mennyire buta/nem létező volt a magyar zsenigondozás, hogy a műszakin konkrétan tanárok megfingatni akarták a zsenit, hogy "Namajdőkmegmutassák".. Sőt, inkább ő is számonkért rajta dolgokat: egyéni vállalkozás, saját ötlet, elég-e, hogy "csak" alkalmazott. Pedig szerintem nincs abban semmi szégyen, hogy zsenigyerekként "csak" dolgozik valahol, hisz nyilván iszonyú komplex gondolkodása van ekkora iq-val, és bizony boldogabb tud lenni így..
2: Meg túl sok volt a pop, a könnyen fogyaszthatóságra törekvés, ahelyett, hogy elmélyültek volna az érintett témákban (villanyautó, önvezetés). Itt látszik, mennyire gáz, ha az ember csak médiag**i és 0 technikai érzéke van..
Mondjuk Marcinak örülök, egy rendkívül intelligens (nyilván..) srác/kölyök (egyidősek vagyunk, szóval szerintem még lehet srácozni), nekem boldognak tűnik. Jókat gondol a világról, magáról, de szerintem Fridi ezt az 1 órát nem nagyon kéne mutogassa..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Boba
Hat ez az evadzaro hagyott maga utan kivanni valot, az egyszer biztos. Latszott RR rendezoi munkaja, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a forgas.
Az elozo ket resz miatt megerte a sorozat, amugy eleg feleslegesnek erzem, remelem nem lesz full elmarvelesedve az SW.
Hat ez az evadzaro hagyott maga utan kivanni valot, az egyszer biztos. Latszott RR rendezoi munkaja, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a forgas.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A Reacher elég fasza lett, Alan Ritchsonnak jól áll ez a szerep. Mekkora állat te jó ég
Képek a Gyűrűk ura soriból.
Képek a Gyűrűk ura soriból.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ledaráltam a 6 rész Bobát
A recept ugyanaz mint a mandonál, viszont szerintem picit finomhangolva, hangulatosabb, profibb, kevesebb a filler. Cserébe a sisak nélküli Boba hát nem az igazi..de az utolsó két rész baszó lett az tény.
A recept ugyanaz mint a mandonál, viszont szerintem picit finomhangolva, hangulatosabb, profibb, kevesebb a filler. Cserébe a sisak nélküli Boba hát nem az igazi..de az utolsó két rész baszó lett az tény.
Nem illik.
Bocs a duplaert, a fanboy enem erosen aktivalodott.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mar kaptunk eloszereplos Ahsokat, Cad Banet, Saw Gerrerát és Bo-Katant, jon majd Thrawn is valoszinuleg az Ahsokaban, remelem hamarosan megkapjuk Hondot is. Legjobb az lenne, ha lenne neki is egy sorozata, mondjuk Johnny Depp alakitasaban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mar kaptunk eloszereplos Ahsokat, Cad Banet, Saw Gerrerát és Bo-Katant, jon majd Thrawn is valoszinuleg az Ahsokaban, remelem hamarosan megkapjuk Hondot is. Legjobb az lenne, ha lenne neki is egy sorozata, mondjuk Johnny Depp alakitasaban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem megy Mandohoz, es akkor ezzel megussza Kylo Ren meszarlasat. Mondjuk azt nem ertem, hogy Luke es Ahsoka miert erolteti ennyire a no attachment policyt, amikor o nekik is van vaj a fuluk mogott ilyen tekintetben.Mester77 írta:a végén szerinted mi lesz a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!grogu döntése?géza írta: Megneztem megegyszer.![]()
Nem tudom elhinni ezt a reszt, komolyan.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Badass Cabb Vanthhal inditunk, mondom ez jo. Aztan Luke es Grogu Jedi kepzes atyam. Luke deep fakeje baromi jo. A parhuzam Luke - Grogu es Yoda - Luke kozott. Ahsoka!! Anakinrol is megemlekezik. R2-t majdnem kihagytam. Cad fuckong Bane eloszereplos karakterkent. Anyam. Borogass. Hat minden volt ebben a reszben. Hihetetlen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha elfelejtetted, biztos nem volt fontos.davi10 írta: Boba
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Minden volt, csak Boba Fett nemgéza írta: Megneztem megegyszer.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Badass Cabb Vanthhal inditunk, mondom ez jo. Aztan Luke es Grogu Jedi kepzes atyam. Luke deep fakeje baromi jo. A parhuzam Luke - Grogu es Yoda - Luke kozott. Ahsoka!! Anakinrol is megemlekezik. R2-t majdnem kihagytam. Cad fuckong Bane eloszereplos karakterkent. Anyam. Borogass. Hat minden volt ebben a reszben. Hihetetlen.
De nagy pacsi Filoni-nak és Favreau-nek, nagyon jól építgetik ezt az egészet.
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Boba

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Minden volt, csak Boba Fett nemgéza írta: Megneztem megegyszer.![]()
- Mester77
a végén szerinted mi lesz a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!grogu döntése?géza írta: Megneztem megegyszer.![]()
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Megneztem megegyszer.
Uj Bobat nezzetek. Csodas.
-
Karim the king
- Kedvenc játékosaid: Karim
Ted LassoPipita írta:Arról én is csak jókat hallottam még.Caraway írta:
En csak egyet lattam, de az rohadt jo volt. A netflixen van, a Sunderlandrol szol. A cime az, hogy Sunderland till I die.
Amúgy az English Game amit érdemes még megnézni, az se volt rossz, bár az picit más mint a City propaganda filmje.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ozark 4. evad kivegezve.
hat kicsit ugy tunik, nem tudjak mar hova huzni, szoval picit visszaesett szvsz, de az utolso resz odavag.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!darlene-t sejtettem, hogy nem viszi vegig a sorozatot
de nem hittem volna, hogy wyatt-ot is kinyirjak.
osszessegeben kezd kimerulni az elem, de azert a befejezes miatt elegge varos a season 4 part 2.
hat kicsit ugy tunik, nem tudjak mar hova huzni, szoval picit visszaesett szvsz, de az utolso resz odavag.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!darlene-t sejtettem, hogy nem viszi vegig a sorozatot
de nem hittem volna, hogy wyatt-ot is kinyirjak.
osszessegeben kezd kimerulni az elem, de azert a befejezes miatt elegge varos a season 4 part 2.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Orditva rohogtunk osztalytarsakkal, mikor allandoan meg akarta döfködni bulmat, itt tenyleg igaz, hogy regen minden jobb volt.
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Újrázom a Dragon Ball-t, vágatlanul. Hát durva, hogy milyen szexista és beteg ez a mese.
Imádom a poénját meg Zseniális Teknőst. Mondjuk egy beteg pedofil, de akkor is.
Az írónak nem kevés baja lehet, ha a személyiségét vetítte ki valamilyen szinten. Mondjuk nem normálisak a japánok.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Arról én is csak jókat hallottam még.Caraway írta:En csak egyet lattam, de az rohadt jo volt. A netflixen van, a Sunderlandrol szol. A cime az, hogy Sunderland till I die.h3x0r írta: Most latom, hogy Neymarnak is kijott a sorozata netflixre: https://www.imdb.com/title/tt16428640/
Milyen mas focis sorozatok vannak meg? First Team Juventust szedtem le nemreg meg az All or Nothing City-t es Tottenham Hotspur-t.
Amúgy az English Game amit érdemes még megnézni, az se volt rossz, bár az picit más mint a City propaganda filmje.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
En csak egyet lattam, de az rohadt jo volt. A netflixen van, a Sunderlandrol szol. A cime az, hogy Sunderland till I die.h3x0r írta: Most latom, hogy Neymarnak is kijott a sorozata netflixre: https://www.imdb.com/title/tt16428640/
Milyen mas focis sorozatok vannak meg? First Team Juventust szedtem le nemreg meg az All or Nothing City-t es Tottenham Hotspur-t.
Tervbe van, de a gyerkőc miatt nem sok időm van ilyen úri huncutságokra.'shutterisland írta: valaki ozark 4. evad ?
en valszeg ma kezdek neki, tegnap jutottam el oda a 3.-ban, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!helent fejbe lovik, az utolso ket resz azert eleg huzos volt ezzel a csavarral meg a ben féle mellek szallal.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valaki ozark 4. evad ?
en valszeg ma kezdek neki, tegnap jutottam el oda a 3.-ban, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!helent fejbe lovik, az utolso ket resz azert eleg huzos volt ezzel a csavarral meg a ben féle mellek szallal.
- h3x0r
Most latom, hogy Neymarnak is kijott a sorozata netflixre: https://www.imdb.com/title/tt16428640/