Mozi, filmek
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Mozi, filmek
Sok ostobaval, akiknek ez kell szellemi szint es szellemi ehseg kielegitesre, leultetnem es egyhuzamban megnezetnem az egeszosszes filmet, enyhe mekanikuss narancs style
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A 21. század CGI-jal fűszerezett virtual-reality marketinggépezete, hölgyeim és uraim.
Engem teljesen kizökkentett a Disney belőle úgy a 3. Iron Man után. Sajnálom, mert amúgy bírtam ezeket, gyerekkoromban képregényeket is olvastam, amik miatt külön vártam 10 éve pl. az első Avengers filmet. De ettől nem értem, hogyan nincs csömöre embereknek. Fél évente az arcunkba tolnak (szó szerint) valami mém és klikkgyárat.
Olyan, mintha az elején kaptunk volna valami kis lekváros fánkot, amiről tudod, hogy nem túl egészséges, de jó néha enni. Most meg karamelles, csokis, m&mses, vattacukros, mogyóróvajas egyszerre.
Engem teljesen kizökkentett a Disney belőle úgy a 3. Iron Man után. Sajnálom, mert amúgy bírtam ezeket, gyerekkoromban képregényeket is olvastam, amik miatt külön vártam 10 éve pl. az első Avengers filmet. De ettől nem értem, hogyan nincs csömöre embereknek. Fél évente az arcunkba tolnak (szó szerint) valami mém és klikkgyárat.
Olyan, mintha az elején kaptunk volna valami kis lekváros fánkot, amiről tudod, hogy nem túl egészséges, de jó néha enni. Most meg karamelles, csokis, m&mses, vattacukros, mogyóróvajas egyszerre.
- hehetheoriginal
Ujabb gagyi szar, egyétekhalamadrid írta:Úgy tűnik Raimi kitett magáért. Nagyon jó lenne ismét egy bitang filmet látni a Marveltől és meg is van rá az esély. Egyedül azt nem értem, hogy mit keres ott egy fordított kentaursoadroli írta: új Dr. Strange trailer![]()
. Szerk: közben az internett megadta rá a választ. Már a hozzá tartozó színészt is írja.
Madness![]()
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://youtu.be/CN2kdSVEDzY
Ebben egy zombi Skarlát boszi (
) meg a lenyalt/hátrafogott hajú Strange is látható, előbbi ugye a "What If?" sorozatban jelent meg, ráadásul az ajánló sem is tűnik kamunak, sőt.
Ebben egy zombi Skarlát boszi (
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elvileg X Professzor gurult be 1:18nál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Úgy tűnik Raimi kitett magáért. Nagyon jó lenne ismét egy bitang filmet látni a Marveltől és meg is van rá az esély. Egyedül azt nem értem, hogy mit keres ott egy fordított kentaursoadroli írta: új Dr. Strange trailer
Madness
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. február 14., hétfő 1:58-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
kierkegaard
Aki szeretne egy borzalmasan jó doku filmet nézni függőkről és megérteni mi az, hogy trauma annak ajánlom az alábbit megnézésre: https://videa.hu/videok/tudomany-techni ... HZmXGNY0Uj
Nagyon erős anyag.
A főszereplője dr Máté Gábor, kanadai orvos aki itthon is az egyik legnépszerűbb és neki IS köszönhetjük, hogy új nézőpontot kaphatott az addiktológiai kezelés és az ADD/ADHD.
Nagyon erős anyag.
A főszereplője dr Máté Gábor, kanadai orvos aki itthon is az egyik legnépszerűbb és neki IS köszönhetjük, hogy új nézőpontot kaphatott az addiktológiai kezelés és az ADD/ADHD.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
AZ UTOLSÓ PÁRBAJ: Egy bő fél órával hosszabb a kelleténél, de így is egy jobb Scott-film az utóbbi időkből. Nézhető darab, de azért maradandó élmény nem lesz.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
The Darjeeling limited
Hu, regen lattam ennyire rossz filmet.
Hu, regen lattam ennyire rossz filmet.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
House of Gucci
A szaloncukor testű lady gaga ripacskodik sokkal jobb de unottabb színészek között, unalmas és közepes volt.
A szaloncukor testű lady gaga ripacskodik sokkal jobb de unottabb színészek között, unalmas és közepes volt.
Nem illik.
Egyebkent meglepoen jol nyomta, bar a vege fele mar legszivesebben agyontapostam volna, de az csak a karakter miatt volt.
Pacino de oreg mar basszus.
Pacino de oreg mar basszus.
- hehetheoriginal
Ősoadroli írta:azért ha úgy lenne, nem löknéd el magadtólhehetheoriginal írta: Megneztem en is, szegeny alibabaladygaga nagyon csunya szegeny![]()
Nem veletlen maszkolta el magat fiatalkoraban a klippekben![]()
![]()
De.
Max sugárdedi lennek, hogy miutan evekig mergeznem eszrevetlenul, es elpatkol, enyem legyen a vagyon.
De nyilvan kelletnem magam, mint Steve a fiúzsúron, es nem engednem, hogy megrontson a nagy orraval meg a dagadt kis testevel
thereisonly1ronaldo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
azért ha úgy lenne, nem löknéd el magadtólhehetheoriginal írta: Megneztem en is, szegeny alibabaladygaga nagyon csunya szegeny![]()
Nem veletlen maszkolta el magat fiatalkoraban a klippekben![]()

- hehetheoriginal
Megneztem en is, szegeny alibabaladygaga nagyon csunya szegenyFaust írta: Hat ez a House of Gucci eleg kozepesre sikeredett. Trademark Scott.![]()
Nem veletlen maszkolta el magat fiatalkoraban a klippekben
thereisonly1ronaldo
Hat ez a House of Gucci eleg kozepesre sikeredett. Trademark Scott.
Richard király elég jóra sikerült. Ha pottyan érte az Oscar Will Smithnek teljesen érthető is lesz. Más nem biztos hogy ilyen jól viselte volna a rövidgatyát a zoknival.
- Remy
- Kapcsolat:
SZELLEMIRTÓK - ÖRÖKSÉG: Na, ilyen az, amikor tisztelettel nyúlsz az eredetihez és egyszerre nézel hátra és előre. Nosztalgia, fan service, de megalapozása egy újkori Szellemirtónak. Régen csalódtam ennyire kellemesen egy filmben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ahhoz képest hogy netflixes egész fasza a How i fell in love with a gangster. Egész jól átadja a kelet európai feelinget és a zenékkel is megvettek engem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sok filmet nem láttam idén, de kétlem, hogy a best directors lista teljes lenne DV nélkül.soadroli írta: oscar jelöltek, ha érdekel valakit.