https://www.youtube.com/watch?v=2RkeMcN ... nel=444.hu

vadkeleti balkán szint
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 12., szombat 10:28
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 10., csütörtök 14:33
A diót nem valami kieszi, és el kell felejteni termeszteni itthon is? Csak fél füllel hallottam ilyet, és nem értek hozza.kiserik írta:- Aki szerint teljesen rendben van, hogy megállapodásokat egyoldalúan meg lehet változtatni megkárosítva a másik feletRealista24 írta:
Add ki magadból bátran![]()
Gondolom tudatlan barom vagyok, a mezőgazdaságban dolgozók a becsület mintapéldányai, és sosem játszottak a támogatásokkal, ingyen pénzekkel, stb.stb.
- Aki ennyi empátiát érez egy embertársa, közössége egy tagja iránt, és nagyot röhög annak nyomorán
- Aki általánosít és ez alapján elítél mindenkit
- Akit semmi nem érdekel, csak hogy neki jó legyen
Mintapéldánya a 2022es magyar embernek.
UI: mivel ez nem mg topic, így nem megyek bele a kajszi termesztés részleteibe, költségeibe. 25 éve ezt csinálom, sokat mond, hogy a következő ültetvényem dió lesz. Támogatásért. Lassan messziről fogunk köszönni a magyar kajszinak, de lehet, hogy a többi gyümölcsnek is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 13:56
Te most személyeskedni akarsz csak vagy van valami értlemes hozzáfűznivalód is?kiserik írta:- Aki szerint teljesen rendben van, hogy megállapodásokat egyoldalúan meg lehet változtatni megkárosítva a másik feletRealista24 írta:
Add ki magadból bátran![]()
Gondolom tudatlan barom vagyok, a mezőgazdaságban dolgozók a becsület mintapéldányai, és sosem játszottak a támogatásokkal, ingyen pénzekkel, stb.stb.
- Aki ennyi empátiát érez egy embertársa, közössége egy tagja iránt, és nagyot röhög annak nyomorán
- Aki általánosít és ez alapján elítél mindenkit
- Akit semmi nem érdekel, csak hogy neki jó legyen
Mintapéldánya a 2022es magyar embernek.
UI: mivel ez nem mg topic, így nem megyek bele a kajszi termesztés részleteibe, költségeibe. 25 éve ezt csinálom, sokat mond, hogy a következő ültetvényem dió lesz. Támogatásért. Lassan messziről fogunk köszönni a magyar kajszinak, de lehet, hogy a többi gyümölcsnek is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 10., csütörtök 13:01
- Aki szerint teljesen rendben van, hogy megállapodásokat egyoldalúan meg lehet változtatni megkárosítva a másik feletRealista24 írta:Add ki magadból bátrankiserik írta:
Itt ülök fél órája és nem tudom erre mit lehetne írni.![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. február 10., csütörtök 12:55
Ez igaz, viszont ebben egy nagyon komoly hátránya volt/van az ellenzéknek: amíg a Fidesz “végtelen” pénzből gazdálkodik, addig az ellenzéket lélegeztető gépen tartja (pénzügyileg). Amit nem tudsz megoldani pénzzel, azt old meg sok pénzzel, a hírhedt mondás maximálisan igaz a kormányunkra.Realista24 írta:Persze, másból nem tudok, általánosítani meg nem akarok pár IQ betyár miatt.sámat írta:
Szerinted ahol az ország 1/3-a kétszámjegyű számokat nem tud összeadni, ott ezeket tudják?![]()
Illetve alábecsülöd a propaganda erejét, nagyon és magadból, ill. a közvetlen környezetedből indulsz ki.
Viszont az ellenzéknek volt 5-10 éve felkészülni erre, kutatni, vizsgálódni, meghatározni a célbázist, stb., mert nem 5m emberre van szükségük, hanem a 2018asnál pár százezerrel többre.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. február 10., csütörtök 12:53
A kp-t sokszor úgy értelmezik, hogy hitel nélkül. Mivel Magyarországon a gazdasági társaságok közötti, azonos ügylet kapcsán, a havi kp számlakiegyenlítés 1,5 millió forintra van korlátozva, meglepne, ha tényleges kp-ról beszélünk. Főleg, hogy a feletti részt 20-20% mértékű bírsággal büntetik. Ha a kérdés költői volt, akkor nem válaszoltam.Realista24 írta: A Márki-Zay Péter kampányát nyíltan támogató, az ügyészség által börtönnel fenyegetett műtrágyakirály cégétől vásárolt műtrágyát a felcsúti dollármilliárdos érdekeltsége. A tízmilliárdos biznisz annak fényében is érdekes, hogy a kormány folyamatosan támadja Bige Lászlót.
Ádázul üldözik a hatóságok Bige Lászlót, a színfalak mögött viszont, úgy fest, a műtrágyakirály megfér az ország első számú oligarchájával, Mészáros Lőrinccel. Piaci forrásaink szerint cégeik gond nélkül üzletelnek:
december és január során több tételben 10,5 milliárd forint értékű műtrágyát vett az Agrolink Zrt. készpénzes előrefizetéssel a Nitrogénművek Zrt.-től.
10,5 mrd kp![]()
![]()
Ez is fake news amúgy? A kérdés komoly.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 10., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 10., csütörtök 12:50
Orcsány jobb.Marky írta: Ha valakinek vannak ketsegei, ajanlom lepjen be egy akarmilyen konteos fb csoportba. Na ezek az emberek vesznek korul minket millios nagysagrendben es ok szavazzak meg Gyurbant.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 12:47
Ezért szívja kiserik iscsababarca írta: Bigéről akartam írni, amikor az a "baloldali oligarcha" listát írta valaki, hogy Bige pont nem jó példa, mert ő egész jól elevickélt a 90-es évektől kezdve bármilyen kormánya is volt az országnak.
Mi benne voltunk a mezőgazdaságban, legjobb barátomék is benne vannak.
Legjobb biznisz a támogatás, szívta is a fogát, amikor kijött ez a rendelet.
Szóval @realista jól írta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 12:42
Gyurbán, ez jó. Ezért mondom, teljes reset, mint ami a magyar fociban kéne és elfelejteni az elmúlt 20-30 évet.Marky írta: Ha valakinek vannak ketsegei, ajanlom lepjen be egy akarmilyen konteos fb csoportba. Na ezek az emberek vesznek korul minket millios nagysagrendben es ok szavazzak meg Gyurbant.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 12:41
Félreérthető voltam. A bizniszt gondoltam, hogy igaz a kialakult helyzet miatt. Itt a kapcsolatokra, pártállásra voltam kíváncsi, hogy igaz-e.füst írta:Szerintem ez stratégiai célú vásárlás volt, most pár hónap leforgása alatt 3x akkora lett a műtrágya ára. Az oroszok felfüggesztették az exportot, és a földgáz ára is kilőtt, így az európai műtrágyagyárak vagy nem termelnek, vagy csak egyre drágábban.Realista24 írta: A Márki-Zay Péter kampányát nyíltan támogató, az ügyészség által börtönnel fenyegetett műtrágyakirály cégétől vásárolt műtrágyát a felcsúti dollármilliárdos érdekeltsége. A tízmilliárdos biznisz annak fényében is érdekes, hogy a kormány folyamatosan támadja Bige Lászlót.
Ádázul üldözik a hatóságok Bige Lászlót, a színfalak mögött viszont, úgy fest, a műtrágyakirály megfér az ország első számú oligarchájával, Mészáros Lőrinccel. Piaci forrásaink szerint cégeik gond nélkül üzletelnek:
december és január során több tételben 10,5 milliárd forint értékű műtrágyát vett az Agrolink Zrt. készpénzes előrefizetéssel a Nitrogénművek Zrt.-től.
10,5 mrd kp![]()
![]()
Úgy gondolom ezért kötöttek már most le ekkora mennyiségben műtrágyát.
Korábban írtam, de a jelenlegi helyzet alapján cudar időkre lehet számítani, és szerintem erre próbálnak felkészülni.
Az időzítést is erre tudom fogni, választások előtt eléggé wtf egy ilyen vásárlás, de minél tovább várnak, annál drágább lesz, vagy egyszerűen más piaci szereplő egyszerűen csak elorozza, és aztán még nehezebb lesz beszerezni.
Persze lehet hogy csak én gondolom így.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 10., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 12:39
Persze, másból nem tudok, általánosítani meg nem akarok pár IQ betyár miatt.sámat írta:Szerinted ahol az ország 1/3-a kétszámjegyű számokat nem tud összeadni, ott ezeket tudják?Realista24 írta:
De attól, hogy törlik Pista üzenetét, még a kormány ellen fog szavazni. Illetve ebben semmi új nincs, mindenki tudja, hogy csinálják.
A kamu profilokat meg a hülye is realizálja, vagy elhiszik amit ír vagy nem, olyan mint egy fizetett hirdetés (termék, szolgáltatás, politika), már az első perctől át vagy verve, de azért bízol benne, hogy a Meki egészséges kaját ad, mert azt mondják, pláne zero kólával.![]()
Illetve alábecsülöd a propaganda erejét, nagyon és magadból, ill. a közvetlen környezetedből indulsz ki.
HozzászólásSzerző: sámat » 2022. február 10., csütörtök 12:28
Szerinted ahol az ország 1/3-a kétszámjegyű számokat nem tud összeadni, ott ezeket tudják?Realista24 írta:De attól, hogy törlik Pista üzenetét, még a kormány ellen fog szavazni. Illetve ebben semmi új nincs, mindenki tudja, hogy csinálják.sámat írta:
Egy pécsi barátom feladata az, hogy kamu profilokat hozzon létre közösségi oldalakon és azokkal kommenteljen, illetve a kormányt szidók üzeneteit/hozzászólásait törölje. Aki megkereste ezzel a “munkával”, az lölö legnagyobb média cégének egyik vezetője. A srác minden pénteken Revolutra kapja a “fizetését”, se szerződés, se bejelentés, semmi![]()
Amúgy azért nem költ a Fidesz az oktatásra meg az egészségügyre, mert ki akarják végezni ezeket és fizetőssé tenni, mindenkit átterelni. Amikor a kismama feleségem a kórházban egy szelet száraz kenyeret és egy kis vajat kap vacsorára, plusz az egészségügyi dolgozok rajta vezetik le a frusztrációjukat, akkor én is átgondolom, hogy a következő gyerekre kifizetem az 1 millát valamelyik magánba.
Na most, vajon kinek a kezében lesznek az alapítványi sulik, magánkórházak és vajon milyen pénzből fognak megépülni, felfejlődni?
A kamu profilokat meg a hülye is realizálja, vagy elhiszik amit ír vagy nem, olyan mint egy fizetett hirdetés (termék, szolgáltatás, politika), már az első perctől át vagy verve, de azért bízol benne, hogy a Meki egészséges kaját ad, mert azt mondják, pláne zero kólával.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 10., csütörtök 12:18
Szerintem ez stratégiai célú vásárlás volt, most pár hónap leforgása alatt 3x akkora lett a műtrágya ára. Az oroszok felfüggesztették az exportot, és a földgáz ára is kilőtt, így az európai műtrágyagyárak vagy nem termelnek, vagy csak egyre drágábban.Realista24 írta: A Márki-Zay Péter kampányát nyíltan támogató, az ügyészség által börtönnel fenyegetett műtrágyakirály cégétől vásárolt műtrágyát a felcsúti dollármilliárdos érdekeltsége. A tízmilliárdos biznisz annak fényében is érdekes, hogy a kormány folyamatosan támadja Bige Lászlót.
10,5 mrd kp![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 10., csütörtök 12:11
Ez nem fake, tenyleg megtortent ez a tranzakcio par honapja. Pont errol kerdeztek tegnap az atvbe MZPt:Realista24 írta: A Márki-Zay Péter kampányát nyíltan támogató, az ügyészség által börtönnel fenyegetett műtrágyakirály cégétől vásárolt műtrágyát a felcsúti dollármilliárdos érdekeltsége. A tízmilliárdos biznisz annak fényében is érdekes, hogy a kormány folyamatosan támadja Bige Lászlót.
10,5 mrd kp![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. február 10., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 12:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 11:09
Add ki magadból bátrankiserik írta:Itt ülök fél órája és nem tudom erre mit lehetne írni.Realista24 írta:
Jajj, ezt a kárenyhítést hagyjuk már kérlek. Lehet, hogy téged ez érint, és a 10%ba tartozol, aki ezt a kárenyhítést sosem használta arra, hogy megszedhesse belőle magát, de tudod nagyon jól, hogy ez egy aranybánya volt az ágazatnak. Ha volt kár, hanem volt kár, mindenki tartotta a markát.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 11:07
De attól, hogy törlik Pista üzenetét, még a kormány ellen fog szavazni. Illetve ebben semmi új nincs, mindenki tudja, hogy csinálják.sámat írta:Egy pécsi barátom feladata az, hogy kamu profilokat hozzon létre közösségi oldalakon és azokkal kommenteljen, illetve a kormányt szidók üzeneteit/hozzászólásait törölje. Aki megkereste ezzel a “munkával”, az lölö legnagyobb média cégének egyik vezetője. A srác minden pénteken Revolutra kapja a “fizetését”, se szerződés, se bejelentés, semmikierkegaard írta:
Én azt írtam, hogy a kamu kommentelők feladata ugyan az mint a kesmának. A doku meg egy ismeretterjesztő. Ha van benned igény akkor letudod csekkolni mennyire van valóságalapja.![]()
Amúgy azért nem költ a Fidesz az oktatásra meg az egészségügyre, mert ki akarják végezni ezeket és fizetőssé tenni, mindenkit átterelni. Amikor a kismama feleségem a kórházban egy szelet száraz kenyeret és egy kis vajat kap vacsorára, plusz az egészségügyi dolgozok rajta vezetik le a frusztrációjukat, akkor én is átgondolom, hogy a következő gyerekre kifizetem az 1 millát valamelyik magánba.
Na most, vajon kinek a kezében lesznek az alapítványi sulik, magánkórházak és vajon milyen pénzből fognak megépülni, felfejlődni?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem