Feher macska volt?sebydani írta: #catlifematters

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 10., csütörtök 13:48
Feher macska volt?sebydani írta: #catlifematters
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 10., csütörtök 13:40
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. február 10., csütörtök 13:29
Michail Antonio is the first teammate of Zouma to speak out and he gave a powerful response:Aztán meg jön a sok fajtársa, hogy azért van meghurcolva mert néger.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 10., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 10., csütörtök 10:41
Ez a hozzáállás megy a szüleim korosztályában. Nem rugdossuk a gyengébbeket. Mi ebben a bonyolult?ikelemen5 írta: Nehogymár egy kva macska=három éves gyerek. Ez belemagyarázás.
Az egy kibaszott állat, mármint a macska.![]()
Azt nem értem, hogy miért veszik fel az ilyet telefonra?
Az egész világ kameráz. Végtelenül idegesítő, hogy ha egy játékos gólt rúg, és mutatják, hogy fut mi a nézőtér felé, az emberek fele videóz? Mi a pöcsömért? Egy macskát odébbrúg valaki, azt miért kell?
idióták az emberek.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 10., csütörtök 10:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 10., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 10., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 10., csütörtök 8:29
Ez ez állat annyira tudja megvédeni magát, mint egy 3 éves gyerek. Ha ekkora erőfölényem van gusztustalan ezt kihasználni. Nem véletlenül nem ütünk nőket sem.M1Ö írta:Nem tudom mit érezhet az, aki belerúg egy macskába, de azt azért túlzás állítani, hogy képes sokkal rosszabb dolgokra is. Ne bántson senki senkit és semmit, én is azt vallom, de ez a rögtöni elítélés és túlzott bűntetés se normális.Dupla D írta: Szerintem, aki ilyet megcsinál egy védtelen állattal, az képes sokkal rosszabb dolgokra is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 10., csütörtök 8:28
Úgy értem, hogy nem normális, hogy ki kell hátráljon mögüle, mert a nép elítéli.Halfkey írta: de az Adidas példádat nem értem.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 10., csütörtök 8:24
Nem tudom mit érezhet az, aki belerúg egy macskába, de azt azért túlzás állítani, hogy képes sokkal rosszabb dolgokra is. Ne bántson senki senkit és semmit, én is azt vallom, de ez a rögtöni elítélés és túlzott bűntetés se normális.Dupla D írta: Szerintem, aki ilyet megcsinál egy védtelen állattal, az képes sokkal rosszabb dolgokra is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 10., csütörtök 8:23
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 10., csütörtök 8:20
Szerintem, aki ilyet megcsinál egy védtelen állattal, az képes sokkal rosszabb dolgokra is. Patkány az ilyen a tesójával együtt. Nem sajnálom, ha rámegy a karrierje.M1Ö írta:Na ez a baj, nem a Greenwood-os sztori.... Én állatbarát vagyok, imádom az állatokat, de ennyi miatt ne csináljanak már ki embereket. Gondolom őt is támadják az állatvédő szeevezetek, mert a klub 250.000 fontra bűntette, amit el is adakoztak. Ami nagyon helyes is, de itt meg kelletz volna álljon a sztorinak. De nála is kihátrált az Adidas pl. Meg 4 év börtön...'shutterisland írta: kozben egyre jobban porog a zouma-s macskas video, es 4 evet is kaphatna erte francaiorszagban.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 10., csütörtök 8:13
Na ez a baj, nem a Greenwood-os sztori.... Én állatbarát vagyok, imádom az állatokat, de ennyi miatt ne csináljanak már ki embereket. Gondolom őt is támadják az állatvédő szeevezetek, mert a klub 250.000 fontra bűntette, amit el is adakoztak. Ami nagyon helyes is, de itt meg kelletz volna álljon a sztorinak. De nála is kihátrált az Adidas pl. Meg 4 év börtön...'shutterisland írta: kozben egyre jobban porog a zouma-s macskas video, es 4 evet is kaphatna erte francaiorszagban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 10., csütörtök 8:02
HozzászólásSzerző: Volcanor » 2022. február 10., csütörtök 1:37
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. február 9., szerda 23:42
ha a tulajdonos dán vagy portugál lenne még érteném,'shutterisland írta: nezegettem a brentfordnal, hogy vajon eriksen ott van e a padon.
talaltam meg 7 dánt + az edzo is dán, ez mar idezi az egykori portugal bagazst a wolvesnal.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 9., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 9., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 9., szerda 22:26
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem