Dupla D írta:
Akkor ez alapján 4 éve a Jobbik, Momentum, LMP hármas közül kellett volna valakire szavaznod.
Ha ez alapján szavaznék, akkor rájuk kellett volna. Csak én nem hiszek abban hogy a következő kormány nem lesz korrupt, így nem ez dönt.
Én sajnos 4-5 évvel ezelőtt láttam kiutat ebből a helyzetből, amikor még gyenge volt a DK. Én úgy hiszem ahogy alább is írták, egy reset kéne, és ennek nem látom más módját, minthogy a DK teljesen megbukik, Feri eltűnik, a sleppjével és az előző rendszer vezetőinek leszármazottaival együtt. Szóval egy DK bukás, és helyette egy tényleg patyolattiszta múlttal rendelkező tagokból felálló mozgalom lenne szerintem a kulcs. Először az ellenzék legyen tiszta, és akkor majd elkezdek reménykedni.
És ami azt illeti biztos nem kell reménykednem, mert mindenki összeállt ferivel, így egy kormányváltástól sem várok semmit. Semmi nem fog változni, csak más lesz a szereposztás.
Emezek közbeszerzések túlárazott elnyerésével gyarapodnak, azok meg az állami vagyon eladásából szereznek maguknak jutalékot. Akkoriban az volt a divat, de meglátjuk, lehet azóta finomodott Gyurcsányék módszere.