Én azért nem tudok egyetérteni ezzel a gondolkodásmóddal, mert azok is újra szerepet kapnak benne akik egyszer már el lettek küldve. így meg elveszik a lényeg. Gondolom ha most sikerül leváltani a fideszt, és kiderül hogy amazok se kevésbé korruptak, akkor sem szívesen hoznád vissza a fideszt. Pedig ha nem lesz más?Puding írta:
Ezért írtam pár napja, hogy ha szar lesz a következő kormány egy esetleges váltás után, akkor őket is el kell zavarni. Erről szól a demokrácia. Nem arról, hogy "DEHÁTÚGYISLOPNAAMÁSIKIS", nem mindegy? Nem, akkor majd szépen azok is el lesznek küldve. Mindig lesznek korrupt politikusok, de a mértéke kurvára nem mindegy, meg hogy milyen rendszer van felépítve. Bár itt már meg van baszódva az egész szerintem. Az emberek gondolkodás módján nem lehet változtatni.
Ha megint visszakerül Gyurcsány és a sleppje akkor az a tanulság, hogy igazából bármit megtehet egy vezető, utána 4, 8, 12 évvel később megint kaphat lehetőséget, ha elég türelmes. Pont hogy így nincs így igazi következmény. Szerintem.
Nekem ezért nem tetszik ez a megoldás.