Premier League
Re: Premier League
nyilvan nem kap erte 4 ev bortont meg semennyit sem. de attol meg nem normalis amit csinalt es nagyon helyes ha a szponzorok kilepnek mogule. penzbuntetes ok de neki ez nem osszeg. a macska remelhetoleg meguszta minden nagyobb gond nelkul.
mondjuk 1 ev felfuggesztettet adnek neki hogy kicsit visszavegyen
mondjuk 1 ev felfuggesztettet adnek neki hogy kicsit visszavegyen
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Berti, értsd ahogy írta a kolléga, és próbáljuk meg a személyeskedést a politika topicra tartogatni. Köszke.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nehogymár egy kva macska=három éves gyerek. Ez belemagyarázás.
Az egy kibaszott állat, mármint a macska.
Azt nem értem, hogy miért veszik fel az ilyet telefonra?
Az egész világ kameráz. Végtelenül idegesítő, hogy ha egy játékos gólt rúg, és mutatják, hogy fut mi a nézőtér felé, az emberek fele videóz? Mi a pöcsömért? Egy macskát odébbrúg valaki, azt miért kell?
idióták az emberek.
Az egy kibaszott állat, mármint a macska.

Azt nem értem, hogy miért veszik fel az ilyet telefonra?
Az egész világ kameráz. Végtelenül idegesítő, hogy ha egy játékos gólt rúg, és mutatják, hogy fut mi a nézőtér felé, az emberek fele videóz? Mi a pöcsömért? Egy macskát odébbrúg valaki, azt miért kell?
idióták az emberek.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez ez állat annyira tudja megvédeni magát, mint egy 3 éves gyerek. Ha ekkora erőfölényem van gusztustalan ezt kihasználni. Nem véletlenül nem ütünk nőket sem.M1Ö írta:Nem tudom mit érezhet az, aki belerúg egy macskába, de azt azért túlzás állítani, hogy képes sokkal rosszabb dolgokra is. Ne bántson senki senkit és semmit, én is azt vallom, de ez a rögtöni elítélés és túlzott bűntetés se normális.Dupla D írta: Szerintem, aki ilyet megcsinál egy védtelen állattal, az képes sokkal rosszabb dolgokra is.
Itt meg van egy egyértelmű videó, amin ő van, és nem is tagadta. Innentől kezdve nem nagyon kell gondolkodniuk ezen az Adidasnál.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Úgy értem, hogy nem normális, hogy ki kell hátráljon mögüle, mert a nép elítéli.Halfkey írta: de az Adidas példádat nem értem.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Nem tudom mit érezhet az, aki belerúg egy macskába, de azt azért túlzás állítani, hogy képes sokkal rosszabb dolgokra is. Ne bántson senki senkit és semmit, én is azt vallom, de ez a rögtöni elítélés és túlzott bűntetés se normális.Dupla D írta: Szerintem, aki ilyet megcsinál egy védtelen állattal, az képes sokkal rosszabb dolgokra is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Egyetértek azzal hogy nem feltétlenül kellene teljes meghurcolás, de az Adidas példádat nem értem. Ők már miért ne hátrálhatnának ki egy ilyenért? Rengeteg pénzt kapnak a ‘hírességek’ a különböző márkáktól amiért cserébe általában minimális tevékenységet várnak el, lényegében az eddig felépített személyes brandet fizetik meg. Ha ezt a játékos elbassza, akkor még jó hogy nem ér ugyanannyit mint addig. Piaci szereplő, gazdaságilag indokolt döntéseket kell hozni.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Szerintem, aki ilyet megcsinál egy védtelen állattal, az képes sokkal rosszabb dolgokra is. Patkány az ilyen a tesójával együtt. Nem sajnálom, ha rámegy a karrierje.M1Ö írta:Na ez a baj, nem a Greenwood-os sztori.... Én állatbarát vagyok, imádom az állatokat, de ennyi miatt ne csináljanak már ki embereket. Gondolom őt is támadják az állatvédő szeevezetek, mert a klub 250.000 fontra bűntette, amit el is adakoztak. Ami nagyon helyes is, de itt meg kelletz volna álljon a sztorinak. De nála is kihátrált az Adidas pl. Meg 4 év börtön...'shutterisland írta: kozben egyre jobban porog a zouma-s macskas video, es 4 evet is kaphatna erte francaiorszagban.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- M1Ö
Na ez a baj, nem a Greenwood-os sztori.... Én állatbarát vagyok, imádom az állatokat, de ennyi miatt ne csináljanak már ki embereket. Gondolom őt is támadják az állatvédő szeevezetek, mert a klub 250.000 fontra bűntette, amit el is adakoztak. Ami nagyon helyes is, de itt meg kelletz volna álljon a sztorinak. De nála is kihátrált az Adidas pl. Meg 4 év börtön...'shutterisland írta: kozben egyre jobban porog a zouma-s macskas video, es 4 evet is kaphatna erte francaiorszagban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kozben egyre jobban porog a zouma-s macskas video, es 4 evet is kaphatna erte francaiorszagban.
mindket hatosag nyomoz az ugyben, a macskat elkoboztak
mindket hatosag nyomoz az ugyben, a macskat elkoboztak
Gyors Google keresés után: A Brentford és az FC Midtjylland tulajdonosa is Matthew Benham.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha a tulajdonos dán vagy portugál lenne még érteném,'shutterisland írta: nezegettem a brentfordnal, hogy vajon eriksen ott van e a padon.
talaltam meg 7 dánt + az edzo is dán, ez mar idezi az egykori portugal bagazst a wolvesnal.
de így miért jó, ha egy nemzet ennyire felül van reprezentálva ezen kluboknál?

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben Coutinho gól + 2 gólpassz.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nezegettem a brentfordnal, hogy vajon eriksen ott van e a padon.
talaltam meg 7 dánt + az edzo is dán, ez mar idezi az egykori portugal bagazst a wolvesnal.
Spurs-Soton, na az ilyen meccsekért érdemes PL-t nézni.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az Everton a legrosszabbul menedzselt csapatok egyike, de ha kiesnek az óriási égés. Hatalmas pénzösszegeket vertek el ők is az elmúlt években.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tipik: ha öreganyám csengetne meccs volt btw.. Szerintem az első félidőben (kis szerencsével) simán elrendezhette volna a mu a dolgokat, de centik/szabálytalanság miatt elvettek tőlük 2 gólt, egyébként jogosan.. De 3-0-ról már nem jött volna már vissza a burnley. De visszajött nyilván, méghozzá milyen fifa góllal 
Aztán hogy a padról Rangnick már csak egy tinit, meg lordLingrdot tudja beküldeni Cé mellett, hogy hátha lesz valami, el is mond mindent, hogy mi a baj..
Fel kell kösse a fehérneműt a mu egyébként, mert vesztett pontokban ugyanott vannak 2-3 meccsel többet játszva, mint az arsenal/tham, meleg lesz az a 4.hely így.

Aztán hogy a padról Rangnick már csak egy tinit, meg lordLingrdot tudja beküldeni Cé mellett, hogy hátha lesz valami, el is mond mindent, hogy mi a baj..
Fel kell kösse a fehérneműt a mu egyébként, mert vesztett pontokban ugyanott vannak 2-3 meccsel többet játszva, mint az arsenal/tham, meleg lesz az a 4.hely így.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erdemes megnezni a Burnley golnal Maguiret

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Talan hogy kritikan aluli balfasz a keret nagy resze, de ebben mi az ujdonsag? Sok eve tart mar ez, nincs edzo, aki szarbol varat epitflori írta: Ragnick mester eddig elég nagy blama. Nagyon elment valami az MU-nál.
thereisonly1ronaldo
- flori
Ragnick mester eddig elég nagy blama. Nagyon elment valami az MU-nál.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!