Tényleg azt hiszitek, hogy bármelyik különb?

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 9., szerda 0:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 9., szerda 0:18
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 9., szerda 0:16
HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 9., szerda 0:13
Tegyük fel hogy az apja korrupt.Swineherd írta: Hadházy és a korrupcióellenesség...![]()
Ez ottmaradt az Alfahíren még a jobb(oldali) időkből, sőt, az N1TV-s riport is megvan még:
https://alfahir.hu/az_antikorrupcios_po ... foldmutyit
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 9., szerda 0:10
Remek, végre fideszes földmutyi is szóba került.Swineherd írta:![]()
https://alfahir.hu/stromani_rendszer_az ... ara_mogott
A Fidesz által felállított agrárkamarai rendszer ezer sebből vérzik, többek között "nyilvánvaló pártpolitikai célokat is végrehajt", illetve a Magosz különböző tisztségviselői lettek "zsíros állásokba beültetve" - mondta keddi sajtótájékoztatóján Magyar Zoltán jobbikos parlamenti képviselő, aki Szabó Balázs szekszárdi képviselővel tartott közös sajtótájékoztatót.
Magyar Zoltán azt mondta: a tolnai kamarai elnök, Hadházy Árpád "ezer szálon kötődik" Twickel György borászhoz, aki több milliárd forint értékben szerzett földeket a közelmúltban. Szerinte a két ember összejátszik, ezért felszólította a kormányt, hogy tegyen valamit, és végre jöjjön létre egy demokratikus, alulról szerveződő kamara.
https://alfahir.hu/felderito_aze_a_fold ... a_lenyulja
Twickel György zöldbárót, a Szekszárd környéki földterületek megszerzésében a megyei agrárkamara elnöke segíthette. Furcsa nyomozás, dühös gazdák. Hadházy Árpádot lemondatná pozíciójáról a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos elnöke.
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 8., kedd 23:41
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 8., kedd 23:40
Pozitív = ami azt mutatja, hogy az ember nem fertőzöttPuding írta:Azért még nem egy megafon szint. Kimaradt egy mondat, ahol külföldi példákra hivatkozik és virológusokra, amiért meghozza az intézkedést, amit végül nem bír felolvasni. Nem nagyon változtat a lényegen.El Sie7e írta:
Hadgazynak meg nem megy ez a megvágás dolog sem![]()
El lehet olvasni is, tessék:
https://kormany.hu/beszedek-interjuk/mi ... 2022-01-14
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 8., kedd 23:31
?Swineherd írta: Hadházy és a korrupcióellenesség...![]()
Ez ottmaradt az Alfahíren még a jobb(oldali) időkből, sőt, az N1TV-s riport is megvan még:
https://alfahir.hu/az_antikorrupcios_po ... foldmutyit
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 8., kedd 23:28
Azért még nem egy megafon szint. Kimaradt egy mondat, ahol külföldi példákra hivatkozik és virológusokra, amiért meghozza az intézkedést, amit végül nem bír felolvasni. Nem nagyon változtat a lényegen.El Sie7e írta:Hadgazynak meg nem megy ez a megvágás dolog semPuding írta:
Óriási problémák. Nem tudott egy dátumot, tehát alkalmatlan. Gondolom véletlen se az lehet az oka, hogy naponta 10 helyre megy legalább hónapok óta, meg a további 2 hónapban is ez lesz.
Amúgy a másik oldalon legalább flottul megy minden. Csak a papírról felolvasást még gyakorolni kéne. Azon kívül semmi gond.
https://www.facebook.com/hadhazyakos/vi ... 3962257626
El lehet bohóckodni ilyenekkel, csak közben darabjaira lopják szét az országot.Mondjuk azok sose voltak problémák. Bezzeg az hogy nem volt rajta maszk, meg a Karácsony a busz sávba. Na azok ám a problémák.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 8., kedd 23:14
Hadgazynak meg nem megy ez a megvágás dolog semPuding írta:Óriási problémák. Nem tudott egy dátumot, tehát alkalmatlan. Gondolom véletlen se az lehet az oka, hogy naponta 10 helyre megy legalább hónapok óta, meg a további 2 hónapban is ez lesz.El Sie7e írta: a miniszterelnöki székre aspiráló jelölt, aki azt sem tudja, hogy mikor fogja tartani az évértékelőjét(kb. egy héttel azelőtt)
Amúgy a másik oldalon legalább flottul megy minden. Csak a papírról felolvasást még gyakorolni kéne. Azon kívül semmi gond.
https://www.facebook.com/hadhazyakos/vi ... 3962257626
El lehet bohóckodni ilyenekkel, csak közben darabjaira lopják szét az országot.Mondjuk azok sose voltak problémák. Bezzeg az hogy nem volt rajta maszk, meg a Karácsony a busz sávba. Na azok ám a problémák.
![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 8., kedd 23:02
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 8., kedd 22:50
Engem, mint tudatlan, szimpla állampolgárt, főként ez izgat és az Európai Ügyészség. Tele a tőke az embernek a korrupcióval, nagyon kíváncsi lennék, hogy mit tudnának elérni.Caraway írta:
Hadházy Ákos – korrupcióellenesség és elszámoltatás
HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 8., kedd 22:45
Óriási problémák. Nem tudott egy dátumot, tehát alkalmatlan. Gondolom véletlen se az lehet az oka, hogy naponta 10 helyre megy legalább hónapok óta, meg a további 2 hónapban is ez lesz.El Sie7e írta: a miniszterelnöki székre aspiráló jelölt, aki azt sem tudja, hogy mikor fogja tartani az évértékelőjét(kb. egy héttel azelőtt)
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 8., kedd 21:15
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 8., kedd 20:40
Kb. ugyanez. 10-ben még rájuk szavaztam. Csak aztán pár évvel hamarabb utáltam meg őket, 14-ben már nem volt szívem rájuk voksolni, inkább el se mentem, aztán 18-ban egy kis túlzással miattuk voltam kénytelen a Fideszre szavazni. Annyira lehengerelt Vona a Spinoza házban.Én birtam őket nagyon, és nagyon reménykedtem is hogy egyszer valamit össze tudnak hozni. De 2018 után szó szerint megutáltam őket.
HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 8., kedd 20:27
Bajnai csinált pártot, semmit nem ért el.géza írta:Nem tul nagy a merites az igaz, de pl. Bajnai. Botka is kifejezetten jo politikus, orszag erdekeit nem volt lehetosege szolgalni, de Szegedet igen, aztan ot kicsinaltak. Sokan Vonat hozzak fel, en tolem o baromira tavol all, de ot is szepen lehuztak. Ugyanilyen velemennyel vagyok Schiferrol is. Momentum uj erokent 0%-rol kilovelt, majd szepen raszalltak, es meg is alltak a novekedesben. Nyilvan ok nem annyira tartoznak bele a kepes lett volna erdemi eredmenyek kategoriaba, de a trend erzekelheto.illgner írta: Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 8., kedd 19:46
legyen inkább egy földrajz topik, ahol beszélhetünk az időjárásról isgéza írta:Csak vard meg amig megnyitjak a mezogazdasag topikot.Tjacks írta: 4 hónapja nyitott a topik, durva hogy kb az egyik legjobban pörgő témát adja a politika egy alapvetően sport fórumon![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 19:29
Csak vard meg amig megnyitjak a mezogazdasag topikot.Tjacks írta: 4 hónapja nyitott a topik, durva hogy kb az egyik legjobban pörgő témát adja a politika egy alapvetően sport fórumon
HozzászólásSzerző: Hege » 2022. február 8., kedd 19:28
géza írta:Nem tul nagy a merites az igaz, de pl. Bajnai. Botka is kifejezetten jo politikus, orszag erdekeit nem volt lehetosege szolgalni, de Szegedet igen, aztan ot kicsinaltak. Sokan Vonat hozzak fel, en tolem o baromira tavol all, de ot is szepen lehuztak. Ugyanilyen velemennyel vagyok Schiferrol is. Momentum uj erokent 0%-rol kilovelt, majd szepen raszalltak, es meg is alltak a novekedesben. Nyilvan ok nem annyira tartoznak bele a kepes lett volna erdemi eredmenyek kategoriaba, de a trend erzekelheto.illgner írta: Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 8., kedd 19:17
Ezt én is pont hallottam tőle, gázos kijelentés. Mármint Stummerra nézve.Swineherd írta: Bod Péter Ákosnál alkalmatlanabbat nehezen tudtak volna találni, Magyar Györgynél szélsőségesebbet is, Stummerről meg azt mondta Vona, hogyha ő lesz a nemzetbiztonságért a felelős, akkor mindenki építsen ojjektumot.![]()
Amúgy, akkor már Gréczy is nyugodtan rajta lehetne a listán, ha Wittinghoff ott van.![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem