géza írta:
illgner írta:
Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?
Nem tul nagy a merites az igaz, de pl. Bajnai. Botka is kifejezetten jo politikus, orszag erdekeit nem volt lehetosege szolgalni, de Szegedet igen, aztan ot kicsinaltak. Sokan Vonat hozzak fel, en tolem o baromira tavol all, de ot is szepen lehuztak. Ugyanilyen velemennyel vagyok Schiferrol is. Momentum uj erokent 0%-rol kilovelt, majd szepen raszalltak, es meg is alltak a novekedesben. Nyilvan ok nem annyira tartoznak bele a kepes lett volna erdemi eredmenyek kategoriaba, de a trend erzekelheto.
Bajnai csinált pártot, semmit nem ért el.
Botka munkásságát abszolut nem ismerem, de már mondtak itt rola pár dolgot. Csak annyi infot tudok hogy mikor épült szegedennél az M43 akkor egy csomo vállalkozot nem fizettek ki és csődbe mentek. Majd feljelentették a fővállalkozot de semmit nem értek vele mert a birónő valami rokona volt neki aztán eltusolták a dolgot.
Vona nekem egy nagy szívfájdalom, nagyon birtam régen, emlékszem hogy gárdamellényben ment be a parlamentbe az első nap, amikor mentek volna haza akkor az összes jobbikos felállt a helyéről és elénekeltek a székely himnuszt. Hozzátenném hogy csak a fideszesek maradtak bent és énekeltek őkis a többi párt képviselői kimentek de legalábbis elindultak kifele.
https://www.youtube.com/watch?v=G3wRzSMKnuA
De ez az erős nemzeti politizálás ennyire képes, körülbelül 20%-ot tudtak amikor a legerősebbek voltak. Én birtam őket nagyon, és nagyon reménykedtem is hogy egyszer valamit össze tudnak hozni. De 2018 után szó szerint megutáltam őket.
Schiffer alapjába véve egy szimpatikus figura, érdemes is meghallgatni az interjukat vele, ő legalább el tudja mondani hogy azért csináltak jó dolgot is a Fideszesek. De egy rentkivul gyenge pártba volt, és igazából a magyar politikát érdemben nem tudták befolyásolni.