Mire használnád? Aktivitás ösztönzésre, vagy abban “élnél”,irányítanál róla mindent,fizetnél vele stb..?géza írta: Szeretnek okosorat venni, meg sosem volt, de most megtetszettek. Kerdws, hogy melyiket valasszam? Garmin, Fitbit es Apple 7 meg SE jatszik, Apples cuccaim vannak. Ahogy neztem a Garmin meg Fitbit inkabb komolyabban sportolok reszere van, en csak hobbibol sportolok. Ha igy van akkor az SE es a 7 kozott mi a kulonbseg, megeri a plusz penzt a 7?
Fitbitet kaptam a munkahelyemtől, Garminom volt amíg fel nem törték a rendszerüket és hetekig nem működött és irritált,hogy feltörték,most Watch SE-m van.Szóval mindhármat össze tudom hasonlítani.
A Fitbit érzésem szerint elég optimistán mérte a lépéseket és én nem szerettem az apple-s app-jét.A Garmin és a Watch hasonló eredményeket hoztak lépéseknél. Garmin app jobban bejött nem volt gond szinkronizálni az Apple Health-el.
Ha zenehallgatás, Iphoe kiegészítőnek kell akkor a Watch-al jársz a legjobban mindközül. SE szerintem bőven elég.Ami érdemes hozzá az az e-sim, mert akkor valóban otthon is hagyhatod a mobilt mindent mindenhol futás közben is meg tudsz vele oldani.
Szóval én Watch SE e-sim-re szavaznék.