De a kompromisszummentes megoldas jatekra konzol, minden masra pedig M1 Macbook

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 9., szerda 0:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 8., kedd 22:52
Játékra vegyél konzolt.lordgabi írta:Filmezés, netezés, letöltések eddig is mentek tökéletesen...ANDS írta:
Onnan kellene elindulni, hogy mire akarod használni a gépet?
( a porszívózás és a pasztázás valóban alap kellene, hogy legyen, mindentől függetlenül.)
CS:GO, Crash Bandicoot, Ori and the Will of the Wisps játékok fussanak el rajta szépen azért például, ha úgy döntenék, hogy szánok rá majd többet (nem néztem utána, lehet esélytelen mondjuk a FIFA)...GTA IV, GTA V mondjuk újonta végig lett rajta játszva, nem halt meg alatta akkor még a vas.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 8., kedd 22:44
Filmezés, netezés, letöltések eddig is mentek tökéletesen...ANDS írta:Onnan kellene elindulni, hogy mire akarod használni a gépet?lordgabi írta:
És a processzorral nem kell semmit kezdeni?![]()
( a porszívózás és a pasztázás valóban alap kellene, hogy legyen, mindentől függetlenül.)
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 8., kedd 22:10
Szerintem jobban jársz azzal amit Hehe írt. Egy páréves céges jobban megéri, ha tudsz annál az 50-nél többet rászánni, mint amit ANDS írt ssd+ram-ra.lordgabi írta: Húú, köszi a gyors válaszokat.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 8., kedd 21:53
- HDD helyere raksz egy 240-es Kingston SSD-t (nagyjabol 11 ezer).lordgabi írta: Nem ér kiröhögni, nem az én világom.
Adott:
ASUS K55V
CPU: Intel® Core™ i3-3110M Processor, 2.40 GHz (4 magos)
ODD: DVD Sup.MTI.
HDD: 750GB
Memory: 6GB
Video: NVidia GeForce 610M 2GB
Intel(R) HD Graphics 4000
Lehetőség van rá, hogy fel lehessen turbózni valahogy? Mit lehetne cserélni benne? 10 éves lesz ősszel.
Újabb korában simán futott még rajta a CS:GO is, most letöltöttem újra 2 év után, és kb. sírva fakadtam tőle minimumon.![]()
2 evente nem artana kifujni a gepbol a portlordgabi írta: Húú, köszi a gyors válaszokat.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 8., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 8., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 8., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. február 8., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. február 7., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. február 5., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 5., szombat 13:30
Alapvetően erre kéne - belelkesedtem hogy beviszem a nappaliba is de azt tudom skippelni.gutihaz14 írta:sosem tudsz majd oled feketét kihozni a projektorból de még kvázi feketét sem. ha meg a nap süt be akkor ott ette meg az egészet.Halfkey írta: Projektort senki?hehe bevadított aztán hoppon maradok.
arról ne is beszéljünk hogy min. fullhd projektor kéne de akkor is hol vagy még a 4k tól
projektort én csak kintre vennék ilyen esti happeningekre, közös meccsnézésekre nyáron ilyesmi
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 5., szombat 13:09
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 5., szombat 12:59
sosem tudsz majd oled feketét kihozni a projektorból de még kvázi feketét sem. ha meg a nap süt be akkor ott ette meg az egészet.Halfkey írta: Projektort senki?hehe bevadított aztán hoppon maradok.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 5., szombat 12:46
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 5., szombat 12:02
Én 1 éve vettem prohardveres ajánlások alapján Anker Soundcore motion+-t. Van hozzá app, amin be lehet állítani, hogy szóljon (én lelestem netről egy beállítást és elképesztően sokat javult a hang így).davi10 írta: Sziasztok!
Tervezek beruházni egy bluetooth-os hangszóróra, de annyira nem vagyok képben velük. A JBL-eken kívül tudtok valami megbízható márkát? Ilyen 50k körül nézelődnék. Tesóméknak volt Beoplay (talán P2) , ami rohadt jól szólt, elfért a zsebedbe is, de kb. 1 év alatt bedöglött az aksi.
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. február 5., szombat 11:30
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. február 5., szombat 10:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 4., péntek 16:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 4., péntek 16:43
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem