Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 8., kedd 23:41

:)

https://alfahir.hu/stromani_rendszer_az ... ara_mogott

A Fidesz által felállított agrárkamarai rendszer ezer sebből vérzik, többek között "nyilvánvaló pártpolitikai célokat is végrehajt", illetve a Magosz különböző tisztségviselői lettek "zsíros állásokba beültetve" - mondta keddi sajtótájékoztatóján Magyar Zoltán jobbikos parlamenti képviselő, aki Szabó Balázs szekszárdi képviselővel tartott közös sajtótájékoztatót.

Magyar Zoltán azt mondta: a tolnai kamarai elnök, Hadházy Árpád "ezer szálon kötődik" Twickel György borászhoz, aki több milliárd forint értékben szerzett földeket a közelmúltban. Szerinte a két ember összejátszik, ezért felszólította a kormányt, hogy tegyen valamit, és végre jöjjön létre egy demokratikus, alulról szerveződő kamara.

https://alfahir.hu/felderito_aze_a_fold ... a_lenyulja

Twickel György zöldbárót, a Szekszárd környéki földterületek megszerzésében a megyei agrárkamara elnöke segíthette. Furcsa nyomozás, dühös gazdák. Hadházy Árpádot lemondatná pozíciójáról a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara országos elnöke.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 8., kedd 23:40

Puding írta:
El Sie7e írta:

Hadgazynak meg nem megy ez a megvágás dolog sem :(
Azért még nem egy megafon szint. Kimaradt egy mondat, ahol külföldi példákra hivatkozik és virológusokra, amiért meghozza az intézkedést, amit végül nem bír felolvasni. Nem nagyon változtat a lényegen.

El lehet olvasni is, tessék:
https://kormany.hu/beszedek-interjuk/mi ... 2022-01-14
Pozitív = ami azt mutatja, hogy az ember nem fertőzött

Tehát a pozitívat a jó értelmében használta

Mondjuk mindegy, mert MZP is ugyan ilyenek miatt van támadva :D
Én a dátumot nem azért mondtam h vmit elrontott már megint hanem konkrétan nem tudta mikor kell neki évet értékelnie.. egy héttel előtte
Csak furcsa, semmi komoly :)
Egyenesen felfelé!
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 8., kedd 23:31

Swineherd írta: Hadházy és a korrupcióellenesség... :lol:

Ez ottmaradt az Alfahíren még a jobb(oldali) időkből, sőt, az N1TV-s riport is megvan még:

https://alfahir.hu/az_antikorrupcios_po ... foldmutyit
?
Még nyilatkozik is. Felkérdezik, hogy miért nem tudja, hogy az anyja megy egy árverésre, miközben Barcelonában van :lol:

Ha ez a gondolatmenet, akkor Dobrevet meg küldjük börtönbe, mindenki jobban járna azzal is :lol:

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 8., kedd 23:28

El Sie7e írta:
Puding írta:

Óriási problémák. Nem tudott egy dátumot, tehát alkalmatlan. Gondolom véletlen se az lehet az oka, hogy naponta 10 helyre megy legalább hónapok óta, meg a további 2 hónapban is ez lesz.
Amúgy a másik oldalon legalább flottul megy minden. Csak a papírról felolvasást még gyakorolni kéne. Azon kívül semmi gond.
https://www.facebook.com/hadhazyakos/vi ... 3962257626

El lehet bohóckodni ilyenekkel, csak közben darabjaira lopják szét az országot. :lol: Mondjuk azok sose voltak problémák. Bezzeg az hogy nem volt rajta maszk, meg a Karácsony a busz sávba. Na azok ám a problémák. :lol:
Azért még nem egy megafon szint. Kimaradt egy mondat, ahol külföldi példákra hivatkozik és virológusokra, amiért meghozza az intézkedést, amit végül nem bír felolvasni. Nem nagyon változtat a lényegen.

El lehet olvasni is, tessék:
https://kormany.hu/beszedek-interjuk/mi ... 2022-01-14
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 8., kedd 23:14

Puding írta:
El Sie7e írta: a miniszterelnöki székre aspiráló jelölt, aki azt sem tudja, hogy mikor fogja tartani az évértékelőjét :) (kb. egy héttel azelőtt)
Óriási problémák. Nem tudott egy dátumot, tehát alkalmatlan. Gondolom véletlen se az lehet az oka, hogy naponta 10 helyre megy legalább hónapok óta, meg a további 2 hónapban is ez lesz.
Amúgy a másik oldalon legalább flottul megy minden. Csak a papírról felolvasást még gyakorolni kéne. Azon kívül semmi gond.

El lehet bohóckodni ilyenekkel, csak közben darabjaira lopják szét az országot. :lol: Mondjuk azok sose voltak problémák. Bezzeg az hogy nem volt rajta maszk, meg a Karácsony a busz sávba. Na azok ám a problémák. :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 8., kedd 23:02

Hadházy és a korrupcióellenesség... :lol:

Ez ottmaradt az Alfahíren még a jobb(oldali) időkből, sőt, az N1TV-s riport is megvan még:

https://alfahir.hu/az_antikorrupcios_po ... foldmutyit
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 8., kedd 22:50

Caraway írta:
Hadházy Ákos – korrupcióellenesség és elszámoltatás
Engem, mint tudatlan, szimpla állampolgárt, főként ez izgat és az Európai Ügyészség. Tele a tőke az embernek a korrupcióval, nagyon kíváncsi lennék, hogy mit tudnának elérni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2022. február 8., kedd 22:45

El Sie7e írta: a miniszterelnöki székre aspiráló jelölt, aki azt sem tudja, hogy mikor fogja tartani az évértékelőjét :) (kb. egy héttel azelőtt)

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 8., kedd 21:15

a miniszterelnöki székre aspiráló jelölt, aki azt sem tudja, hogy mikor fogja tartani az évértékelőjét :) (kb. egy héttel azelőtt)

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 8., kedd 20:40

Én birtam őket nagyon, és nagyon reménykedtem is hogy egyszer valamit össze tudnak hozni. De 2018 után szó szerint megutáltam őket.
Kb. ugyanez. 10-ben még rájuk szavaztam. Csak aztán pár évvel hamarabb utáltam meg őket, 14-ben már nem volt szívem rájuk voksolni, inkább el se mentem, aztán 18-ban egy kis túlzással miattuk voltam kénytelen a Fideszre szavazni. Annyira lehengerelt Vona a Spinoza házban. :( :D

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 8., kedd 20:27

géza írta:
illgner írta: Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?
Nem tul nagy a merites az igaz, de pl. Bajnai. Botka is kifejezetten jo politikus, orszag erdekeit nem volt lehetosege szolgalni, de Szegedet igen, aztan ot kicsinaltak. Sokan Vonat hozzak fel, en tolem o baromira tavol all, de ot is szepen lehuztak. Ugyanilyen velemennyel vagyok Schiferrol is. Momentum uj erokent 0%-rol kilovelt, majd szepen raszalltak, es meg is alltak a novekedesben. Nyilvan ok nem annyira tartoznak bele a kepes lett volna erdemi eredmenyek kategoriaba, de a trend erzekelheto.
Bajnai csinált pártot, semmit nem ért el.
Botka munkásságát abszolut nem ismerem, de már mondtak itt rola pár dolgot. Csak annyi infot tudok hogy mikor épült szegedennél az M43 akkor egy csomo vállalkozot nem fizettek ki és csődbe mentek. Majd feljelentették a fővállalkozot de semmit nem értek vele mert a birónő valami rokona volt neki aztán eltusolták a dolgot.
Vona nekem egy nagy szívfájdalom, nagyon birtam régen, emlékszem hogy gárdamellényben ment be a parlamentbe az első nap, amikor mentek volna haza akkor az összes jobbikos felállt a helyéről és elénekeltek a székely himnuszt. Hozzátenném hogy csak a fideszesek maradtak bent és énekeltek őkis a többi párt képviselői kimentek de legalábbis elindultak kifele.

https://www.youtube.com/watch?v=G3wRzSMKnuA

De ez az erős nemzeti politizálás ennyire képes, körülbelül 20%-ot tudtak amikor a legerősebbek voltak. Én birtam őket nagyon, és nagyon reménykedtem is hogy egyszer valamit össze tudnak hozni. De 2018 után szó szerint megutáltam őket.
Schiffer alapjába véve egy szimpatikus figura, érdemes is meghallgatni az interjukat vele, ő legalább el tudja mondani hogy azért csináltak jó dolgot is a Fideszesek. De egy rentkivul gyenge pártba volt, és igazából a magyar politikát érdemben nem tudták befolyásolni.

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 8., kedd 19:46

géza írta:
Tjacks írta: 4 hónapja nyitott a topik, durva hogy kb az egyik legjobban pörgő témát adja a politika egy alapvetően sport fórumon
Csak vard meg amig megnyitjak a mezogazdasag topikot. :mrgreen:
legyen inkább egy földrajz topik, ahol beszélhetünk az időjárásról is :kalapos:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 19:29

Tjacks írta: 4 hónapja nyitott a topik, durva hogy kb az egyik legjobban pörgő témát adja a politika egy alapvetően sport fórumon
Csak vard meg amig megnyitjak a mezogazdasag topikot. :mrgreen:

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2022. február 8., kedd 19:28

géza írta:
illgner írta: Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?
Nem tul nagy a merites az igaz, de pl. Bajnai. Botka is kifejezetten jo politikus, orszag erdekeit nem volt lehetosege szolgalni, de Szegedet igen, aztan ot kicsinaltak. Sokan Vonat hozzak fel, en tolem o baromira tavol all, de ot is szepen lehuztak. Ugyanilyen velemennyel vagyok Schiferrol is. Momentum uj erokent 0%-rol kilovelt, majd szepen raszalltak, es meg is alltak a novekedesben. Nyilvan ok nem annyira tartoznak bele a kepes lett volna erdemi eredmenyek kategoriaba, de a trend erzekelheto.

Botka!????

Szegedikent mondom hogy ez az ember az eletben nem tett semmit a varosert, amivel előrébb mentunk volna. Ugyan ugy egy kutya mint a tobbi. Hazudik, lop, es csal ahol tud. Ha nem lenne Szeged hiresen ellenzeki, legyen az kb barki reg kuka lenne a fazon.

Az elmult egy, ket evben sorra viszik el az embereit korrupcioert.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 8., kedd 19:17

Swineherd írta: Bod Péter Ákosnál alkalmatlanabbat nehezen tudtak volna találni, Magyar Györgynél szélsőségesebbet is, Stummerről meg azt mondta Vona, hogyha ő lesz a nemzetbiztonságért a felelős, akkor mindenki építsen ojjektumot. :)

Amúgy, akkor már Gréczy is nyugodtan rajta lehetne a listán, ha Wittinghoff ott van. :mrgreen:
Ezt én is pont hallottam tőle, gázos kijelentés. Mármint Stummerra nézve.

más:

4 hónapja nyitott a topik, durva hogy kb az egyik legjobban pörgő témát adja a politika egy alapvetően sport fórumon :/ :hmmm:

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 8., kedd 18:57

Bod Péter Ákosnál alkalmatlanabbat nehezen tudtak volna találni, Magyar Györgynél szélsőségesebbet is, Stummerről meg azt mondta Vona, hogyha ő lesz a nemzetbiztonságért a felelős, akkor mindenki építsen ojjektumot. :)

Amúgy, akkor már Gréczy is nyugodtan rajta lehetne a listán, ha Wittinghoff ott van. :mrgreen:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 18:46

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 8., kedd 18:43

Mennyire igaz. És tényleg eszik az emberek, és képesek még ölre is menni az ilyenek miatt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 8., kedd 18:42

füst írta: Senkit nem fogok minősíeni, de rajta nem tudok keresztül nézni.
Vadai Ágnes mint honvédelmi miniszter... tyű anya. Nem bizonyított eleget államtitkárként, szerintem most majd miniszter legyen. :D
Igen azon én is kiakadtam. :lol: Sajnos a nevek nagy részét én nem ismerem, azért kérdeztelek titeket, hátha valaki jobban jártas, hogy mi az általános vélemény ezekről a személyekről.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 8., kedd 18:40

Senkit nem fogok minősíeni, de rajta nem tudok keresztül nézni.
Vadai Ágnes mint honvédelmi miniszter... tyű anya. Nem bizonyított eleget államtitkárként, szerintem most majd miniszter legyen. :D

Vissza: