géza írta:
Realista24 írta:
Visszaterunk oda, hogy egyik sem jobb a másiknál.
Lehet mosdatni MZPt, de attol nem lesz jobb, hogy ő a kisebbik rossz...ha egyáltalán kisebb.
Teljes ellenzéki reset kellene.
Orbannal egy zsak krumpli is jobb lenne.
Akik meg tenyleg jok lettek volna, azok egytol-egyig ki lettek csinalva, feladtak, hatterbe vonultak. Ujak nem fognak jonni a jelen rendszerben, max az MSZP eltunik, es lesz egy uj 8-10 szazalekos part. Le kell oket valtani, es lehet aztan az ellenzek engedi majd, hogy uj partok is megerosodjenek.
Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?
Várom a neveket, én őszintén kíváncsi vagyok, hogy kire/kikre gondoltál?
Tényszerűen annyit lehet megállapítani, hogy váltogatja egymást a két oldal, most jobb híján jobb és bal oldalnak nevezzük őket. Antallék megbuktak fél év alatt, Horn megbukott, Orbán megbukott, de aztán visszatért, és azóta már négyszeres miniszterelnök, Medgyessi és Gyurcsány nagyon csúnyán megbuktak. Ez a valóság. De én nem látom azokat az elnyomott, kicsinált politikusokat, akik felvirágoztatták volna ezt a hazát, pedig tényleg jó lenne, ha lennének ilyenek.