Amúgy, akkor már Gréczy is nyugodtan rajta lehetne a listán, ha Wittinghoff ott van.

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 8., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 18:46
Nem tul nagy a merites az igaz, de pl. Bajnai. Botka is kifejezetten jo politikus, orszag erdekeit nem volt lehetosege szolgalni, de Szegedet igen, aztan ot kicsinaltak. Sokan Vonat hozzak fel, en tolem o baromira tavol all, de ot is szepen lehuztak. Ugyanilyen velemennyel vagyok Schiferrol is. Momentum uj erokent 0%-rol kilovelt, majd szepen raszalltak, es meg is alltak a novekedesben. Nyilvan ok nem annyira tartoznak bele a kepes lett volna erdemi eredmenyek kategoriaba, de a trend erzekelheto.illgner írta: Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 8., kedd 18:43
Mennyire igaz. És tényleg eszik az emberek, és képesek még ölre is menni az ilyenek miatt.ferni írta: ZSHOW Time legújabb videója, rohadt cringe, de olyan pontosan ez megy és ez megy itt a topikban is![]()
![]()
Nézzétek meg.
Itt vágunk egy picit, ott egy icipicit és eszik az emberek![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 8., kedd 18:42
Igen azon én is kiakadtam.füst írta: Senkit nem fogok minősíeni, de rajta nem tudok keresztül nézni.
Vadai Ágnes mint honvédelmi miniszter... tyű anya. Nem bizonyított eleget államtitkárként, szerintem most majd miniszter legyen.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 8., kedd 18:40
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 8., kedd 18:34
HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 8., kedd 18:34
nem azt mondom hogy a jelenlegi rendszer jó, vagy hogy nem lehetne jobban csinálni mert mindig lehet, de azért arra is kiváncsi lennék hogy mondjuk amikor nem orbán volt hatalmon akkor mitől volt jobb ?illgner írta:Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?géza írta:
Orbannal egy zsak krumpli is jobb lenne.
Akik meg tenyleg jok lettek volna, azok egytol-egyig ki lettek csinalva, feladtak, hatterbe vonultak. Ujak nem fognak jonni a jelen rendszerben, max az MSZP eltunik, es lesz egy uj 8-10 szazalekos part. Le kell oket valtani, es lehet aztan az ellenzek engedi majd, hogy uj partok is megerosodjenek.
Várom a neveket, én őszintén kíváncsi vagyok, hogy kire/kikre gondoltál?
Tényszerűen annyit lehet megállapítani, hogy váltogatja egymást a két oldal, most jobb híján jobb és bal oldalnak nevezzük őket. Antallék megbuktak fél év alatt, Horn megbukott, Orbán megbukott, de aztán visszatért, és azóta már négyszeres miniszterelnök, Medgyessi és Gyurcsány nagyon csúnyán megbuktak. Ez a valóság. De én nem látom azokat az elnyomott, kicsinált politikusokat, akik felvirágoztatták volna ezt a hazát, pedig tényleg jó lenne, ha lennének ilyenek.
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 8., kedd 18:18
Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?géza írta:Orbannal egy zsak krumpli is jobb lenne.Realista24 írta: Visszaterunk oda, hogy egyik sem jobb a másiknál.
Lehet mosdatni MZPt, de attol nem lesz jobb, hogy ő a kisebbik rossz...ha egyáltalán kisebb.
Teljes ellenzéki reset kellene.
Akik meg tenyleg jok lettek volna, azok egytol-egyig ki lettek csinalva, feladtak, hatterbe vonultak. Ujak nem fognak jonni a jelen rendszerben, max az MSZP eltunik, es lesz egy uj 8-10 szazalekos part. Le kell oket valtani, es lehet aztan az ellenzek engedi majd, hogy uj partok is megerosodjenek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 8., kedd 18:11
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 8., kedd 18:02
itt még amatőrök voltak, névvel hoztak le cikket, azóta már az sincs, csak névtelenül. legalja origo és tsaiferni írta: Amikor felhívod azokat, akik hazudtak rólad... / Vona Gábor vlogja - 7. rész
3 éves videó, de még nem láttam, ez rohadt jó![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 17:58
ertelek es ez igy is van, de szerintem sem volt nagyon mas opcio.Mondjuk nem nehéz hozzákötni, ha végig ott vigyorog mindenhol vagy ő, vagy Dobrev.
Bár én nem értek a politikához, mint itt a userek 120%-a, de már eleve hatalmas öngólt rúgtak KariGerivel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 8., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 8., kedd 17:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 8., kedd 17:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 16:37
egyet is ertek meg nem is.Mármint vagy hamarabb mondjuk úgy 2 éve fel kellett volna tűnie a nagypályás politikába és módszeresen felépítenie egy profi stábot, vagy bölcsebb lett volna ha kivárja az újabb vereséget és amikor tényleg romokban lett volna az ellenzék robbantott volna készülve a kövi választásra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 8., kedd 16:31
Minőség vs mennyiség.kierkegaard írta: Teli volt a mezőny új arcokkal. Botka, Vona most MZP. hány új arc kelljen és hány új párt? Épp ez a baj, hogy a mindenkit egybemosnak mintha senki se egy egyéniség lenne. A kormánypropaganda elintézte, hogy ne bizzunk senki másban, úgy is csak gyurcásny.
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 8., kedd 15:10
HozzászólásSzerző: Hege » 2022. február 8., kedd 14:54
Szerintem ezt nem o erte el. Egyedul el se tudta volna.el magico írta:Valahol el kell kezdeni. Elérte már azt, hogy ne Gyurcsányék legyenek a vezérek. (bár tudom az egymás melletti plakátokon nem ez szerepel) A totális reset nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténniikelemen5 írta:
MZP úgy jelenette ki, hogy leváltotta az ellenzéket, hogy a jobbján a Dobrev, balján a Gyurcsány állt..
Leválltotta, igen..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. február 8., kedd 14:47
Valahol el kell kezdeni. Elérte már azt, hogy ne Gyurcsányék legyenek a vezérek. (bár tudom az egymás melletti plakátokon nem ez szerepel) A totális reset nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténniikelemen5 írta:MZP úgy jelenette ki, hogy leváltotta az ellenzéket, hogy a jobbján a Dobrev, balján a Gyurcsány állt..el magico írta:MZP eléggé új arc pedig.
Leválltotta, igen..![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 8., kedd 14:39
MZP úgy jelenette ki, hogy leváltotta az ellenzéket, hogy a jobbján a Dobrev, balján a Gyurcsány állt..el magico írta:MZP eléggé új arc pedig.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem