Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 8., kedd 18:57

Bod Péter Ákosnál alkalmatlanabbat nehezen tudtak volna találni, Magyar Györgynél szélsőségesebbet is, Stummerről meg azt mondta Vona, hogyha ő lesz a nemzetbiztonságért a felelős, akkor mindenki építsen ojjektumot. :)

Amúgy, akkor már Gréczy is nyugodtan rajta lehetne a listán, ha Wittinghoff ott van. :mrgreen:
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 18:46

illgner írta: Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?
Nem tul nagy a merites az igaz, de pl. Bajnai. Botka is kifejezetten jo politikus, orszag erdekeit nem volt lehetosege szolgalni, de Szegedet igen, aztan ot kicsinaltak. Sokan Vonat hozzak fel, en tolem o baromira tavol all, de ot is szepen lehuztak. Ugyanilyen velemennyel vagyok Schiferrol is. Momentum uj erokent 0%-rol kilovelt, majd szepen raszalltak, es meg is alltak a novekedesben. Nyilvan ok nem annyira tartoznak bele a kepes lett volna erdemi eredmenyek kategoriaba, de a trend erzekelheto.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 8., kedd 18:43

Mennyire igaz. És tényleg eszik az emberek, és képesek még ölre is menni az ilyenek miatt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 8., kedd 18:42

füst írta: Senkit nem fogok minősíeni, de rajta nem tudok keresztül nézni.
Vadai Ágnes mint honvédelmi miniszter... tyű anya. Nem bizonyított eleget államtitkárként, szerintem most majd miniszter legyen. :D
Igen azon én is kiakadtam. :lol: Sajnos a nevek nagy részét én nem ismerem, azért kérdeztelek titeket, hátha valaki jobban jártas, hogy mi az általános vélemény ezekről a személyekről.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 8., kedd 18:40

Senkit nem fogok minősíeni, de rajta nem tudok keresztül nézni.
Vadai Ágnes mint honvédelmi miniszter... tyű anya. Nem bizonyított eleget államtitkárként, szerintem most majd miniszter legyen. :D

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. február 8., kedd 18:34

Na itt mar minden forgatokonyv ki lett targyalva, az ellenzeki hivatalos program 17.-en erkezik, viszont egy valami mar fix, az arnyekkormany. Valoszinuleg ezek a nevek lennenek tagjai a kormanyuknak akkor is, ha megvalasztjak oket. Roluk mit gondoltok? Akiknel tudtam, azokhoz odairtam a jelenlegi fideszes kormanyzati tagot is.

Bod Péter Ákos – gazdaság, költségvetés, adó vs Varga Mihály
Bojár Gábor – gazdaság, költségvetés, adó vs Gion Gábor
Király Júlia – gazdaság, költségvetés, adó vs Izer Norbert
Magyar György – igazságügy reform vs Varga Judit
Fazakas Attila – nemzetpolitika vs Semjén Zsolt
Fleck Zoltán – közjog
Hadházy Ákos – korrupcióellenesség és elszámoltatás
Holoda Attila – energia
Inkei Péter – kultúra vs Fekete Péter
Kanász-Nagy Máté – szociális, esélyegyenlőség vs Fülöp Attila
Komáromi Zoltán – egészségügy vs Horváth Ildikó, Kásler Miklós
Komjáthi Imre – szakszervezet, munkaügy, bérek
Lakatos Béla – roma ügyek
Lengyel Róbert – rendészet, katasztrófavédelem
Lukácsi Katalin – egyházügy vs Semjén Zsolt
Polyák Gábor – sajtó, média vs Rogán Antal(?), Szentkirályi Alexandra(?)
Raskó György – mezőgazdaság vs Nagy István
Steinmetz Ádám – sport vs Dr. Szabó Tünde
Stummer János – nemzetbiztonság vs Papp Károly, Pintér Sándor
Szél Bernadett – zöld- és klímapolitika, közlekedés vs Steiner Attila, Mosóczi László
Szent-Iványi István – külpolitika, Európa politika vs Szijjártó Péter, Ökrös Oszkár
Tóth Endre – oktatásügy vs Maruzsa Zoltán
Üveges Gábor – vidékfejlesztés vs Feldman Zsolt
Vadai Ágnes – honvédelem vs Benkő Tibor
Wittinghoff Tamás – önkormányzatok vs Pogácsás Tibor
Z. Kárpát Dániel – lakhatás, család vs Novák Katalin

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 8., kedd 18:34

illgner írta:
géza írta:

Orbannal egy zsak krumpli is jobb lenne.

Akik meg tenyleg jok lettek volna, azok egytol-egyig ki lettek csinalva, feladtak, hatterbe vonultak. Ujak nem fognak jonni a jelen rendszerben, max az MSZP eltunik, es lesz egy uj 8-10 szazalekos part. Le kell oket valtani, es lehet aztan az ellenzek engedi majd, hogy uj partok is megerosodjenek.
Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?

Várom a neveket, én őszintén kíváncsi vagyok, hogy kire/kikre gondoltál?

Tényszerűen annyit lehet megállapítani, hogy váltogatja egymást a két oldal, most jobb híján jobb és bal oldalnak nevezzük őket. Antallék megbuktak fél év alatt, Horn megbukott, Orbán megbukott, de aztán visszatért, és azóta már négyszeres miniszterelnök, Medgyessi és Gyurcsány nagyon csúnyán megbuktak. Ez a valóság. De én nem látom azokat az elnyomott, kicsinált politikusokat, akik felvirágoztatták volna ezt a hazát, pedig tényleg jó lenne, ha lennének ilyenek.
nem azt mondom hogy a jelenlegi rendszer jó, vagy hogy nem lehetne jobban csinálni mert mindig lehet, de azért arra is kiváncsi lennék hogy mondjuk amikor nem orbán volt hatalmon akkor mitől volt jobb ?

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 8., kedd 18:18

géza írta:
Realista24 írta: Visszaterunk oda, hogy egyik sem jobb a másiknál.

Lehet mosdatni MZPt, de attol nem lesz jobb, hogy ő a kisebbik rossz...ha egyáltalán kisebb.

Teljes ellenzéki reset kellene.
Orbannal egy zsak krumpli is jobb lenne.

Akik meg tenyleg jok lettek volna, azok egytol-egyig ki lettek csinalva, feladtak, hatterbe vonultak. Ujak nem fognak jonni a jelen rendszerben, max az MSZP eltunik, es lesz egy uj 8-10 szazalekos part. Le kell oket valtani, es lehet aztan az ellenzek engedi majd, hogy uj partok is megerosodjenek.
Kikre gondolsz? Kik azok, akik jók lettek volna, de ki lettek csinálva? A rendszerváltozás jó 30 éve alatt hány politikusról mondhatjuk el, hogy jó volt? Ki volt az, aki következetesen jó teljesítményt nyújtott, az ország érdekeit szolgálta, és képes lett volna érdemi eredményeket elérni?

Várom a neveket, én őszintén kíváncsi vagyok, hogy kire/kikre gondoltál?

Tényszerűen annyit lehet megállapítani, hogy váltogatja egymást a két oldal, most jobb híján jobb és bal oldalnak nevezzük őket. Antallék megbuktak fél év alatt, Horn megbukott, Orbán megbukott, de aztán visszatért, és azóta már négyszeres miniszterelnök, Medgyessi és Gyurcsány nagyon csúnyán megbuktak. Ez a valóság. De én nem látom azokat az elnyomott, kicsinált politikusokat, akik felvirágoztatták volna ezt a hazát, pedig tényleg jó lenne, ha lennének ilyenek.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 8., kedd 18:11

ZSHOW Time legújabb videója, rohadt cringe, de olyan pontosan ez megy és ez megy itt a topikban is :lol: :lol: :lol: Nézzétek meg.
Itt vágunk egy picit, ott egy icipicit és eszik az emberek :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. február 8., kedd 18:02

ferni írta: Amikor felhívod azokat, akik hazudtak rólad... / Vona Gábor vlogja - 7. rész
3 éves videó, de még nem láttam, ez rohadt jó :lol:
itt még amatőrök voltak, névvel hoztak le cikket, azóta már az sincs, csak névtelenül. legalja origo és tsai
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 17:58

Mondjuk nem nehéz hozzákötni, ha végig ott vigyorog mindenhol vagy ő, vagy Dobrev.
Bár én nem értek a politikához, mint itt a userek 120%-a, de már eleve hatalmas öngólt rúgtak KariGerivel.
ertelek es ez igy is van, de szerintem sem volt nagyon mas opcio.

az orszag majd fele fideszes, illetve vagy egy eros dk-s reteg, anelkul eselytelen, hiaba szolitjak meg a "bizonytalanokat" is.
ha lenne egy orban,dobrev,mzp harmas harc, gondolom lenne egy 50-25-25 koruli eredmeny de valaki saccolhat realisabbat.

hulyen hangzik, de a masik opcio az, hogy megvarni amig gyurcsany es neje kioregednek a politikabol, vagy az osfideszes/dk-s nyugdijas reteg nagy resze kimegy.
de addig akkor meg maradnak orbanek es ez nem 1 vagy 2 tovabbi ciklus.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 8., kedd 17:54

Amikor felhívod azokat, akik hazudtak rólad... / Vona Gábor vlogja - 7. rész
3 éves videó, de még nem láttam, ez rohadt jó :lol:

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 8., kedd 17:50

Mindeközben enyhe súrlódás az USA és Németország között a north stream 2 miatt. Mondjuk beszédes hogy Biden kijelenti hogy le lesz állítva a projekt ha a ruszkik ramozdulnak Ukrajnára úgy hogy defacto köze nincs a projekthez.

Persze jól jönne az amcsiknak ha többek közt tőlük is venne az EU cseppfolyósított gázt meg az se baj ha a német gazdaság nem szárnyal. Így kell ezt csinálni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 8., kedd 17:42

Mondjuk nem nehéz hozzákötni, ha végig ott vigyorog mindenhol vagy ő, vagy Dobrev.
Bár én nem értek a politikához, mint itt a userek 120%-a, de már eleve hatalmas öngólt rúgtak KariGerivel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 16:37

Mármint vagy hamarabb mondjuk úgy 2 éve fel kellett volna tűnie a nagypályás politikába és módszeresen felépítenie egy profi stábot, vagy bölcsebb lett volna ha kivárja az újabb vereséget és amikor tényleg romokban lett volna az ellenzék robbantott volna készülve a kövi választásra.
egyet is ertek meg nem is.

az a baj, hogy igy is ugy is a dk-s es regi mszp-s szavazokon mulik a dolog, oket ha nem birna megfuzni mzp, akkor a fidesz fix szavazobazisa ellen eselytelen.
amig pedig gyurcsany el, addig a baloldal hozza lesz kotve a fidesz altal.

a masik meg az, hogy mzp hirtelen felbukkanasa a fideszt is meglepte, keves idejuk van karaktert gyilkolni es elegge kapkodasba ment at.
ha most nyer a fidesz, 4 evuk lesz total eltuntetni ot a terkeprol.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 8., kedd 16:31

kierkegaard írta: Teli volt a mezőny új arcokkal. Botka, Vona most MZP. hány új arc kelljen és hány új párt? Épp ez a baj, hogy a mindenkit egybemosnak mintha senki se egy egyéniség lenne. A kormánypropaganda elintézte, hogy ne bizzunk senki másban, úgy is csak gyurcásny.
Minőség vs mennyiség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 8., kedd 15:10

MZP valós politikai erő nélkül ami mögötte van (párt) semmit nem fog megreformálni azon az oldalon. Ha nyer is a választáson simán kicsinálják a régi arcok ha úgy érzik majd veszélyben vannak.

Szerintem ő vagy túl későn, vagy túl korán lépett színre. Mármint vagy hamarabb mondjuk úgy 2 éve fel kellett volna tűnie a nagypályás politikába és módszeresen felépítenie egy profi stábot, vagy bölcsebb lett volna ha kivárja az újabb vereséget és amikor tényleg romokban lett volna az ellenzék robbantott volna készülve a kövi választásra. Így azt éri el hogy karaktergyilkolják és nem biztos hogy ezt politikailag úgy túl fogja élni hogy komoly tényező legyen a későbbiekben. Ha meg esetleg nyer akkor is ő fogja a rövidebbet húzni.

Tovább megyek hatalmas ziccer volt hogy Bp elvesztette a fidesz. Ha ott nem egy Karigeri kap lehetőséget most szerintem sokkal jobb sanszal indulnának a választáson.

Hege

HozzászólásSzerző: Hege » 2022. február 8., kedd 14:54

el magico írta:
ikelemen5 írta:
MZP úgy jelenette ki, hogy leváltotta az ellenzéket, hogy a jobbján a Dobrev, balján a Gyurcsány állt..
Leválltotta, igen.. :lol:
Valahol el kell kezdeni. Elérte már azt, hogy ne Gyurcsányék legyenek a vezérek. (bár tudom az egymás melletti plakátokon nem ez szerepel) A totális reset nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni :roll:
Szerintem ezt nem o erte el. Egyedul el se tudta volna.
Inkabb Gyurcsány lepett hatra kettőt, es az is lehet, hogy ha Karácsony nem ekkora világi balfek, nem is lenne kepbe MZP.

Nekem a kedvencem amikor azt mondja hogy "Dobrev szerinte annak ellenére, hogy NŐ, alkalmas miniszternek."

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. február 8., kedd 14:47

ikelemen5 írta:
el magico írta:MZP eléggé új arc pedig.
MZP úgy jelenette ki, hogy leváltotta az ellenzéket, hogy a jobbján a Dobrev, balján a Gyurcsány állt..
Valahol el kell kezdeni. Elérte már azt, hogy ne Gyurcsányék legyenek a vezérek. (bár tudom az egymás melletti plakátokon nem ez szerepel) A totális reset nem egyik pillanatról a másikra fog megtörténni :roll:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 8., kedd 14:39

el magico írta:MZP eléggé új arc pedig.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: