MZP úgy jelenette ki, hogy leváltotta az ellenzéket, hogy a jobbján a Dobrev, balján a Gyurcsány állt..el magico írta:MZP eléggé új arc pedig.
Leválltotta, igen..

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 8., kedd 14:39
MZP úgy jelenette ki, hogy leváltotta az ellenzéket, hogy a jobbján a Dobrev, balján a Gyurcsány állt..el magico írta:MZP eléggé új arc pedig.
HozzászólásSzerző: Hege » 2022. február 8., kedd 14:36
Ez aztan az építő hozzaszolas.Norbi90 írta:ha tudod bizonyítani hajrá ne légy rest, 1 millio magyar forintot érne a számodraKet mondtatot nem mond el annelkul, hogy valami hibát ne vetne. Borzaszto amator modon epiti fel magat a valasztasra. Engen az zavar, hogy nem valallja fel amiket mondott. Hat szo szerint kuldte el Indiaba szemmutetre az embereket, aztan letagadja, hogy o ilyet nem allitott.
what?Vegigneztem a videot. En nem csak magyar politikai musorokat nezek, hanem kulfoldieket is. Az biztos, hogy hiaba egy kiragadott környezet, egyáltalán nem támasztja alá, hogy o nem igy velekedne, csak raerosit.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 8., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 8., kedd 14:32
ha tudod bizonyítani hajrá ne légy rest, 1 millio magyar forintot érne a számodraKet mondtatot nem mond el annelkul, hogy valami hibát ne vetne. Borzaszto amator modon epiti fel magat a valasztasra. Engen az zavar, hogy nem valallja fel amiket mondott. Hat szo szerint kuldte el Indiaba szemmutetre az embereket, aztan letagadja, hogy o ilyet nem allitott.
what?Vegigneztem a videot. En nem csak magyar politikai musorokat nezek, hanem kulfoldieket is. Az biztos, hogy hiaba egy kiragadott környezet, egyáltalán nem támasztja alá, hogy o nem igy velekedne, csak raerosit.
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. február 8., kedd 14:31
Óriási +1.kierkegaard írta: igen..ez olyan mint hogy minek szelektáljuk a szemetet..úgy is elvan már baszva a világ. Ténynek tény de így valóban nem lesz változás.
MZP eléggé új arc pedig.A legnagyobb baj szerintem azzal van hogy az ellenzék nem képes elővenni egy új szereplőt.
HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 8., kedd 14:29
A legnagyobb baj szerintem azzal van hogy az ellenzék nem képes elővenni egy új szereplőt.géza írta:Ellenzek csak erre a valasztasra all ossze egy nagy koaliciora. Utana minden partnak az az erdeke, hogy egyenileg is erosodjenek, es hogy a fideszt lepumpaljak 25-30 %-os partra, hogy a kovetkezo valasztasokon mindenki csak koalicios kormanyban tudjon gondolkozni.Realista24 írta: Persze, engedné az ellenzék Mi érdeke lenne benne?
Meg milyen ellenzékről beszélünk? Ugyanúgy a mostani vezetés részét képezik. Ezért írtam, hogy szerintem resetelni kéne, mint a magyar sport nagy részét, hogy a vesztes mentalitás eltűnjön és nulla állapotba kerüljünk.
https://444.hu/tldr/2022/02/08/a-korman ... y-juliaval
Ilyen amikor normalis szakemberek dolgozzak ki a programot.Az elmúlt 12 év szűken értelmezett gazdaságpolitikai lépéseinek jelentős része (mint például a külső adósság csökkentése, az adóterhelés csökkentése, a devizakitettség csökkentése stb.) nem feltétlenül volt hibás.
NEM VADONATÚJ GAZDASÁGPOLITIKÁRA VAN SZÜKSÉG, HANEM MEGVÁLTOZOTT GAZDASÁGFILOZÓFIÁRA.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 8., kedd 14:29
Abszolút egyetértek. Ez a legnagyobb baj, és emiatt esélytelen az egész. Minden egyes választásnál arról kell szavazni, hogy kinek hagyjuk hülyének nézni magunkat. Így sosem lesz változás.Realista24 írta:Szerintem meg elsőre akkor reset az ellenzékben, akik képesek kiütni a Fideszt.géza írta: Kormanyvaltas eseten legalabb esely van ra, Fidesz alatt semmi.
De ez az ellenzék semmire nem jó, még annyira sem mint egy zsák krumpli.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 8., kedd 14:12
Szerintem meg elsőre akkor reset az ellenzékben, akik képesek kiütni a Fideszt.géza írta:Kormanyvaltas eseten legalabb esely van ra, Fidesz alatt semmi.Realista24 írta:
Egy álomvilágban ez így nézne ki, a jelenlegi magyar valóságban ennek az esélye kevesebb, mint hogy én lottó ötöst nyerjek, pedig szelvényt sem adok fel.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 8., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 14:05
Kormanyvaltas eseten legalabb esely van ra, Fidesz alatt semmi.Realista24 írta:Egy álomvilágban ez így nézne ki, a jelenlegi magyar valóságban ennek az esélye kevesebb, mint hogy én lottó ötöst nyerjek, pedig szelvényt sem adok fel.géza írta: Ellenzek csak erre a valasztasra all ossze egy nagy koaliciora. Utana minden partnak az az erdeke, hogy egyenileg is erosodjenek, es hogy a fideszt lepumpaljak 25-30 %-os partra, hogy a kovetkezo valasztasokon mindenki csak koalicios kormanyban tudjon gondolkozni.
Ilyen amikor normalis szakemberek dolgozzak ki a programot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 8., kedd 14:02
Egy álomvilágban ez így nézne ki, a jelenlegi magyar valóságban ennek az esélye kevesebb, mint hogy én lottó ötöst nyerjek, pedig szelvényt sem adok fel.géza írta:Ellenzek csak erre a valasztasra all ossze egy nagy koaliciora. Utana minden partnak az az erdeke, hogy egyenileg is erosodjenek, es hogy a fideszt lepumpaljak 25-30 %-os partra, hogy a kovetkezo valasztasokon mindenki csak koalicios kormanyban tudjon gondolkozni.Realista24 írta: Persze, engedné az ellenzék Mi érdeke lenne benne?
Meg milyen ellenzékről beszélünk? Ugyanúgy a mostani vezetés részét képezik. Ezért írtam, hogy szerintem resetelni kéne, mint a magyar sport nagy részét, hogy a vesztes mentalitás eltűnjön és nulla állapotba kerüljünk.
Ilyen amikor normalis szakemberek dolgozzak ki a programot.Az elmúlt 12 év szűken értelmezett gazdaságpolitikai lépéseinek jelentős része (mint például a külső adósság csökkentése, az adóterhelés csökkentése, a devizakitettség csökkentése stb.) nem feltétlenül volt hibás.
NEM VADONATÚJ GAZDASÁGPOLITIKÁRA VAN SZÜKSÉG, HANEM MEGVÁLTOZOTT GAZDASÁGFILOZÓFIÁRA.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 14:00
Ellenzek csak erre a valasztasra all ossze egy nagy koaliciora. Utana minden partnak az az erdeke, hogy egyenileg is erosodjenek, es hogy a fideszt lepumpaljak 25-30 %-os partra, hogy a kovetkezo valasztasokon mindenki csak koalicios kormanyban tudjon gondolkozni.Realista24 írta: Persze, engedné az ellenzék Mi érdeke lenne benne?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 8., kedd 13:26
Persze, engedné az ellenzékgéza írta:Orbannal egy zsak krumpli is jobb lenne.Realista24 írta: Visszaterunk oda, hogy egyik sem jobb a másiknál.
Lehet mosdatni MZPt, de attol nem lesz jobb, hogy ő a kisebbik rossz...ha egyáltalán kisebb.
Teljes ellenzéki reset kellene.
Akik meg tenyleg jok lettek volna, azok egytol-egyig ki lettek csinalva, feladtak, hatterbe vonultak. Ujak nem fognak jonni a jelen rendszerben, max az MSZP eltunik, es lesz egy uj 8-10 szazalekos part. Le kell oket valtani, es lehet aztan az ellenzek engedi majd, hogy uj partok is megerosodjenek.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 8., kedd 12:30
Igen, lehet igy is ertelmezni a bukast, de felmerul a kerdes, hogy ellenorzi valaki a kormanyt? Az orszaggyules egy vicc szintre lett butitva a 2/3-al, a valasztok anyagi fuggesben vannak es rengetegen vallasi ahitattal beszelnek Viktorrol.füst írta:Én megértem az álláspontodat és eszemben sincs vitatkozni vele. Azt is tudom hogy marhasokan látják hozzád hasonlóan a helyzetet.Gazdasagilag iszonyatos lejtmenetben vagyunk es nem csak, hogy nem vallalnak fel semmilyen megszorito intezkedest, de meg tovabb toljak a GDP pumpat.
Tarsadalmilag pedig polgarhaborus szintre sikerult tolniuk a megosztottsagot, szekunder szegyenerzet fog el mar egy kokardatol is. A meleg ismeroseim/rokonaim kvazi uldozve vannak, en meg nem tudok elmenni a szulovarosomban egy kocsmaba, mert retkespestigenyo lettem, akit Soros penzel.
Viszont a mérleg másik serpenyőjében kb. ugyanennyien vannak akik nagyon eltérően látják ugyanezt a világot. Akik nem bukott miniszterelnöknek tartják OV-t, hanem készen állnak újra bizalmat szavazni neki. Kinek van igaza? A kérdés szempontjából nem számít.
Ha OV ki tudja tölteni a rábízott időszakot, akkor nem bukott miniszterelnök. Erről a 4 évről szólt a megbízása, és ezt úgy tűnik végigcsinálja. Lehet hogy szerinted szarul, de attól még?!
HozzászólásSzerző: sander » 2022. február 8., kedd 12:28
Gazdasagilag iszonyatos lejtmenetben vagyunk es nem csak, hogy nem vallalnak fel semmilyen megszorito intezkedest, de meg tovabb toljak a GDP pumpat.füst írta: Mitől lett bukott az Orbán-kormány?
Az ellenszenvet és utálatot megértem, de attól még?
Csak Megyó és Gyurcsány volt az aki nem tudta kitölteni a mandátumát mert időközben megbukott.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 8., kedd 11:36
Egeszsegugy, oktatas, egy tonna megnem terulo beruhazas ami miatt szegeny matolcsy is panaszkodik. A 755 milliardos idei evi elvonas se egy sikersztori.füst írta: Mitől lett bukott az Orbán-kormány?
Csak Megyó és Gyurcsány volt az aki nem tudta kitölteni a mandátumát mert időközben megbukott.
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 8., kedd 11:36
Én megértem az álláspontodat és eszemben sincs vitatkozni vele. Azt is tudom hogy marhasokan látják hozzád hasonlóan a helyzetet.Gazdasagilag iszonyatos lejtmenetben vagyunk es nem csak, hogy nem vallalnak fel semmilyen megszorito intezkedest, de meg tovabb toljak a GDP pumpat.
Tarsadalmilag pedig polgarhaborus szintre sikerult tolniuk a megosztottsagot, szekunder szegyenerzet fog el mar egy kokardatol is. A meleg ismeroseim/rokonaim kvazi uldozve vannak, en meg nem tudok elmenni a szulovarosomban egy kocsmaba, mert retkespestigenyo lettem, akit Soros penzel.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 8., kedd 10:57
Gazdasagilag iszonyatos lejtmenetben vagyunk es nem csak, hogy nem vallalnak fel semmilyen megszorito intezkedest, de meg tovabb toljak a GDP pumpat.füst írta: Mitől lett bukott az Orbán-kormány?
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 8., kedd 10:48
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 8., kedd 10:40
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem