A legnagyobb baj szerintem azzal van hogy az ellenzék nem képes elővenni egy új szereplőt.géza írta:Ellenzek csak erre a valasztasra all ossze egy nagy koaliciora. Utana minden partnak az az erdeke, hogy egyenileg is erosodjenek, es hogy a fideszt lepumpaljak 25-30 %-os partra, hogy a kovetkezo valasztasokon mindenki csak koalicios kormanyban tudjon gondolkozni.Realista24 írta: Persze, engedné az ellenzék Mi érdeke lenne benne?
Meg milyen ellenzékről beszélünk? Ugyanúgy a mostani vezetés részét képezik. Ezért írtam, hogy szerintem resetelni kéne, mint a magyar sport nagy részét, hogy a vesztes mentalitás eltűnjön és nulla állapotba kerüljünk.
https://444.hu/tldr/2022/02/08/a-korman ... y-juliaval
Ilyen amikor normalis szakemberek dolgozzak ki a programot.Az elmúlt 12 év szűken értelmezett gazdaságpolitikai lépéseinek jelentős része (mint például a külső adósság csökkentése, az adóterhelés csökkentése, a devizakitettség csökkentése stb.) nem feltétlenül volt hibás.
NEM VADONATÚJ GAZDASÁGPOLITIKÁRA VAN SZÜKSÉG, HANEM MEGVÁLTOZOTT GAZDASÁGFILOZÓFIÁRA.
Király Julia a 2008-as válságban azt mondta hogy a válság szele fog csak eljutni Magyarországra de nem kell félni mert a gazdaság erős és nem lesz semmi baj. Ehhez képest majdnem államcsőd lett, washingtonig kellett repülni 2009ben hogy kapjon az ország IMF hitelt (ha jol emlékszem 5000 milliárd forint hitelt kaptak is). Aztán meg a MNB vezetése sem sikerült sztem tulzottan jol. 2002-ben tudtak osztalékot fizetni majd utánna 2014-ben sikerült újra. És akkor előjönnek ezek a régi arcok hogy majd ők megmondják a tuttit. Lehetőségük volt nekik, a 2/3-dot sajat maganak is köszönheti az ellenzék. Új arcok kellenének, de csak régieket tudnak elővenni.