Mondjuk önvédelemből is rosszabbul veszi ki magát, ha nőt ütnél ki.Halfkey írta: Szerintem nem jogos felvetés, mert az egyenjogúság nevében férfiakat sem verhetsz.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 8., kedd 12:17
Mondjuk önvédelemből is rosszabbul veszi ki magát, ha nőt ütnél ki.Halfkey írta: Szerintem nem jogos felvetés, mert az egyenjogúság nevében férfiakat sem verhetsz.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 8., kedd 12:07
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 8., kedd 12:02
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 11:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 8., kedd 11:52
mert a ferfiakat se utheted meg, de amugy tok jogosikelemen5 írta: Ez már nagyon off, és trollkodás, de ha küzdünk a nők egyenjogúságáért, akkor miért nem üthetjük meg őket?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 8., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 8., kedd 11:01
Babinho írta: Igen a sétálóutcában kiabálnám...uristen mik vannak
A pedofíliát csak idekeverted, egy témában feszegetve a greenwood esettel. Hogy jön ez ide? Ki járatná kaleta színjátszóba a gyerekét? Ez milyen megközelítés? Hogy jön ez egy olyan palihoz aki megverte a barátnőjét? Ne hívjuk egyből sorozatgyilkosnak?
És leírod utána hogy persze elítélendő amit ő tett (legmélyebben egyetértek, egy gyökér ver csak nőt), de ha egy veterán, nagy tekintélyű sztár játékos fejbe rúg megalázáskent egy fiatal tehetséges sportolót az persze rendben van, bele kell hogy férjen mert szervezett keretek között történik (???), meg hát mégiscsak két férfiről van szó...
Szóval ez a durva...hogy az egyik bűnhődjön amíg él, a pedofil is ezt érdemli akkor ő is, a másik meg belefér...hát fasza. Szerintem meg egyik sem oké.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 10:42
A felvetel a consent nelkuli advancera vonatkozott, sajnalom hogy angolul irom, de nincs erom magyarositani most.el magico írta:Én mondjuk speciel olyan felvételt nem láttam, ahol maga Greenwood verné a nőt, csak olyat, ahol a csaj a sebeit mutogatja. Addig nem ítélnék el senkit, amíg nincs bebizonyítva a vádak jogossága. Ronaldot is ugye már többször megvádolták erőszakkalgéza írta: Greenwood a felvetelek alapjan megverte a baratnojet, ramaszott beleegyezes nelkul, tartos, lathato seruleseket okozva neki. Es nem csak fizikai, hanem pszicheseket. Ne kezdjuk mar el ezt a relativizalast.És a mai világban sajnos már bármit képesek kitalálni, hogy egy kis pénzt csikarjanak ki a sztároktól (a metoo mozgalom is gondolom ismerős mindenkinek).
Amennyiben viszont van ilyen felvétel, ami mindezt bizonyítja nem szóltam.
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. február 8., kedd 10:38
Én mondjuk speciel olyan felvételt nem láttam, ahol maga Greenwood verné a nőt, csak olyat, ahol a csaj a sebeit mutogatja. Addig nem ítélnék el senkit, amíg nincs bebizonyítva a vádak jogossága. Ronaldot is ugye már többször megvádolták erőszakkalgéza írta: Greenwood a felvetelek alapjan megverte a baratnojet, ramaszott beleegyezes nelkul, tartos, lathato seruleseket okozva neki. Es nem csak fizikai, hanem pszicheseket. Ne kezdjuk mar el ezt a relativizalast.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 8., kedd 10:31
HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 10:29
Mi lett volna? Duplan bontja fel a szerzodeset a manu? A visszahivott mezekert kettot adnak cserebe? Nem kell mindenbe belemagyarazni dolgokat, amik nincsenek benne.'shutterisland írta: btw mi lett volna, ha feher lenne es fekete not vert volna meg ?
akkor bennem sem lenne ketely, hogy neki vege.
Greenwood a felvetelek alapjan megverte a baratnojet, ramaszott beleegyezes nelkul, tartos, lathato seruleseket okozva neki. Es nem csak fizikai, hanem pszicheseket. Ne kezdjuk mar el ezt a relativizalast.Babinho írta: Hát tényleg lassan már egy megbasználakért is életfogytig jár...
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 8., kedd 10:15
Hát ha a sétálóutca közepén mondod a jánynak, aki békésen issza a kis kávéját, egy orrtörés az életfogyt. helyett azé' kinézhetne, tök jogosan..Babinho írta:Már ne is haragudj de ez milyen gondolkodás?Halfkey írta:
Ez papíron jól hangzik, de te odaengednéd az elítélt pedofilt a gyerekedhez, vagy az elítélt erőszaktevőt a feleségedhez, mert már letöltötte és tiszta lap? Tipikusan az amit persze, máséhoz igen, de ha sajátokról van szó akkor inkább ne - ha ez így van akkor meg a tiszta lap csak elméleti.
Valószínűleg az én feleségem is állt már olyan ember mellett aki lepofozta a saját feleségét, mégis valahogy megúszta...a pedofíliát ne hasonlítsuk már ahhoz, hogy valaki megcsapta az asszonyt. És ezzel nem greenwoodot mosdatom mert rohadt dolog amit csinált, sose ütnék meg egy nőt, kapja meg a méltó büntetést..
De ez a nagyon felvilágosult internetes nép haragja még mindig ott tart 2022ben hogy örülne ha lennének nyilvános akasztások...állandóan ez a komment mindenhol, hogy menjen tönkre az élete, nincs helye a társadalomban stb.
Hát vajon egy olyan futballistának sincs helye a sport világában és csapat közelében, emberek között aki már rúgta fejbe a csapattársát? Mert akkor szóljon már valaki Ibrának hogy közveszélyes és rohadjon meg amíg ezen a világon vesz levegőt...
Hát tényleg lassan már egy megbasználakért is életfogytig jár...![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 8., kedd 8:54
Realista. Nem örülök neki hogy így van, nem vagyok rá büszke, de garantálom hogy nem vagyok egyedül aki pl. nem szeretné ha már elítélt ember a szomszéd házba költözne. És nem hasonlítok semmit semmihez, én nem Greenwoodról beszélek, hanem az idézett gondolatra reagáltam.Már ne is haragudj de ez milyen gondolkodás?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 8., kedd 8:48
Már ne is haragudj de ez milyen gondolkodás?Halfkey írta:Ez papíron jól hangzik, de te odaengednéd az elítélt pedofilt a gyerekedhez, vagy az elítélt erőszaktevőt a feleségedhez, mert már letöltötte és tiszta lap? Tipikusan az amit persze, máséhoz igen, de ha sajátokról van szó akkor inkább ne - ha ez így van akkor meg a tiszta lap csak elméleti.BlancoMark írta: De mér', nem azért van a börtönbüntetés mert a bűncselekmény súlyával egyenértékűen veszünk el valakitől éveket és utána relatíve tisztalap? Miért kéne egy életre kivonni a forgalomból ha megbűnhődik és képes őszinte megbánást tanusitani? De persze itt ez már nagyon off.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 8., kedd 8:34
Ez papíron jól hangzik, de te odaengednéd az elítélt pedofilt a gyerekedhez, vagy az elítélt erőszaktevőt a feleségedhez, mert már letöltötte és tiszta lap? Tipikusan az amit persze, máséhoz igen, de ha sajátokról van szó akkor inkább ne - ha ez így van akkor meg a tiszta lap csak elméleti.BlancoMark írta: De mér', nem azért van a börtönbüntetés mert a bűncselekmény súlyával egyenértékűen veszünk el valakitől éveket és utána relatíve tisztalap? Miért kéne egy életre kivonni a forgalomból ha megbűnhődik és képes őszinte megbánást tanusitani? De persze itt ez már nagyon off.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. február 8., kedd 8:30
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. február 8., kedd 2:20
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. február 7., hétfő 23:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 7., hétfő 22:03
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem