Én megértem az álláspontodat és eszemben sincs vitatkozni vele. Azt is tudom hogy marhasokan látják hozzád hasonlóan a helyzetet.Gazdasagilag iszonyatos lejtmenetben vagyunk es nem csak, hogy nem vallalnak fel semmilyen megszorito intezkedest, de meg tovabb toljak a GDP pumpat.
Tarsadalmilag pedig polgarhaborus szintre sikerult tolniuk a megosztottsagot, szekunder szegyenerzet fog el mar egy kokardatol is. A meleg ismeroseim/rokonaim kvazi uldozve vannak, en meg nem tudok elmenni a szulovarosomban egy kocsmaba, mert retkespestigenyo lettem, akit Soros penzel.
Viszont a mérleg másik serpenyőjében kb. ugyanennyien vannak akik nagyon eltérően látják ugyanezt a világot. Akik nem bukott miniszterelnöknek tartják OV-t, hanem készen állnak újra bizalmat szavazni neki. Kinek van igaza? A kérdés szempontjából nem számít.
Ha OV ki tudja tölteni a rábízott időszakot, akkor nem bukott miniszterelnök. Erről a 4 évről szólt a megbízása, és ezt úgy tűnik végigcsinálja. Lehet hogy szerinted szarul, de attól még?!