Premier League

Foci a Real Madridon túl...
illgner

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 9., szerda 22:26

Spurs-Soton, na az ilyen meccsekért érdemes PL-t nézni.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 9., szerda 13:51

Az Everton a legrosszabbul menedzselt csapatok egyike, de ha kiesnek az óriási égés. Hatalmas pénzösszegeket vertek el ők is az elmúlt években. :|
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 9., szerda 8:16

Tipik: ha öreganyám csengetne meccs volt btw.. Szerintem az első félidőben (kis szerencsével) simán elrendezhette volna a mu a dolgokat, de centik/szabálytalanság miatt elvettek tőlük 2 gólt, egyébként jogosan.. De 3-0-ról már nem jött volna már vissza a burnley. De visszajött nyilván, méghozzá milyen fifa góllal :D

Aztán hogy a padról Rangnick már csak egy tinit, meg lordLingrdot tudja beküldeni Cé mellett, hogy hátha lesz valami, el is mond mindent, hogy mi a baj..

Fel kell kösse a fehérneműt a mu egyébként, mert vesztett pontokban ugyanott vannak 2-3 meccsel többet játszva, mint az arsenal/tham, meleg lesz az a 4.hely így.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2022. február 9., szerda 8:10

Erdemes megnezni a Burnley golnal Maguiret :lol: :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. február 9., szerda 5:36

flori írta: Ragnick mester eddig elég nagy blama. Nagyon elment valami az MU-nál.
Talan hogy kritikan aluli balfasz a keret nagy resze, de ebben mi az ujdonsag? Sok eve tart mar ez, nincs edzo, aki szarbol varat epit
thereisonly1ronaldo

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 9., szerda 0:21

Ragnick mester eddig elég nagy blama. Nagyon elment valami az MU-nál.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 8., kedd 12:17

Halfkey írta: Szerintem nem jogos felvetés, mert az egyenjogúság nevében férfiakat sem verhetsz.
Mondjuk önvédelemből is rosszabbul veszi ki magát, ha nőt ütnél ki. :kalapos:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 8., kedd 12:07

Nehezen értelmezhető egy leütéses jognak :) :lol:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 8., kedd 12:02

Szerintem nem jogos felvetés, mert az egyenjogúság nevében férfiakat sem verhetsz.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 11:58

jogos felvetes de gondolom mert ok a kiszolgaltatottabb kategoria, mint pl ha egy toloszekest boritasz fel.
csak ez se mindig igaz, van olyan noi kollegam, aki 2 meter es 120 kilo, meg van olyan fefi, aki 160cm 45kg. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 8., kedd 11:52

ikelemen5 írta: Ez már nagyon off, és trollkodás, de ha küzdünk a nők egyenjogúságáért, akkor miért nem üthetjük meg őket? :mrgreen: :lol:
mert a ferfiakat se utheted meg, de amugy tok jogos :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikelemen5

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. február 8., kedd 11:37

Ez már nagyon off, és trollkodás, de ha küzdünk a nők egyenjogúságáért, akkor miért nem üthetjük meg őket? :mrgreen: :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 8., kedd 11:01

Babinho írta: Igen a sétálóutcában kiabálnám... :agree: uristen mik vannak

A pedofíliát csak idekeverted, egy témában feszegetve a greenwood esettel. Hogy jön ez ide? Ki járatná kaleta színjátszóba a gyerekét? Ez milyen megközelítés? Hogy jön ez egy olyan palihoz aki megverte a barátnőjét? Ne hívjuk egyből sorozatgyilkosnak?

És leírod utána hogy persze elítélendő amit ő tett (legmélyebben egyetértek, egy gyökér ver csak nőt), de ha egy veterán, nagy tekintélyű sztár játékos fejbe rúg megalázáskent egy fiatal tehetséges sportolót az persze rendben van, bele kell hogy férjen mert szervezett keretek között történik (???), meg hát mégiscsak két férfiről van szó...

Szóval ez a durva...hogy az egyik bűnhődjön amíg él, a pedofil is ezt érdemli akkor ő is, a másik meg belefér...hát fasza. Szerintem meg egyik sem oké.

Egy pillantra nem gondoltam, hogy nőknek kiabálod, hogy barátkozzunk.. Arra akartam utalni, hogy vannak olyan megnyilvánulások már, amik határozottan a NO-NO kategória. Pl. ha egy nő tetszik és utalnánk rá, hogy felkeltette a szexuális érdeklődésünket, azt egy bizonyos regiszteren már nem lehet megtenni, mert orrba kell érte vágni aki mondja.

A pedofíliát Halfkey hozta, nem én. Ő sem és én sem engedném egyik családtagomat sem olyan közelébe, aki asszonyt vert, vagy a "8 éves a legszebb kor" a credoja. Ő sem és én sem hiszek abban, hogy aki egyszer megtette, abból "kinevelte" a böri a sötét oldalát. (ez meg az én szegénységem, hogy ilyen vagyok)

Mi is vertük már egymást edzésen. Összeeresztetsz 10-16 férfit, 4-6 alfahímmel közöttük, ott garantáltan el fognak szabadulni az indulatok.. (De ahogy én se sértődtem meg, mert 1-2 keményebb becsúszásom után, számonkérés címszóval elszakadt a melegítőm, esetleg jött érte a tasli..)
De attól még Ibra is egy utolsó suttyó, hogy edzésen történt és így akarta "nevelni/motiválni" az ifjoncot. De az egy belügy. Leülnek ketten-hárman, megbeszélik hogy kedves Zlatan, 2 hétig büntiből nem játszol, mert ép eszű ember ilyen a csapattársával nem csinál, ha pedig meccsen történik, akkor piros és utána összeül a feb..

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 10:42

el magico írta:
géza írta: Greenwood a felvetelek alapjan megverte a baratnojet, ramaszott beleegyezes nelkul, tartos, lathato seruleseket okozva neki. Es nem csak fizikai, hanem pszicheseket. Ne kezdjuk mar el ezt a relativizalast.
Én mondjuk speciel olyan felvételt nem láttam, ahol maga Greenwood verné a nőt, csak olyat, ahol a csaj a sebeit mutogatja. Addig nem ítélnék el senkit, amíg nincs bebizonyítva a vádak jogossága. Ronaldot is ugye már többször megvádolták erőszakkal :) És a mai világban sajnos már bármit képesek kitalálni, hogy egy kis pénzt csikarjanak ki a sztároktól (a metoo mozgalom is gondolom ismerős mindenkinek).
Amennyiben viszont van ilyen felvétel, ami mindezt bizonyítja nem szóltam.
A felvetel a consent nelkuli advancera vonatkozott, sajnalom hogy angolul irom, de nincs erom magyarositani most. :D
Ronaldonal egyertelmu volt a helyzet, voltak kepek, ahol latszott, hogy a csaj dorgoli magat hozza, aztan jott a per. :lol:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2022. február 8., kedd 10:38

géza írta: Greenwood a felvetelek alapjan megverte a baratnojet, ramaszott beleegyezes nelkul, tartos, lathato seruleseket okozva neki. Es nem csak fizikai, hanem pszicheseket. Ne kezdjuk mar el ezt a relativizalast.
Én mondjuk speciel olyan felvételt nem láttam, ahol maga Greenwood verné a nőt, csak olyat, ahol a csaj a sebeit mutogatja. Addig nem ítélnék el senkit, amíg nincs bebizonyítva a vádak jogossága. Ronaldot is ugye már többször megvádolták erőszakkal :) És a mai világban sajnos már bármit képesek kitalálni, hogy egy kis pénzt csikarjanak ki a sztároktól (a metoo mozgalom is gondolom ismerős mindenkinek).
Amennyiben viszont van ilyen felvétel, ami mindezt bizonyítja nem szóltam.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. február 8., kedd 10:31

Igen a sétálóutcában kiabálnám... :agree: uristen mik vannak

A pedofíliát csak idekeverted, egy témában feszegetve a greenwood esettel. Hogy jön ez ide? Ki járatná kaleta színjátszóba a gyerekét? Ez milyen megközelítés? Hogy jön ez egy olyan palihoz aki megverte a barátnőjét? Ne hívjuk egyből sorozatgyilkosnak?

És leírod utána hogy persze elítélendő amit ő tett (legmélyebben egyetértek, egy gyökér ver csak nőt), de ha egy veterán, nagy tekintélyű sztár játékos fejbe rúg megalázáskent egy fiatal tehetséges sportolót az persze rendben van, bele kell hogy férjen mert szervezett keretek között történik (???), meg hát mégiscsak két férfiről van szó...

Szóval ez a durva...hogy az egyik bűnhődjön amíg él, a pedofil is ezt érdemli akkor ő is, a másik meg belefér...hát fasza. Szerintem meg egyik sem oké.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. február 8., kedd 10:29

'shutterisland írta: btw mi lett volna, ha feher lenne es fekete not vert volna meg ?
akkor bennem sem lenne ketely, hogy neki vege.
Mi lett volna? Duplan bontja fel a szerzodeset a manu? A visszahivott mezekert kettot adnak cserebe? Nem kell mindenbe belemagyarazni dolgokat, amik nincsenek benne.
Babinho írta: Hát tényleg lassan már egy megbasználakért is életfogytig jár...
Greenwood a felvetelek alapjan megverte a baratnojet, ramaszott beleegyezes nelkul, tartos, lathato seruleseket okozva neki. Es nem csak fizikai, hanem pszicheseket. Ne kezdjuk mar el ezt a relativizalast.

raul 4 ever

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 8., kedd 10:15

Babinho írta:
Halfkey írta:

Ez papíron jól hangzik, de te odaengednéd az elítélt pedofilt a gyerekedhez, vagy az elítélt erőszaktevőt a feleségedhez, mert már letöltötte és tiszta lap? Tipikusan az amit persze, máséhoz igen, de ha sajátokról van szó akkor inkább ne - ha ez így van akkor meg a tiszta lap csak elméleti.
Már ne is haragudj de ez milyen gondolkodás?
Valószínűleg az én feleségem is állt már olyan ember mellett aki lepofozta a saját feleségét, mégis valahogy megúszta...a pedofíliát ne hasonlítsuk már ahhoz, hogy valaki megcsapta az asszonyt. És ezzel nem greenwoodot mosdatom mert rohadt dolog amit csinált, sose ütnék meg egy nőt, kapja meg a méltó büntetést..
De ez a nagyon felvilágosult internetes nép haragja még mindig ott tart 2022ben hogy örülne ha lennének nyilvános akasztások...állandóan ez a komment mindenhol, hogy menjen tönkre az élete, nincs helye a társadalomban stb.

Hát vajon egy olyan futballistának sincs helye a sport világában és csapat közelében, emberek között aki már rúgta fejbe a csapattársát? Mert akkor szóljon már valaki Ibrának hogy közveszélyes és rohadjon meg amíg ezen a világon vesz levegőt...

Hát tényleg lassan már egy megbasználakért is életfogytig jár... :ike:
Hát ha a sétálóutca közepén mondod a jánynak, aki békésen issza a kis kávéját, egy orrtörés az életfogyt. helyett azé' kinézhetne, tök jogosan..

Én pl. szintén nem szeretném, ha az asszony egy asszonyverő mellett ücsörögne, mert az, hogy ült miatta fél évet? nekem még nem biztosítás, hogy nem nyomna le neki is egyet dühében, mert elment mondjuk a tippmixe..

Progresszív embernek tartom magam, de pl a gyerekemet sem engedném a Kaleta Gábor színjátszókörbe. Ad1, mert nem bízok benne, hogy kijavult, ad2, a törvény keze el se érte, hogy mondjuk egy pszichiáter ránézett volna, hogy minden rendben van-e odafönn..

Nehéz kérdések ezek Greenwoddal, de ha elfogadjuk, hogy itt Európában a nő is ember, akkor sok sót itt már nem kéne megennie..
Meg az, hogy idegállapotba szétcsapja valaki a b.nője arcát azért nem ugyanaz, mint amikor edzésen/meccsen DE SZERVEZETT keretek között 2 férfi "összekap"..
Igen, Ibra is egyfajta tahó, de ő csak a szakmájában belül választott valakit, a jó Mason meg nem..

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 9:52

gondolom pedofilbol nem lesz ovobacsi vagy gyermekorvos, greenwood sem a noi kollegiumban lenne portas.
en sem vedeni akarom, ha bunos, akkor meg fogja kapni ami jar neki, a bortonben is jo kerdes, hogyan viszonyulnanak hozza.
de egyelore meg az sem biztos, hogy elitelik evekre, mint a tobbi emlitett jomadarat, vagy mondjuk sigurdsson aki szinten 32 eves es pedofilia miatt tuntettek el meg a fold szinerol is azota.
tul fiatal es tehetseges o meg ahhoz, hogy ne legyek szkeptikus azzal szemben, hogy neki tobb meccse mar nem lesz.

btw mi lett volna, ha feher lenne es fekete not vert volna meg ?
akkor bennem sem lenne ketely, hogy neki vege. :shutup:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 8., kedd 8:54

Már ne is haragudj de ez milyen gondolkodás?
Realista. Nem örülök neki hogy így van, nem vagyok rá büszke, de garantálom hogy nem vagyok egyedül aki pl. nem szeretné ha már elítélt ember a szomszéd házba költözne. És nem hasonlítok semmit semmihez, én nem Greenwoodról beszélek, hanem az idézett gondolatra reagáltam.

Szerk: és ebben pont semmi felvilágosult népharag nincs, semmi köze ennek a cancel culturehoz.

Vissza: