Egyre több kínos mondat, félreérthető - vagy annak szánt, de direkt nagyon is provokatív - kijelentés.
Úgy viselkedik mint Trump, csak hát nincs az a vagyoni és politikai háttér mögötte

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2022. február 8., kedd 0:56
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 8., kedd 0:48
Valószínűleg arányaiban kevesebben szavaznának rájuk, mint az itthoni magyarok, de drámai különbség nem lenne. Nem befolyásolná érdemben a választásokat.'shutterisland írta: erdekes kezdemenyezes
kivancsi lennek a 200ezer+ angliai magyarbol hany szazalek pattintana a fideszre az x-et.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 8., kedd 0:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 7., hétfő 23:18
De sajnos az fontosabb, hogy kicsúszott valami a száján, amit utána korrigált. A tettek nem lényegesek, amit fideszék csinálnak meg az se számít, ha értelmesen kifejti mint itt is az egészet. Az az egy szó a lényeg, amit aztán pumpálnak fideszék végtelenségig.oroszisti írta: https://fb.watch/b1fLt4e-ET/
Nem tudom mukodik-e igy a link, de itt van bovebben kifejtve az a felmondat.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2022. február 7., hétfő 21:49
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 7., hétfő 18:44
Ha hiszed, ha nem, nagyon sajnálom ami veled történt. Kitartást és sok erőt nektek. Én is ismerek nem 1, nem 2 fogyatékkal élő embert. Közte pl keresztapán egyik unokaöccsét. Én érteném a felháborodásod, de nem tudod objektíven megítélni, mert személyes támadásnak veszed. Alapból nem akartam kihegyezni a fogyatékosokra. Leírtam már, hogy engem a kettős mérce zavart...Professore írta: Kérdezted hogy miért zavar?
Hát tessék:
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 7., hétfő 18:04
Igen, erre en is igyekszem jobban odafigyelni. Tul melyen beepultek a beszelt nyelvunkbe ezek a kifejezesek, meg akkor is, ha jelentestartalmilag mar boven nem hordozzak az eredetit.Halfkey írta: Politika topikon meg MZPn Orbánon túllépve szerintem ez egy nagyon jogos társadalmi kritika. Én pl a melegek jogait maximálisan elismerve és 0 problémával a témában, beszéd során sokszor káromkodtam úgy hogy ‘de buziság’, ‘te hülye buzi’, stb. Aztán most meleg a főnököm (rokonom is van több) akivel nagyon jó a viszonyom, tudatosan odafigyelek erre hogy ne így szólaljak meg előtte. Köszönöm hogy leírtad a kemény történeted Professore, mert mostmár figyelni fogok a fogyatékosra kifejezésre is.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. február 7., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 7., hétfő 16:56
Ez nyilván így van csak itt az élő példa hogy ez miért nem jó.Tjacks írta:szerintem ezt a faszik többsége csinálja, én is ilyen vagyok. ettől függetlenül semmi bajom velük.Halfkey írta: Politika topikon meg MZPn Orbánon túllépve szerintem ez egy nagyon jogos társadalmi kritika. Én pl a melegek jogait maximálisan elismerve és 0 problémával a témában, beszéd során sokszor káromkodtam úgy hogy ‘de buziság’, ‘te hülye buzi’, stb. Aztán most meleg a főnököm (rokonom is van több) akivel nagyon jó a viszonyom, tudatosan odafigyelek erre hogy ne így szólaljak meg előtte. Köszönöm hogy leírtad a kemény történeted Professore, mert mostmár figyelni fogok a fogyatékosra kifejezésre is.
Professore :![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. február 7., hétfő 16:51
szerintem ezt a faszik többsége csinálja, én is ilyen vagyok. ettől függetlenül semmi bajom velük.Halfkey írta: Politika topikon meg MZPn Orbánon túllépve szerintem ez egy nagyon jogos társadalmi kritika. Én pl a melegek jogait maximálisan elismerve és 0 problémával a témában, beszéd során sokszor káromkodtam úgy hogy ‘de buziság’, ‘te hülye buzi’, stb. Aztán most meleg a főnököm (rokonom is van több) akivel nagyon jó a viszonyom, tudatosan odafigyelek erre hogy ne így szólaljak meg előtte. Köszönöm hogy leírtad a kemény történeted Professore, mert mostmár figyelni fogok a fogyatékosra kifejezésre is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 7., hétfő 16:38
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. február 7., hétfő 15:21
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. február 7., hétfő 15:08
Hogy a szomszéd Pista bácsit idézzem: " DICK!!" Megoszthatnád velem, hogy mire ez a kiemelt figyelem. Vissza olvastam, hogy milyen marhaságot írtam már megint, amire nem emlékszem. 6 oldallal ezelőtt teljesen másról.Professore írta:
Végül neked is meg kiseriknek is címezve... ahogy azt már korábban leírtam:
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 7., hétfő 13:56
M1Ö írta:Professore írta:Látom csak nem tudod elengedni....Én elengedtem volna, csak elkezdtêl személyeskedni
Persze... nagyon elengedted. Tiéd kell legyen az utolsó szó ha törik ha szakad. Nyugi ebben a témában tuti nem írok több hsz-t mert nincs miért, nincs kivel... Még egy bant sem érdemel a dolog. Szóval hajrá itt a ziccer..
Nem cél "CSAK" eszköz... és akkor már rendben is van. Hát a francokat! Egyáltalán nincs rendjén. Akkor hogy is van? Nem pozitív de nem is akart bántani lelkem senkit sem... logikai nonszensz amit mondasz. Lehet ezt csűrni-csavarni de attól ami és ahogy elhangzott az tény. És annak aki benne van ez rohadtul sértő ám. Olyan nehéz ezt felfogni? Tudod egy kis empátia (hogy személyeskedjek ismét). Aztán hogy ez szerinted túlzás... az egy dolog. Viszont ne határozza meg már nekem senki hogy mi az amitől jogom van megsértődni és mi az amitől még nem. Pláne hogy olyasmiről van szó amit egyáltalán nem lát/élt át. A többi meg irodalomkritikusokat idéző erőltetett eszmefuttatás...Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy pozitív amit mondott, csak túl lett kapva, mert nem bántani akarta vele fogyatékosokat, nem ők voltak a cél.
Nála sem, meg másnál sem megbocsájtható. Én kérek elnézést hogy ezt más politikustól eddig még nem hallottam. Felőlem lehet Viktor, Putyin, Biden vagy akármelyik díszpinty ugyanúgy elküldöm meleg égtájra ha ilyet mond. Csak az a helyzet hogy egyelőre ott tartunk hogy MZP mondta amit. Ez meg nem "érv" hogy a másik is ezt-meg azt mond. Elvégre ők akarják kirángatni az országot a posványból... illene egy kis példamutatás legalább kezdésnek.De nála ez megbocsájthatatlan bűn, mert rossz szót használ. Közben meg más csili vili szavakkal küld el a picsába egy fél világot, az meg nem baj. Érted? Ennyi volt a bajom. De tényleg engedjük el.
Végül neked is meg kiseriknek is címezve... ahogy azt már korábban leírtam:
Professore írta: Tévedni emberi dolog szóval ha őszintén bocsánatot kért volna a megbánás legkisebb morzsáját mutatva akkor azt mondanám hogy ok pillanatnyi rövidzárlat volt. Így meg azt mondom...lapozzunk.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. február 7., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 7., hétfő 12:26
Nem, egy miniszterelnök ne beszéljen így. Ez jogos kritika.kierkegaard írta: lelkiállapotnak jobb ha nem tartod meg magadban a haragot. Szóval ezt simán legitimálnám.
Ez nem jogos, hogy így van beállítva. Tény, a Fidesz ezt is zseniálisan meglovalgolta, hogy ez mindenkire sértő. A nép meg bólogat, hogy igen, a mocskos MZP mindenkinek beszól, mindenkit utál.kierkegaard írta: Szerintem ugyan olyan szégyen ezt arra forditani, hogy mzp nem bírná a fogyatékosokat
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 7., hétfő 12:19
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 7., hétfő 12:15
Én elengedtem volna, csak elkezdtêl személyeskedni. Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy pozitív amit mondott, csak túl lett kapva, mert nem bántani akarta vele fogyatékosokat, nem ők voltak a cél. De nála ez megbocsájhatatlan bűn, mert rossz szót használ. Közben meg más csili vili szavakkal küld el a picsába egy fél világot, az meg nem baj. Érted? Ennyi volt a bajom. De tényleg engedjük el.Professore írta:Látom csak nem tudod elengedni...
HozzászólásSzerző: Professore » 2022. február 7., hétfő 11:55
Látom csak nem tudod elengedni... Hát legyen.M1Ö írta: Professore! Szerintem meg feleslegesen pörgeti magát az, akit érint. Mert sehol nem szidta a szellemi fogyatékosokat. Nekem meg továbbra is az a problémám, hogy neki 1-1 rosszul megválasztott szó miatt bitófára kell kerüljön, addig a Fidesz ócsárolhat mindenkit A-tól Z-ig, mert ők szép köntösbe helyezik. Hát ne gyökerezzél már le emiatt, mert nem forgatok semmit, csak kurvára nem akarjátok megérteni amit írok, mert lehúzták a rolót és csak annyit láttok, hogy há' de a Márki Zay fogyatékosozott...![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 7., hétfő 11:02
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem