nehogymar a bilbao hibaja legyen hogy ancelotti mindent elrontott amit lehet azon a meccsenToti írta: Bilbao![]()
![]()
Jolvan az, mindent bele a kupaban![]()

Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Xavi, mea culpaillgner írta: Szerintem eddig Xabi

Ennyit erről.Toti írta: Bilbao![]()
![]()

Szerintem eddig Xabi hozta a maximumot, én látok benne fantáziát. Ebből a csapatból, a rengeteg fiatallal nem lehettek esélyesek a Bayern ellen, de a bajnokságban az érkezése óta sokkal attraktívabb, gólerősebb focit játszanak. Az minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy Koeman szintjét legalább hozta, illetve már felül is múlta. Ettől még nem biztos, hogy klasszis edző lesz belőle, de hogy nem egy Pirlo vagy Lampard, az már most látszódik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most nem ertem, az a baj, hogy kaptak egy golt az elejen ?
btw egy bilbao szeru csapatnak pont a kupara erdemes ramenni, ott lehet bravurt hozni mert massziv es harcos csapat.
ligaban a tradiciojuk miatt szinte semmi eselyuk a legiosok nelkul a bl helyekre, nem is tudom, voltak e valaha bl-ben.

btw egy bilbao szeru csapatnak pont a kupara erdemes ramenni, ott lehet bravurt hozni mert massziv es harcos csapat.
ligaban a tradiciojuk miatt szinte semmi eselyuk a legiosok nelkul a bl helyekre, nem is tudom, voltak e valaha bl-ben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk én azt hittem legalább az utolsó néhány percben tart már a meccs.Toti írta: Bilbao![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Bilbao
Jolvan az, mindent bele a kupaban

Jolvan az, mindent bele a kupaban

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az a baj hazai palyan is gondjaink vannak a bekkelo kiscsapatokkal. Majdhogynem mindegy hol jatszunk ha az elején nem tudunk golt lőni.petiamadridista írta: Nekünk a most következő meccs lesz vízválasztó.
Ha verjük idegenben a Villarealt akkor jelentős pontelőnnyel letudtuk szinte az összes necces idegenbeli pályát, marad a 3 rangadó, és a többiek majd most fognak egymással körbemeccselni.
Mi meg a felén már túl is leszünk ( Valencia, Bilbao, Villareal). Ezek a szar pályak, pont es lélekvesztő helyek.
Ha jövő héten is 6 ponttal megyünk legalább onnan már nagy gáz nem lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
A Barcelonánál úgy ünnepelnek az Atletico legyőzése után, mintha BL-t nyertek volna
Egyébként hitetlen mennyire "gyenge" ez a bajnokság, hogy a Barca is biztosan oda fog érni a dobogóra, sőt nem akarom elkiabálni, de lehet második lesz a Xavi dreamteamje. Nagyon remélem mi sem csesszük el a ligát.
Amúgy mi sem azért vezetjük 6 ponttal a tabellát, mert olyan hú de nagyon jók vagyunk. Sajnos nemcsak a spanyol bajnokság, de a futballminősége is sokat változott/gyengült szerintem.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nekünk a most következő meccs lesz vízválasztó.
Ha verjük idegenben a Villarealt akkor jelentős pontelőnnyel letudtuk szinte az összes necces idegenbeli pályát, marad a 3 rangadó, és a többiek majd most fognak egymással körbemeccselni.
Mi meg a felén már túl is leszünk ( Valencia, Bilbao, Villareal). Ezek a szar pályak, pont es lélekvesztő helyek.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én remélem marad, bár lehet egy másik edzővel még rosszabb lenne az atma, szóval nem tudom, erős a kísértés..kierkegaard írta:igazi mókamester a tag. remélem nyáron kivágják végre. ez ilyen mourinhos sztori. helyrerakta az atleticot aztán azóta lejtmenet. Amint ezt észreveszik talán van remény csapatot csinálni belőlük.'shutterisland írta: az oreg cholo es a harcosai.![]()
Sokkal gyengébb ez a csapat, mint pár éve volt, Lucas, Rodri igaz, hogy kinőtték ezt az ótvar, Csoló féle focit, de minőség voltak.. Partey is jó volt Simeone rendszerében..
Egy Llorrente-Rodry-Partey-Koke négyes azért komolyabb lenne, mint amit tegnap mutattak. Meg a Grízesért kapott 120 is ment a levesbe úgy tűnik Felix-szel..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- 'shutterisland
hat nem tudom, nyilvan nem lesz ott orokre, de azert meg tavaly ligat nyertek.
ha 4.-ek lesznek es mondjuk EL 4 koze mennek, az csak a cholo eraban szamit gyenge idenynek, emlekeim szerint a pre-simeone eraban ez egy teljesen atlagos vagy jo ideny lett volna.
de valoban ott tartunk, hogy a keret osszetetele most mar atalakult annyira, hogy elbirna egy mas felfogasu edzot is, nem csak egy cholo fele karaktert.
ot viszont jelenleg egyik topcsapat elere sem tudom beilleszteni, talan a juve vagy a milan lenne jo deal.
ha 4.-ek lesznek es mondjuk EL 4 koze mennek, az csak a cholo eraban szamit gyenge idenynek, emlekeim szerint a pre-simeone eraban ez egy teljesen atlagos vagy jo ideny lett volna.
de valoban ott tartunk, hogy a keret osszetetele most mar atalakult annyira, hogy elbirna egy mas felfogasu edzot is, nem csak egy cholo fele karaktert.
ot viszont jelenleg egyik topcsapat elere sem tudom beilleszteni, talan a juve vagy a milan lenne jo deal.
-
igazi mókamester a tag. remélem nyáron kivágják végre. ez ilyen mourinhos sztori. helyrerakta az atleticot aztán azóta lejtmenet. Amint ezt észreveszik talán van remény csapatot csinálni belőlük.'shutterisland írta: az oreg cholo es a harcosai.![]()
- 'shutterisland
Simeone újra reflektorfényben!
A spanyol sajtó a mester most azon gesztusát elemzi, ami a Barca elleni vereség kapcsán látott napvilágot. Wass sérülést szenvedett, a dánba Ferran Torres szállt bele, és mikor az orvosi stáb éppen ellátta a partvonal szélén, Cholo odalépett, majd lábra állítva visszaküldte Wasst a pályára.
Később kiderült, maga a klub hivatalos közleményben is elismerte, a játékos jobb térdében húzódást szenvedett, azt, hogy a szalagok komolyan sérültek-e, még vizsgálják.
az oreg cholo es a harcosai.

Felesleg ezen gondolkozni. Az első négy az fixen Mi és a Barca Sevilla Tico hármas lesz. (Szerintem ebben a sorrendben, ha csak nem nyeretjük meg velük még a bajnokságot is innen...
)
A neveket nézve persze nem erősítettek jól, de olyan arcokat sikerült szerezniük ingyen, akik erre a fél évre tökéletesen megfelelnek. Aztán majd kiderül mi lesz velük nyártól.
Nemzetközi szinten egy ideje már nem tényezők, ezekkel az arcokkal persze nem is lesznek, de a bajnokságban egyszerűen lehetetlen, hogy leszakadjanak olyan szinten, hogy ne jussanak majd be a BL-be. De ez már látszott Koeman idejében is, kb akkor írtam először.
Rettentő gyenge a bajnokság amúgy, tavaly még szódával elment, de idén már azzal se. Az a baj, hogy kicsit ebbe szürkülünk bele mi is.
Xavi meg marha "szimpatikus" ezzel amit ő meg a stábja leművel a vonal mellett. Pont egy ilyen csóka kellett ennek a csapatnak.

A neveket nézve persze nem erősítettek jól, de olyan arcokat sikerült szerezniük ingyen, akik erre a fél évre tökéletesen megfelelnek. Aztán majd kiderül mi lesz velük nyártól.
Nemzetközi szinten egy ideje már nem tényezők, ezekkel az arcokkal persze nem is lesznek, de a bajnokságban egyszerűen lehetetlen, hogy leszakadjanak olyan szinten, hogy ne jussanak majd be a BL-be. De ez már látszott Koeman idejében is, kb akkor írtam először.
Rettentő gyenge a bajnokság amúgy, tavaly még szódával elment, de idén már azzal se. Az a baj, hogy kicsit ebbe szürkülünk bele mi is.

Xavi meg marha "szimpatikus" ezzel amit ő meg a stábja leművel a vonal mellett. Pont egy ilyen csóka kellett ennek a csapatnak.
- h3x0r
1) pontszám;Sorrentino írta: Pontegyenlőség esetén így ki jön ki jobban ebből a végén? Atletico vagy a Barca? Vagy így egyik sem?![]()
2-0 volt az Atletico-nak ősszel otthon
4-2 most a Barcának hazai pályán
2) egymás ellen szerzett pontok száma;
3) egymás elleni gólkülönbség;
4) gólkülönbség;
5) szerzett gólok száma
- Sorrentino
Pontegyenlőség esetén így ki jön ki jobban ebből a végén? Atletico vagy a Barca? Vagy így egyik sem?

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben kikapott a Betis és ha hozzátok a hiányzó egy meccset, meg is lesz a dobogó.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- 'shutterisland
kicsit kifutott eredmeny volt, csaloka, de azert jo volt az oreg danit latni.
ennyit bir, egy kis csillogas es egy-ket meccs pihi.
ennyit bir, egy kis csillogas es egy-ket meccs pihi.

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ugyanilyen hangulat volt a szuperkupa elődöntő után is. A szurkoló már csak ilyen. Megint nem kell szélsőséges következtetéseket levonni egy meccs alapján.