Xavi, mea culpaillgner írta: Szerintem eddig Xabi

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 7., hétfő 21:47
Xavi, mea culpaillgner írta: Szerintem eddig Xabi
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 7., hétfő 21:41
Ennyit erről.Toti írta: Bilbao![]()
![]()
Jolvan az, mindent bele a kupaban![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 7., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 7., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. február 7., hétfő 21:18
Mondjuk én azt hittem legalább az utolsó néhány percben tart már a meccs.Toti írta: Bilbao![]()
![]()
Jolvan az, mindent bele a kupaban![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2022. február 7., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 7., hétfő 10:42
Az a baj hazai palyan is gondjaink vannak a bekkelo kiscsapatokkal. Majdhogynem mindegy hol jatszunk ha az elején nem tudunk golt lőni.petiamadridista írta: Nekünk a most következő meccs lesz vízválasztó.
Ha verjük idegenben a Villarealt akkor jelentős pontelőnnyel letudtuk szinte az összes necces idegenbeli pályát, marad a 3 rangadó, és a többiek majd most fognak egymással körbemeccselni.
Mi meg a felén már túl is leszünk ( Valencia, Bilbao, Villareal). Ezek a szar pályak, pont es lélekvesztő helyek.
Ha jövő héten is 6 ponttal megyünk legalább onnan már nagy gáz nem lehet.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. február 7., hétfő 10:41
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. február 7., hétfő 10:13
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 7., hétfő 10:06
Én remélem marad, bár lehet egy másik edzővel még rosszabb lenne az atma, szóval nem tudom, erős a kísértés..kierkegaard írta:igazi mókamester a tag. remélem nyáron kivágják végre. ez ilyen mourinhos sztori. helyrerakta az atleticot aztán azóta lejtmenet. Amint ezt észreveszik talán van remény csapatot csinálni belőlük.'shutterisland írta: az oreg cholo es a harcosai.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 7., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 7., hétfő 9:43
igazi mókamester a tag. remélem nyáron kivágják végre. ez ilyen mourinhos sztori. helyrerakta az atleticot aztán azóta lejtmenet. Amint ezt észreveszik talán van remény csapatot csinálni belőlük.'shutterisland írta: az oreg cholo es a harcosai.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 7., hétfő 9:37
Simeone újra reflektorfényben!
A spanyol sajtó a mester most azon gesztusát elemzi, ami a Barca elleni vereség kapcsán látott napvilágot. Wass sérülést szenvedett, a dánba Ferran Torres szállt bele, és mikor az orvosi stáb éppen ellátta a partvonal szélén, Cholo odalépett, majd lábra állítva visszaküldte Wasst a pályára.
Később kiderült, maga a klub hivatalos közleményben is elismerte, a játékos jobb térdében húzódást szenvedett, azt, hogy a szalagok komolyan sérültek-e, még vizsgálják.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. február 7., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. február 7., hétfő 9:19
1) pontszám;Sorrentino írta: Pontegyenlőség esetén így ki jön ki jobban ebből a végén? Atletico vagy a Barca? Vagy így egyik sem?![]()
2-0 volt az Atletico-nak ősszel otthon
4-2 most a Barcának hazai pályán
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. február 7., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. február 6., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. február 6., vasárnap 19:04
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. február 6., vasárnap 18:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. február 6., vasárnap 18:48
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem