Én itt voltam, de szerencsére nem felénk futott.Pad'em írta:Máig bosszant amit ott produkált. Simán jöhetett volna a spanyol tripla. Erre nem cserél és várjuk a hosszabbítást...na mindegy továbblépek. Most legalább időben észrevette, hogy cserélni kell, rögtön veszélyesebbek is lettünk miután beállt Fede, aztán a két támadócsere is plusz lendületet adott.madridronie írta:
Ott Carlo legnagyobb - és picit sem védhető - hibája, hogy kib@szott 0-0-ra játszatta a Real Madridot!![]()
Carvajal nagyon jól nyomta, remélem bírja a tavaszt, az nagy plusz lenne. Camavinga is tetszett, Militaót a topikjában fényezzük, ahogy kell. Isco magához képest nem volt olyan ótvar semmi mint szokott, a bombája fasza volt, de totál zsákutca őt false 9-ban játszatni, a nulla dinamikájával. Akkor már inkább a puffancs.
Marco MOM. Ritka, ma is kinn lehetett valami popsztár suna a meccsen, kellett a villantós gólöröm![]()

Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
lazán lőhetett volna egy mesterhármast, mondjuk akkor nem Asensionak hívnákPad'em írta: Marco MOM. Ritka, ma is kinn lehetett valami popsztár suna a meccsen, kellett a villantós gólöröm![]()

Rodrygonál mindenképp veszélyesebb, a brazilt kölcsön lehetne adni a nyáron, egyenlőre a kezdőbe kevésnek tűnik

- Pad'em
Máig bosszant amit ott produkált. Simán jöhetett volna a spanyol tripla. Erre nem cserél és várjuk a hosszabbítást...na mindegy továbblépek. Most legalább időben észrevette, hogy cserélni kell, rögtön veszélyesebbek is lettünk miután beállt Fede, aztán a két támadócsere is plusz lendületet adott.madridronie írta:Ott Carlo legnagyobb - és picit sem védhető - hibája, hogy kib@szott 0-0-ra játszatta a Real Madridot!Tisztán látszódik ma, ez lehetett volna a Bilbao ellen is, ha időben frissít. Asensio amúgy ezt hogy a picsába hagyta ki?![]()
Carvajal nagyon jól nyomta, remélem bírja a tavaszt, az nagy plusz lenne. Camavinga is tetszett, Militaót a topikjában fényezzük, ahogy kell. Isco magához képest nem volt olyan ótvar semmi mint szokott, a bombája fasza volt, de totál zsákutca őt false 9-ban játszatni, a nulla dinamikájával. Akkor már inkább a puffancs.
Marco MOM. Ritka, ma is kinn lehetett valami popsztár suna a meccsen, kellett a villantós gólöröm

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ahhoz, hogy Hazardot fényezzük, még sok mindent kellene csinálnia a mezben. Szimplán mutatott valamit abból, ami a minimum lenne tőle. Verjen meg 1-2 embert, pörögjön a 16os közelében. Jovic lövései suták voltak ma... szerencsére egyik sem ajtó ablak volt.kiserik írta:
Ok, Remy, én elfogadom. Viszont akkor ne fényezzük agyba főbe a Jovic-Hazard duót se, hogy jól szálltak be, mert se gól, se gólpassz, sőt még kaput eltaláló lövést se tudtak produkálni...
Viszont valószínűleg nem hiába töltik el az egész karrierjüket a játékosok egy adott pozícióban. Na már most Isco helyét már 4-5 éve se találtuk. Mégis mit várunk tőle a kapu közelében?
Bármennyire is legyen szar egy támadó/csatár, ezerszer inkább ő legyen ott, mint a spanyol.
Sokkal szebben nézett ki a csapat a cserékkel, mint Iscoval.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Ok, Remy, én elfogadom. Viszont akkor ne fényezzük agyba főbe a Jovic-Hazard duót se, hogy jól szálltak be, mert se gól, se gólpassz, sőt még kaput eltaláló lövést se tudtak produkálni...Remy írta:Rá ívelgettünk. Olyan pozícióban volt, ami se neki se a csapatnak nem jó. Ha már ott volt, nem foglalta le se a védőket, nem adott gólpasszt, nem lőtt gólt. Szóval pont leszarom, hogy sikerült neki 3 passz visszafelé. Ha Asensio nem találja el a labdát úgy ahogy, akkor 1 pontot szerzünk ma.kiserik írta: Iscoval ma nem volt semmi gond, melózott, veszélyes is volt.
Isco semmit nem adott hozzá a mai meccshez.
Nem a fenét nem volt gond vele.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én egy pozitív dolgot se fogok írni. Az első RM megverte kínkeservesen a 16. Granadát.. Pff.. Ennek nem tudok örülni..
Szerintem évek óta volt most először, hogy rendesen kifeszültem a kezdőn, a legsötétebb idők jutottak eszembe Carlos Diogoval, meg PélóGarciával.. Carlo, mint a fagyasztott vídia, annyi rugalmassággal állt a dolgokhoz, a gyerekem legdurvább dackorszakát idézte a kezdő:
-Hazard?
-Nem.
-Jovic?
-Nem..
-Fede?
-Nem.. és még sorolhatnám.
Féltem, hogy kevés lesz a fél óra, amit adott Hazardnak+Jovicnak, de megmenekült..
Mindenesetre ha most az utolsó-utáni-utáni!!! figyelmeztetésből sem tanul, lehet még bajban..
Isco a kacsaszárny verdeséses mozgásával, az inverz alfahím labdatámadásaival (az a "fejes" a 8. percben, vagy mikor?!), váááh.. Egy rémálom a csávó...
Real kezdőt látva ilyen ideges, mondom.. Nem is tudom mikor voltam, de egy Ase dugó megmentette a seggüket.. Nem szabad többet balfaszkodni, atma, barca a kanyarban sincsenek, ez a bajnokság csak a miénk lehet, de ne rontsuk el!!! Lécci-lécci!!!
Szerintem évek óta volt most először, hogy rendesen kifeszültem a kezdőn, a legsötétebb idők jutottak eszembe Carlos Diogoval, meg PélóGarciával.. Carlo, mint a fagyasztott vídia, annyi rugalmassággal állt a dolgokhoz, a gyerekem legdurvább dackorszakát idézte a kezdő:
-Hazard?
-Nem.
-Jovic?
-Nem..
-Fede?
-Nem.. és még sorolhatnám.
Féltem, hogy kevés lesz a fél óra, amit adott Hazardnak+Jovicnak, de megmenekült..
Mindenesetre ha most az utolsó-utáni-utáni!!! figyelmeztetésből sem tanul, lehet még bajban..
Isco a kacsaszárny verdeséses mozgásával, az inverz alfahím labdatámadásaival (az a "fejes" a 8. percben, vagy mikor?!), váááh.. Egy rémálom a csávó...
Real kezdőt látva ilyen ideges, mondom.. Nem is tudom mikor voltam, de egy Ase dugó megmentette a seggüket.. Nem szabad többet balfaszkodni, atma, barca a kanyarban sincsenek, ez a bajnokság csak a miénk lehet, de ne rontsuk el!!! Lécci-lécci!!!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rá ívelgettünk. Olyan pozícióban volt, ami se neki se a csapatnak nem jó. Ha már ott volt, nem foglalta le se a védőket, nem adott gólpasszt, nem lőtt gólt. Szóval pont leszarom, hogy sikerült neki 3 passz visszafelé. Ha Asensio nem találja el a labdát úgy ahogy, akkor 1 pontot szerzünk ma.kiserik írta: Iscoval ma nem volt semmi gond, melózott, veszélyes is volt.
Isco semmit nem adott hozzá a mai meccshez.
Nem a fenét nem volt gond vele.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Fontos volt lélektani szempontból ez a győzelem. A cserék végre jókor jöttek, jól szálltak be.
Iscot és Rodrygot egy ideig nem akarom a kezdőben látni (a spanyolt mondjuk évek óta nem akarom).
Iscot és Rodrygot egy ideig nem akarom a kezdőben látni (a spanyolt mondjuk évek óta nem akarom).
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ott Carlo legnagyobb - és picit sem védhető - hibája, hogy kib@szott 0-0-ra játszatta a Real Madridot!Tisztán látszódik ma, ez lehetett volna a Bilbao ellen is, ha időben frissít. Asensio amúgy ezt hogy a picsába hagyta ki?

Nehéz szülés volt, 3 nagyon fontos ponttal; Marco megérdemelte a bombáját!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Igen, ez a Kroos hátul, előtte Fede-Lukita szép, de nem tudom, Case mennyire nézné jó szemmel, ha a fél szezonban ülne a padon
Nehéz ügy.

Azért a különbséget Fede hozta főként, aki ugyan úgy rottyon volt, mint a brazilok. Iscoval ma nem volt semmi gond, melózott, veszélyes is volt.Remy írta: Egyáltalán nincs garancia, hogy nyertünk volna a Bilbaó ellen, de ma látszódott, hogy mennyivel másabb TUD lenni a csapat, HA időben van cserélve.
És nem Isco van nyomatva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2022. február 6., vasárnap 23:01-kor.
- Pad'em
Casemiro a meccsek nagyrészén teljesen felesleges, kiscsapatok ellen Fede lendülete sokkal többet ér mint a stabilitás, amikor gólt kell lőnünk. Úgyhogy a 2.félidei Kroos, Modric, Fede bőven mehetne sokat.kiserik írta: Továbbra is a nagy kérdés, hogy a CKM-ből ki helyére kerüljön Fede a kezdőbe?
Jovic meg Hazard csereként pedig láthatóan akalmazható fél órákra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kapcsolat:
Egyáltalán nincs garancia, hogy nyertünk volna a Bilbaó ellen, de ma látszódott, hogy mennyivel másabb TUD lenni a csapat, HA időben van cserélve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szerintem ez a meccs (is) megmutatta, hogy hasonlo kaliberu csapatok ellen teljesen felesleges Casemiro. Nagyobb ellenfelek ellen soha nem hagynam ki, de ilyenkor minek.kiserik írta: Továbbra is a nagy kérdés, hogy a CKM-ből ki helyére kerüljön Fede a kezdőbe?
- flori
Pedig neki percek kellenek, tipikusan az a játékos, aki ha élvezi a bizalmat szárnyal. Ha megkapja, olyan lesz mint 1,5 éve. Nehéz kérdés, de fel kell építeni.kiserik írta: Továbbra is a nagy kérdés, hogy a CKM-ből ki helyére kerüljön Fede a kezdőbe?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Továbbra is a nagy kérdés, hogy a CKM-ből ki helyére kerüljön Fede a kezdőbe?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ez a fő baj, hogy 13 embert használ. 2015ben is elfogytunk februárra-márciusra, bele is buktunk a bajnoki versenybe. Félek, hogy most is ez lesz.Pad'em írta:Hazard legutóbb csak továbblőtt minket, és ahogy Géza is írta alább, ennél amit Rodrygo meg Asensio letett, bármilyen állapotban is van a hambis, nem lettünk volna hátrébb, max ugyanúgy hozza ő is a semmit. Vagy villan egyet. Szarabb nem lett volna, de hátha jobb, ezért vannak a cserék. Jovic valóban kutyaütő, de egy 20 percre talán be lehetne cserélni csatárposztra inkább őt, mint a nyáron lejáró évek óta kiégett, lassú, harmat Iscót.kiserik írta: Értem én és megértem, de kit teszel be egy ilyen meccsen? A nullkilométeres Balet? Vagy a totálisan impotens zsámoly Jovicot? Vagy Hazardot? Persze. Csak azt felejti el mindenki, hogy mikor a hambis legalább 1 félidőnyit a pályán volt, akkor minden meccsen gólt kaptunk ez idő alatt, kivéve egy Cadiz elleni kemény 0-0-ás meccset. Ez ellen a Bilbao ellen életveszély lett volna 0-0-nál beállítani. Kihagytam valakit? Ja bocsi, Casemiro és az eladott labdája. Ha visszanézzük, akkor látható, hogy a helyére követelt Camavingának 2 alkalommal is lehetősége lett volna a labdát támadva védekeznie a gól előtt. Ha ott akkor Kroos van még a pályán, akkor nagy valószínűséggel hosszabbítás lett volna. Nem bántom a franciát, de nagyon fiatal és szertelen még ő ahhoz, hogy egy ilyen volumenű meccsen Casemiro helyettese legyen, ha a brazil vállalja a meccset.
A bajnokit a Mamesben meg valahogy csak hoztuk Camavingával is Case helyén. Az idén rohadt gyenge, repülőről éppen leugró Casemirónál nem lett volna szétszórtabb. Mindegy én Carlót hibáztatom, de lehet a Fifát, a brazil vagy spanyol szövetséget egyaránt, a legnagyobb probléma viszont egyértelmű: 13 embert használunk, amikor van 25.
Ezt talán egy profi edzőnek kéne eldönteni mondjuk. Hiába jart le a papirja 1 honapja, sajnos Carloval nem ez a gond.Realista24 írta:Ezért írtam, hogy akkor annyit kellett volna mondani Vininek (meg a többinek), hogy bocs főnök, padot vállalom, ha ég a ház bemegyek.Halfkey írta:
Hát, ebbe az irányba az nem segít. Mikor Szingapúrba megyek ki, szarul jön ki a jetleg és két napig használhatatlan vagyok. Gyakorlatilag éjjel nem tudsz aludni, nappal nem tudsz fennmaradni. Hazafelé sima, mert ott este felülsz a gépre és reggel hazaérsz. Szóval én a brazilokat felmenteném, szerintem nekik tényleg atom sok volt ez. Többieknek 10 nap bőven soknak kellene lennie pihenéshez.
De elképzelem, ahogy Vini dob egy Yolo-t a Donnak, hogy csapassuk főnök.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De most komolyan, pont Vinyó, aki 2 edzés, meg privát session között még elmegy még egy kis edzésre, ne érezte volna magán, hogy ezt nem kéne erőltetni?Realista24 írta: Ezért írtam, hogy akkor annyit kellett volna mondani Vininek (meg a többinek), hogy bocs főnök, padot vállalom, ha ég a ház bemegyek.
Én úgy képzelem az ilyeneket, hogy nem csak bemondásra megy, hogy: Na, Eden, fáj még az a bokácska? Vagy hogy: a seggeden veszed még a levegőt Vini fiam, vagy azért mozogni is tudsz majd ha felküldelek?
Kamerák, gps-es qva anyja, minden a rendelkezésre áll az edzőknek.
Én biztos vagyok benne, hogy nem játszottak volna, ha nem jött volna mindenhonnan a "greenlight", hogy mehet..
Ahogy Carvajal sem lett becserélve, úgy ők se játszottak volna, ha nem bírják.. Ennyire amatőr nem lehet a stáb.. Vagy de?

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezért írtam, hogy akkor annyit kellett volna mondani Vininek (meg a többinek), hogy bocs főnök, padot vállalom, ha ég a ház bemegyek.Halfkey írta:Hát, ebbe az irányba az nem segít. Mikor Szingapúrba megyek ki, szarul jön ki a jetleg és két napig használhatatlan vagyok. Gyakorlatilag éjjel nem tudsz aludni, nappal nem tudsz fennmaradni. Hazafelé sima, mert ott este felülsz a gépre és reggel hazaérsz. Szóval én a brazilokat felmenteném, szerintem nekik tényleg atom sok volt ez. Többieknek 10 nap bőven soknak kellene lennie pihenéshez.Realista24 írta:
Igen, de amíg te economy-n nyomorogsz, addig ő alszik 10ezer méter magasan és masszíroztathatja a golyóit is, ha akarja.
Bytheway, gondolom megkérdezték, hogy todo bien Vini? Itt a válasznál is szükség lett volna az agyára, ha valóban megviselte az utazás.
De semmivel nem volt másabb, mint szokott. Nagymenő akart lenni, felsült.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
", a legnagyobb probléma viszont egyértelmű: 13 embert használunk, amikor van 25."
Nincs 25, csak papíron. Egy csomó emberre nem lehet számítani, vagy mert állandóan sérült, vagy mert olyan kevés, mint balatonszeletben a hullámzás. Hiába Hazardozunk, mire kétszer rátekeredik egy labdára, egy ilyen meccsen, ilyen tempójú ellenfél kb. háromszor rúgja fel. Megeszik, mint ahogy Modricot is megették. A keret olyan, amilyen. Sajnos a szarul megkötött szerződések miatt rengetegen érzik magukat nagyon jól a langyos vízben, és sem hozzátenni nem akarnak, sem távozni. Inkább azt hiányolom, hogy ilyenkor, ha nincs kihez nyúlni, márpedig nincs, akkor a fiataloktól miért fél ennyire Carlo. Én úgy emlékszem, ZZ alatt páran be lettek vetve közülük. Nem igazán buktuk rajtuk a meccseket. ETTŐL a Casemirotól egy Blanco jobb lett volna, Arribast is szívesebben nézem, mint a már ezerötszázszor lejátszott lemez Iscot, de talán Miguel is tudna adni valamennyi lendületet, vagy jó védekezést felmutatni néha. Nem, inkább küldjük fel újra és újra ugyanazt a 13 embert, mindentől függetlenül, ugyanolyan "taktikával". Kérdem én, hol van itt edzői munka ?
Nincs 25, csak papíron. Egy csomó emberre nem lehet számítani, vagy mert állandóan sérült, vagy mert olyan kevés, mint balatonszeletben a hullámzás. Hiába Hazardozunk, mire kétszer rátekeredik egy labdára, egy ilyen meccsen, ilyen tempójú ellenfél kb. háromszor rúgja fel. Megeszik, mint ahogy Modricot is megették. A keret olyan, amilyen. Sajnos a szarul megkötött szerződések miatt rengetegen érzik magukat nagyon jól a langyos vízben, és sem hozzátenni nem akarnak, sem távozni. Inkább azt hiányolom, hogy ilyenkor, ha nincs kihez nyúlni, márpedig nincs, akkor a fiataloktól miért fél ennyire Carlo. Én úgy emlékszem, ZZ alatt páran be lettek vetve közülük. Nem igazán buktuk rajtuk a meccseket. ETTŐL a Casemirotól egy Blanco jobb lett volna, Arribast is szívesebben nézem, mint a már ezerötszázszor lejátszott lemez Iscot, de talán Miguel is tudna adni valamennyi lendületet, vagy jó védekezést felmutatni néha. Nem, inkább küldjük fel újra és újra ugyanazt a 13 embert, mindentől függetlenül, ugyanolyan "taktikával". Kérdem én, hol van itt edzői munka ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)