Eden Hazard

Archívum
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Eden Hazard - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. március 15., kedd 20:24

Arsenal érdeklődik...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. március 14., hétfő 23:27

Ha biztos a bajnoki cím
Marcelo Isco Bale Hazard Jovic Mariano Vallejo
stb kaphat búcsúmeccset a ligában is :mrgreen:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2022. március 14., hétfő 23:27

mindegy sztem, a helyére került már. senki nem reménykedik, senki nem várja hogy na már most megmutatja. ellézeng 15-16. emberként.

csak ne került volna olyan rohadt sokba.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. március 14., hétfő 23:18

Sorrentino írta:
flori írta: Utóbbi 14 meccsen 158 percet kapott. Utolsó négyen be sem állt, úgy, hogy nem sérült. :shutup:
Én már nem is szeretném többször a pályán látni fehérben, ahogy Bale-t sem. :coffee:
Balenek en megadnam a bucsumeccset. Sokat adott o a klubnak.
ZIDANE

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. március 14., hétfő 23:17

flori írta: Utóbbi 14 meccsen 158 percet kapott. Utolsó négyen be sem állt, úgy, hogy nem sérült. :shutup:
Én már nem is szeretném többször a pályán látni fehérben, ahogy Bale-t sem. :coffee:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. március 14., hétfő 23:11

Utóbbi 14 meccsen 158 percet kapott. Utolsó négyen be sem állt, úgy, hogy nem sérült. :shutup:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. március 6., vasárnap 14:40

Ha a bratyó még Újpesten lenne elmehetnénk neki üzenni :mrgreen:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. március 6., vasárnap 14:34

Pad'em írta: Kylian Hazard (Eden’s brother): “Eden has already made his career. It's okay where he is, his family feels good there. He has a contract until 2024 and I think he will wait until then."

“Maybe Eden is playing a little less now and the team is working without him. But everyone knows how good it is. He has to prove that he is a good substitute.”
Bale 2.0, és már nem is szégyenlik... :-@

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. március 6., vasárnap 14:25

Kylian Hazard (Eden’s brother): “Eden has already made his career. It's okay where he is, his family feels good there. He has a contract until 2024 and I think he will wait until then."

“Maybe Eden is playing a little less now and the team is working without him. But everyone knows how good it is. He has to prove that he is a good substitute.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 23., szerda 17:38

wZoLee7 írta:
Faust írta:

Az mi, hogy Hazard es Jovic egyutt 220 millio ojro. :lol: Amit Jovic lenyom, en is megtennem, lebognek par meccsen a ket botlabammal aztan eluldogelnek a padon vigan, legalabb nem kene fogni a fejemet hogy 40 millioert nem talalunk elheto pecot.
még el is viccelődnétek ketten Balával nem? :lol: itt ott edzések után benéznél a sanitashoz sosem lenne gondod
Edzes elott! Discomfort, edzeni sem kell, csa.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. február 23., szerda 17:27

Faust írta:
kodo írta: 115 millió euró. Bonuszokkal 160. :mrgreen:

Bar nem tudom teljesült e a bonuszbol barmi.
Az mi, hogy Hazard es Jovic egyutt 220 millio ojro. :lol: Amit Jovic lenyom, en is megtennem, lebognek par meccsen a ket botlabammal aztan eluldogelnek a padon vigan, legalabb nem kene fogni a fejemet hogy 40 millioert nem talalunk elheto pecot.
Ez továbbra is fájdalmas nagyon..
Nem bírom az egyiptomit, de mennyivel jobb deal lehetett volna, ha mondjuk 200-at lerakunk a poolnak és lenne egy top3-as jobbszélsőnk, aki vígan eltenne 20-30 között szezononként.. :x
Nyilván csak utólag okos az ember, azért szerintem mindenki azt várta, hogy minimum Benzemához hasonló húzóember lesz a belgából.. :ike:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. február 23., szerda 16:31

Faust írta:

még el is viccelődnétek ketten Balával nem? :lol: itt ott edzések után benéznél a sanitashoz sosem lenne gondod

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. február 23., szerda 13:56

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. február 23., szerda 13:49

115 millió euró. Bonuszokkal 160. :mrgreen:

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 23., szerda 13:18

Amúgy ő a valaha volt legdrágább igazolásunk, nem?
Mármint amúgy se nagyon lehet kirakni az ablakba a teljesítményét, csak picit kínosabbá teszi a dolgot, hogy soha senkibe nem fektetett akkora vagyont a klub, mint ebbe a száradt kutyaszarba amit Hazard teljesítményének hívunk. :( :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. február 23., szerda 10:35

Since his move, Eden Hazard has only played 3318 minutes of football for Real Madrid.

That's equivalent to 37 games, and he has amassed 16 G/A in that time.

All things considered, its not even that bad? He's just been terribly unlucky with injuries.

:mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. február 7., hétfő 8:58

Egyetértek, csak az a baj, hogy nem egy jó cserejátékosnak vettük, hanem azért, hogy meccseket határozzon meg. Ezzel volt köszönőviszonyban a vételára illetve a sztárgázsija is. Ettől viszont olyan messze van, mint ide Moszkva. Pedig a harmadik évet szenvedjük végig egymással.
Balet is fel lehet hozni, legalja, amit a tag művel, nemsokára vége hála Istennek, eltakarodik. De azért amíg nem engedte el ezt a sportot, ha jól látom a statokat, csak elrakott 106 gólt, ezzel az örökranglistán a 17. helyen van. Eden hogy áll ezzel ?
Az meg szép lenne, ha még ő lenne megsértődve. Fizetésekkel együtt lassan alulról nyaldoshatjuk szerintem a 200M euró bukót rajta.

Amúgy az igaz, hogy minden jó teljesítményre szükség lesz, mert messze még a vége és korántsem van még zsebben a cím. Rodrygótól tényleg jobb volt, de ez meg ne legyen már szint, tőle most egy leszúrt bot is többet ér.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. február 7., hétfő 8:23

Ha be lettem volna regelve, amikor leigazoltuk, akkor most már a második pozitív hsz-em jönne róla, így csak az első...
Nekem szimpi volt tegnap, hogy nem sértődött hercegnő fejjel-hozzáállással szállt be a meccsbe, pedig a megalázások amiket kapott, majdhogynem még jogossá is tennék. Úgy láttam rajta, hogy elszánt, tenni akart (őszintén, szerintem ezt is csak most először). Ez nekem pozitív csalódás volt most benne. Pedig biztos iszonyú fájó lehet, hogy egy Isco (baszki, fél nappal később is még ugyanúgy felcsesz) hamarabb kezdő, mint ő, de ez nem látszott rajta.

A játéka nekem mondjuk még mindig kevés(ke), bár az a tizi egy lépésen múlt, voltak jó megindulásai amúgy is. A vége felé ott volt valami kis kakaskodás a kapussal/védővel, de ott is úgy láttam keményen mondta, (sz@rházi Bale lehet meghúzza a vállát és megy tovább) tűzben volt és remélem marad is.
Látszik mekkora a különbség, ha egy jó játékos akar is és nem tojik bele az egészbe. Szerintem a hozzáállása jó irányba változott. Term. Vinyó a király a baloson, de mindenképp csak jó a csapatnak, ha egy ilyen szintű játékos akar is és nem csak lötyögni megy fel. Akár egy fél órára, mint tegnap, átbillenteni a mérleg nyelvét, stb., vagy csak kímélni..

Mindegy, egy ilyen Hazardra szükség volt már..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. február 6., vasárnap 23:01

flori írta: Úgy tűnik, hogy még egy lerúgott Hazard is jobb, mint Rodrygo. Jól szállt ma be. :agree:
Efelől nem volt kétség. Az, hogy Vini kiszorította jogos volt, dehogy mindenki elékerült az csak azért lehet, hogy kapacitáljuk a nyári távozásra, és nem azért mert nem védekezik meg mittudomén miket hoztak itt fel páran amiért nem állt be baszkföldön.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. február 6., vasárnap 22:53

Úgy tűnik, hogy még egy lerúgott Hazard is jobb, mint Rodrygo. Jól szállt ma be. :agree:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: