Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
imadom a helyi negativitast

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt a HD linket még az Elche elleni meccs napján kaptam. Valakinek nincs meg, hogy mi az oldal "eredeti" linkje, ahol a mai meccshez is található stream? Sehol sem találom és a fenti linkről se tudom odairányítani magam.johnny911 írta:http://1stream.top/soccer/MjA2MjI0Mjc3?sport=soccerhalamadrid írta: Valaki megdobna gyorsan egy linkkel?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Megy is, Iscoval karöltve.hehetheoriginal írta: De akkor is mehet nyaron faszba
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Dinamika max a golfpalyan a swingjeben van meg, evek ota nem sprintelt egy egeszsegesetKerlon írta: Én nem bánom Balet. Dinamikaja meg megvan, uresbe bemozog, fejere is lehet jatszani.

Osszjatekhoz nulla es buta, mindig is kilogott a csapatbol, aztan most mar a fizikai folenye sincs meg.
Nyilvan ezek utan rug ket golt

De akkor is mehet nyaron faszba
thereisonly1ronaldo
Masodik felidore ki sem jon mar.
Én nem bánom Balet. Dinamikaja meg megvan, uresbe bemozog, fejere is lehet jatszani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Vele meg mehetünk is valamire centerben, remelem nem Asensio fog ott ekecsulni.flori írta: Bélánk az komoly meglepetés.![]()
sima 0-3 gálafoci
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A REAL MADRID kezdőcsapata: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Marcelo; Casemiro, Valverde, Kroos; Bale, Asensio y Vinicius.
Vamoooooooooooos!!!!
Vamoooooooooooos!!!!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Real Madrid 1-0 Granada
- ___Samy___
Nem ertek egyet, feljebb tul fegyelmezetlen. De amugy adom, amit Kerlon ir, pontosan errol a dinamikarol beszeltem, hogy hianyzik az elso felidoben.wZoLee7 írta:Szerintem Cama-t is ugyan így feljebb kellene használniKerlon írta: Valverde dinamikaja ugy kell ebbe a kivenhedt kozeppalyara, kint buzibarba az ovszer
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem Cama-t is ugyan így feljebb kellene használniKerlon írta: Valverde dinamikaja ugy kell ebbe a kivenhedt kozeppalyara, kint buzibarba az ovszer
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Carlo jó piros

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Szerencsetlen ember meg osszekotozott labakkal is jobb, mint LV. Kar erte, hogy szet lett hajtva.Babinho írta: De kéne ez a Carvajal nekünk tavaszra...maradj egészséges Dani![]()
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szedem a D vitamint ne idegeskedj. Én is kedveltelek mindigBabinho írta: De kéne ez a Carvajal nekünk tavaszra...maradj egészséges Dani![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
Tisztán látszódik ma, ez lehetett volna a Bilbao ellen is, ha időben frissít. Asensio amúgy ezt hogy a picsába hagyta ki?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
De kéne ez a Carvajal nekünk tavaszra...maradj egészséges Dani

Valverde dinamikaja ugy kell ebbe a kivenhedt kozeppalyara, kint buzibarba az ovszer
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Legszomorubb, hogy Kupa meccsen miért nem cserélte be a totál impotens támadósorunk helyett ezt a Jovic Hazard duót.. Most is mióta játszanak sokkal aktívabbak vagyunk.