HozzászólásSzerző: Fernando » 2022. február 6., vasárnap 18:58
Regisztrálni akartam és meglepetés volt, hogy sok-sok éve már megtörtént..Ebből gondolom kiderült, hogy nem sokat irkáltam eddig. Így a negyedik x-nél már nem is fogok a taktikáról meg a játékosokról írni, szerintem ez lesz a helyem.
A politikára van egy kis rálátásom, mert volt idő, hogy voltam a közelében. Bár visszakapnám azt az időt, amit rászántam...
Mindig csodálkozom rajta, de az emberek 95%-a érzelmi alapon szavaz (az értelmiségiek is) vagy szimpatizál, de azt az érzelmi alapot eleve mesterségesen alakítják ki. Sokan meglepődnének,ha kiderülne a kedvencükről kivel tartja a kapcsolatot, kiknek az embere, stb..
Az itteni vitákhoz: Naivitás azt hinni, hogy olyan baromi nagy beleszólásod van akármibe is. 2022-ben már nem összeesküvés-elmélet arról beszélni, hogy hogyan döntenek meg kormányokat 5 perc alatt vagy éppen választásokon kiket ültetnek kormányra. Csak az elmúlt évekből: Ausztria (többször is), Szlovákia, most a cseheknél is belenyúltak, tavaly Bulgáriában elég keményen, É-Macedónia, Grúzia, gondolom Ukrajnát nem kell említenem...
Elég durva olvasni értelmes emberektől, hogy mennyire a látszatra adnak. Egy jachtozástól vagy félrekúrástól simán külföldi érdekekbe adnák az országot.