Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Pipita » 2022. február 6., vasárnap 18:30

illgner írta: csak azért írtam ide be, mert olyan politikusi ámokfutást nem láttam még Magyarországon, mint amit Márki művel az elmúlt hónapokban.
akkor ajánlom figyelmedbe a miniszterelnök pályafutását, ami nyilvánvalóan elkerülte a figyelmedet.
Az eltés szakdolgozata címe: A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában: az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai
én a spanyol pártrendszer átalakulásáról írtam a szakdolgozatomat, akkor én most egy spanyol pártrendszer vagyok? :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Pipita 2022. február 6., vasárnap 18:33-kor.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 18:27

illgner írta:
Ha ez tény, akkor te tényszerűen tudod bizonyítani. Hangsúlyozom, tényszerűen, nem pedig úgy, hogy valamelyik haverodtól hallottad, vagy olvastad a facebook-on.
Az eltés szakdolgozata címe: A melegházasság kérdése Magyarországon és Európában: az azonosneműek házassága és a család szabályozásának lehetséges irányai

meg ott van a többi pletyi, meg rágalmazások politikusoktól mint márky zay..
de mindegy, megmondom öszintén erre így is többet szántunk mint kéne. legyen akkor nem meleg.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. február 6., vasárnap 18:25

füst írta: Se az ellenfeleit, sem a népesség egyik másik rétegét se kéne neki sértegetni, ha előbbivel vitázni szeretne, utóbbinak pedig a szavazatára tart igényt.
Ez oké! De akkor meg a Fidesz miért mondhatja ki, hogy mindenki hazaáruló aki nem velük van? Az mivel kisebb probléma? Konkrétan ezzel szakította ketté az országot, mert nem elég, hogy az egész világ az ellenségünk, meg kellett itthon is csinálja, hogy magyar a magyar ellen legyen. És akkor erre jönnek ezek, hogy MZP a pszihopata és társai. Nevetséges...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 6., vasárnap 18:24

illgner írta: Mindkét oldal sajtója csinálja a maga dolgát, a fideszes média gyalázza az ellenzék politikusait, az ellenzék meg a kormánypártiakat, eddig ez rendben is van, hiszen mind a kettőt ezért fizetik.
Itt kezdődik a gond az én szememben. Kurvára nem ez kéne lennie a munkájuknak. És aki belenyugszik az hagyja, hogy zülljön tovább az ország. 2015-ben belenyúlt a fidesz abba, hogy kell az ellenségkép a megvezethető embereknek. Azóta ez megy. És a legnagyobb gond, hogy nem csak a kampányidőszakban. Legyen már vége.

Márki Zaynak pedig nagyon erős kijelentései vannak, amikből nagyon könnyű kiragadni dolgokat és így már kontextusát vesztve teljesen más tartalommal tudják felruházni a mondandóját. Látszólag sikerrel. Az lesz a veszte, hogy nem csomagolja be szépen a mondandóját, ahogy az országos politikusok szokták, hanem úgy beszél, mint egy átlagember.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2022. február 6., vasárnap 18:28-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 18:19

kierkegaard írta: Amúgy direkt írsz valótlanságokat?
Nem írok valótlanságokat, a palinak állandóan magyarázkodnia kell.
Néha olyan érzésem van amúgy, mintha nem magyarul gondolkodna, azért használ olyan sértő kifejezéseket, amik miatt a kormányoldal legszívesebben folyamatosan beszéltetné.

Nemrég éppen Gyöngyösi Márton írta, hogy hát igen, illene bocsánatot kérnie a fogyatékosozásért.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. február 6., vasárnap 18:19

Realista24 írta: https://fb.watch/a-KRqpEEOY/

Óriási :lol: kommentek paradesak.
Szeretnék én feliratkozni arra a levelezőlistára, amin ki van adva, hogy kijött az új Márkis videó, tessék benyalni kommentben alatta. :lol:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. február 6., vasárnap 18:17

illgner írta:

Látom, nem sikerült megértened, amit írtam. Mindkét oldal sajtója csinálja a maga dolgát, a fideszes média gyalázza az ellenzék politikusait, az ellenzék meg a kormánypártiakat, eddig ez rendben is van, hiszen mind a kettőt ezért fizetik. De nem tudok róla, hogy annak idején Horn Gyula, vagy akár még Gyurcsány is ilyen ocsmány stílusban gyalázott volna embereket, egy kocsmai kötekedő szintjén beszélt volna, mint Márki. Gondolkodjatok már, mi lenne, ha ez az ember véletlenül miniszterelnökké válna. Persze nem lesz az, mert annyira Gyurcsány sem hülye, hogy ha esetleg meglesz a többségük, akkor támogasson egy ilyen elmebeteget.
Ez valóban újításnak nevezhető, kampányidőszakban még senki nem ostobázott a jelöltek közül. Kiváncsi leszek hogyan jutalmazza ezt a népesség a szavazáson, de szerintem nem lesz jó vége MZP szemszögéből. Se az ellenfeleit, sem a népesség egyik másik rétegét se kéne neki sértegetni, ha előbbivel vitázni szeretne, utóbbinak pedig a szavazatára tart igényt. Az biztos hogy nagyon imponálnak a szavai a kormányt leváltani akarók körében, de nem őket kéne megnyernie, mert ők már meg vannak győzve. Hanem a bizonytalan szavazókat, ott pedig szerintem nem csengenek jól MZP szavai. Legalábbis én így gondolom, de szűk 2 hónap és kiderül.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 6., vasárnap 18:16

Norbi90 írta: hát bayertől de hogy a témánál maradjak kövér laszlotol lejjebb nem igen van, de hollik megnyilvánulásai is megérnek egy misét...és egyébként abban hazudott mzp hogy rengeteg idos elhunyt a virusban és valoszinu volt közöttuk sok fidesz szavazo? szerintem nem, végülis nem mondott hazugságot, vagy hogy kinai vakcinaval oltották a 60 felettieket holott nem ajánlották? abban sem hazudott, vagy mikor hazakuldték a sulyos beteg embereket korhazi agyak felszabaditása cimen? menjetek már ezek beleférnek az értékrendeitekbe? de hogy mzp melegezik az már kiveri a biztositékot? ne nyirjatok ki, egyiké se vagyok oda, mzp szimpatikus lehet a változatosság ereje, de nekem szimpi, ettől függetlenül nem szavazok mert nem birok, nemfogok azé több szaz km ert utazni hoghy leadjam a szavazatom ami lehet bese ér, aztán hazamenni nem tervezek választáskor, de nembaj, lényeg hogy a karpataljai magyarok tudnak levélben szavazni de én nem :D magyarorszagon szulettem, magyar utlveéllel rendelkezem, magyar adoszam tb szam.
Nem vitatom, hogy két rossz közül lehet választani, azt lehet eldönteni, hogy melyik a kisebbik rossz. Én senkit nem akarok meggyőzni semmiről, mindenki felnőtt ember, majd eldönti, hogy mit csinál, csak azért írtam ide be, mert olyan politikusi ámokfutást nem láttam még Magyarországon, mint amit Márki művel az elmúlt hónapokban.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 6., vasárnap 18:16

Swineherd írta:
kierkegaard írta: Orban fia homokos. Orbán Gáspár. Ez tèny.
Ha az is, ez miért érdekes?

Az elfogadás jegyében kell ezt hangoztatni, gondolom.
Az elfogadó liberális felfogás jegyében, ugye...
ugye ugye, mzp aztmondta ls a saját fulemmel hallottam, hogy ebben az orszagban abbahagyjak a meleg ellenes dolgokat, még orbán viktor fianak se kell szégyellnie a melegségét, tehát eztmodnta mzp.

amugymeg már olvasom tobbszor hogy mzp pszihopata stb, kérdezem akkor orbán mi? nyujtogatja a nyelvét, a szajat nyaldossa, kontrollalhatatlan kezmozdulatok, köhécsel allandoan, ruháját igazitja, golyoallo mellénybe jár az ovodaba. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. február 6., vasárnap 18:14

https://fb.watch/a-KRqpEEOY/

Óriási :lol: kommentek paradesak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 6., vasárnap 18:12

Ha ez tény, akkor te tényszerűen tudod bizonyítani. Hangsúlyozom, tényszerűen, nem pedig úgy, hogy valamelyik haverodtól hallottad, vagy olvastad a facebook-on.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 18:12

Ha az is, ez miért érdekes?

Az elfogadás jegyében kell ezt hangoztatni, gondolom.
Az elfogadó liberális felfogás jegyében, ugye...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 18:09

Swineherd írta:
Nem fogok pusztuló magyarokról, megtizedelt idősekről írni, nem fogok politikusok családtagjaival foglalkozni, őket lebuzizni, a vidékieket ostobázni, trágyával etetett gombáknak nevezi, meg ilyesmik.

Igen, van egy stílusom, ha olyan közszereplőről, miniszterelnök-aspiránsról írok, aki mindezeket megteszi, ebben egyetértek.
Amúgy direkt írsz valótlanságokat? Vagy nem is értem. Mint az origo meg a kitalált dolgaik.

A videékieket nem ostobázta. Nem is használta ezt a szót. Sőt nem is kollektíven tette ezt a vidékiekre. Ha meghallgatod a videót akkor arról volt szó, hogy az ellenzék minimális erőfeszitést végzett videéken (jobbik kivéve) és ez egy hiba volt. A tudatlan szót pedig az ilyen emberekre értette: https://youtu.be/5X3hKKwArxs Ennél szebben nem tudott volna fogalmazni.

A gombás nyilatkozatot is érdemes meghallgatnod mert ott még csak vágva se volt csak annyi történt, hogy a kormánymédia elmondta, hogy hogyan értelmezd a videót. Amit valójában mondott: hogy a KORMÁNY nézi trágyával etetett gombáknak a szavazóit.

Amivel egyetértek. Mert ha a fidesz nem nézné gombának meg ostobának a saját szavazóit akkor értelemszerűen nem így kormányoznának és nem mernének kamu cikkeket megosztani az origon keresztül.

A megtizedelt időseket nem is értem mert nem látok szitokszót. A pusztit szó pedig nem oylan szövegkörnyezetben volt, hogy pusztulnak a nyuggerek, hanem hogy a fidesz pusztitja (ami amúgy 1 hazugság de valamiért nagy divat egymásra mutogatni.).

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. február 6., vasárnap 18:09

Donáth Anna Partizán élő, 1 órás műsor :mrgreen:

Kellemes látvány :mrgreen:

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 6., vasárnap 18:07

illgner írta:
Norbi90 írta:
onnan tudom ahonnan a fidesz tudja hogy mzp felesége gyilkos, jakabnak kurvái vannak stb, mint mondtam már, lemelegezte, nem aztmondta BUZI hanem hogy meleg, de orbán jobb, hazudozik brusszelbe, hazudozik otthon, aztán mást ad elő mert a sok fidesz bérenc magyarul se tud nemhogy angolul/németül hogy olvasson külföldi oldalakat is. az jobb, lassan ott tartunk hogy a mérhetetlen lopás, gusztustalan lejárato kampányok, több milliárd közpénz propagandára , völner ,borkai szajer jobb mint mzp csori aki lemelegezte a drmin elnök fiát, szép egy sütemények vagytok......vagy ittvan a voksturizmus, családom egyik fele ukrán, járok ki, hát egész meredek sztorikat hallok elsőkézből, de szerintem ha lordgabit kérdezitek, és akar nyilatkozni ő is tudna ehhez egykét mondatot hozzátenni.
Látom, nem sikerült megértened, amit írtam. Mindkét oldal sajtója csinálja a maga dolgát, a fideszes média gyalázza az ellenzék politikusait, az ellenzék meg a kormánypártiakat, eddig ez rendben is van, hiszen mind a kettőt ezért fizetik. De nem tudok róla, hogy annak idején Horn Gyula, vagy akár még Gyurcsány is ilyen ocsmány stílusban gyalázott volna embereket, egy kocsmai kötekedő szintjén beszélt volna, mint Márki. Gondolkodjatok már, mi lenne, ha ez az ember véletlenül miniszterelnökké válna. Persze nem lesz az, mert annyira Gyurcsány sem hülye, hogy ha esetleg meglesz a többségük, akkor támogasson egy ilyen elmebeteget.
hát bayertől de hogy a témánál maradjak kövér laszlotol lejjebb nem igen van, de hollik megnyilvánulásai is megérnek egy misét...és egyébként abban hazudott mzp hogy rengeteg idos elhunyt a virusban és valoszinu volt közöttuk sok fidesz szavazo? szerintem nem, végülis nem mondott hazugságot, vagy hogy kinai vakcinaval oltották a 60 felettieket holott nem ajánlották? abban sem hazudott, vagy mikor hazakuldték a sulyos beteg embereket korhazi agyak felszabaditása cimen? menjetek már ezek beleférnek az értékrendeitekbe? de hogy mzp melegezik az már kiveri a biztositékot? ne nyirjatok ki, egyiké se vagyok oda, mzp szimpatikus lehet a változatosság ereje, de nekem szimpi, ettől függetlenül nem szavazok mert nem birok, nemfogok azé több szaz km ert utazni hoghy leadjam a szavazatom ami lehet bese ér, aztán hazamenni nem tervezek választáskor, de nembaj, lényeg hogy a karpataljai magyarok tudnak levélben szavazni de én nem :D magyarorszagon szulettem, magyar utlveéllel rendelkezem, magyar adoszam tb szam.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. február 6., vasárnap 18:01

Norbi90 írta:
onnan tudom ahonnan a fidesz tudja hogy mzp felesége gyilkos, jakabnak kurvái vannak stb, mint mondtam már, lemelegezte, nem aztmondta BUZI hanem hogy meleg, de orbán jobb, hazudozik brusszelbe, hazudozik otthon, aztán mást ad elő mert a sok fidesz bérenc magyarul se tud nemhogy angolul/németül hogy olvasson külföldi oldalakat is. az jobb, lassan ott tartunk hogy a mérhetetlen lopás, gusztustalan lejárato kampányok, több milliárd közpénz propagandára , völner ,borkai szajer jobb mint mzp csori aki lemelegezte a drmin elnök fiát, szép egy sütemények vagytok......vagy ittvan a voksturizmus, családom egyik fele ukrán, járok ki, hát egész meredek sztorikat hallok elsőkézből, de szerintem ha lordgabit kérdezitek, és akar nyilatkozni ő is tudna ehhez egykét mondatot hozzátenni.

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2022. február 6., vasárnap 17:56

Halfkey írta: Mondjuk tőlem tartalom miatt nem kaptál dislikeot - stílus miatt már igen. Ha már MZPben azt kritizálod hogyan nyilvánul meg, lehet ezt kiszélesítheted esetleg magadra is? :)
Nem fogok pusztuló magyarokról, megtizedelt idősekről írni, nem fogok politikusok családtagjaival foglalkozni, őket lebuzizni, a vidékieket ostobázni, trágyával etetett gombáknak nevezi, meg ilyesmik.

Igen, van egy stílusom, ha olyan közszereplőről, miniszterelnök-aspiránsról írok, aki mindezeket megteszi, ebben egyetértek.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. február 6., vasárnap 17:52

illgner írta:

Aztán te ezt honnan a bánatból tudod, hogy Orbán fia homokos? Neked elmondta, láttál róla felvételeket? Bevallom, én ilyenről nem tudok, és abszolút nem is érdekel.

Számomra egészen megdöbbentő, hogy egy ilyen alak akar miniszterelnök lenni, aki nyilvánosan buziz le embereket, akit egy kocsmából is pár perc múlva páros lábbal rúgnának ki, mert az elemi társalgási normákkal sincs tisztában. És hogy az ellenzéknek ez a nyomorult a miniszterelnök-jelöltje, az minden elmond róluk. Nem az országról, hanem erről a hitvány, ócska, baloldali ellenzékről.
Orban fia homokos. Orbán Gáspár. Ez tèny.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. február 6., vasárnap 17:51

Mondjuk tőlem tartalom miatt nem kaptál dislikeot - stílus miatt már igen. Ha már MZPben azt kritizálod hogyan nyilvánul meg, lehet ezt kiszélesítheted esetleg magadra is? :)

Norbi90

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2022. február 6., vasárnap 17:50

illgner írta:
Norbi90 írta:

hatalmas dühöt érzékelek bened, valamiért nagyon a begyedbe van mzp, gyurcsányt megértem , de kettős mércét érzékelek, mzp aztmondta orbán fiára hogy meleg, ami mellesleg igaz is. mzp feleségét konkrétan felelossé tették csecsemők haláláért, legyilkosozták!!!! érted? meleg vs gyilkos. azé na. nyugodj meg mostmár .
Aztán te ezt honnan a bánatból tudod, hogy Orbán fia homokos? Neked elmondta, láttál róla felvételeket? Bevallom, én ilyenről nem tudok, és abszolút nem is érdekel.

Számomra egészen megdöbbentő, hogy egy ilyen alak akar miniszterelnök lenni, aki nyilvánosan buziz le embereket, akit egy kocsmából is pár perc múlva páros lábbal rúgnának ki, mert az elemi társalgási normákkal sincs tisztában. És hogy az ellenzéknek ez a nyomorult a miniszterelnök-jelöltje, az minden elmond róluk. Nem az országról, hanem erről a hitvány, ócska, baloldali ellenzékről.

Vissza: